قیمت :4500 تومان
بازی تعریفی ندارد .
قیمت :4500 تومان
بازی تعریفی ندارد .
سلام
بچه ها آماده باشيد تا حداقل 1000 تا Bug از اين بازي بگيريم.
تاپیک اخبار داغ از بازي رانندگي در تهران با این تاپیک ادغام شد![]()
بابا پاشید برید انقلاب 4500تومان ناقابل بدید اینقدر دعوا نکنید. بازی را بخرید بعد بیاد بحث کنید
کی حوصله داره بره انقلاب 4 تا عکس ازش بزارید ببینیم چه شکلیهنوشته شده توسط Hossein B.K
![]()
اين هم يک سری عکس از بازی که در اين وبلاگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
در ضمن اين بازی تابلو هست که اختلاس هست، و اصلا با هزينه 2 ميليارد تومنی که از دولت گرفتن جور در نمياد و 1/1000 اون مبلغ هم خرجش نشده.
من برنامه نويس هستم و بزودی بازی رو می گيرم و موتوری که اينها هم استفاده کردن رو هم می گم بهتون ، احتمال زياد هک شده NFS4 هست، چون من به اين شرکت رفتم و ديدم که حتی يک برنامه نويس حرفه ای هم ندارن، فقط يک نفر داشتن که بازی هارو هک می کرد و فارسی می کرد.
اميدوارم نقدهای درستی از اين بازی بشه و فرض رو بر اين نگذاريم که اولين بار هست و اين حرفها، چون هزينه تلف شده در حد هزينه ای هست که بازی های حرفه ای خارجی رو باهاش می سازن. و از جيب دولت هم هست.
در ضمن در و ديوار هم نگاه کنيد پر است از تبليغات زيادی ، معلومه که کلی هم پول از شرکت های ديگه به جز نيرو انتظامی گرفتنو
ما همين حالا هم برنامه نويس ها و شرکت های داريم که با هزينه شخصی و حتی بدون هيچ هزينه ای کارهای بهتر از اين انجام دادن.
يک نمونه quest of persia : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم سايت شخصی خودم که موتوری که تا اينجا نوشتم به مراتب بهتر از اين چيزی هست که اينها استفاده کردن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sepul; 20-04-2006 at 13:59.
sepul عزیز خیلی ممنون حرف شما کاملا درسته و این عکسی که از بازی گذاشتید معلومه که چقدر بازی از سطح پایینی برخورداره و امیدوارم که کمی بحث و نظر در این مورد انجام بشه تا دست این افراد سود جو رو بشه
بازم ممنون![]()
من مي خواستم واسه امتحان هم كه شده بخرم. اما هر كي اين عكس رو ببينه بعد بره بخره واقعا يه تختش كمه![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
عجب گرافیکی من که مات و مبهوت شدم![]()
خداييش من كه حاضرم 50000تومن بدم برم دويل ماي كراي وبخرم اين چيه ديگه
گرافيك درايور 1 سوني 1 ازاين بيشتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)