تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 171

نام تاپيک: W960 یا N 95 8gb

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

اصلا واسه چی بحث میکنیم؟؟؟اخرش که چی؟؟؟؟؟سهام سونی اریک و نوکیا رو بهمون میدن؟؟؟؟؟یا اینکه اگه از برندی طرفداری نکنیم بهمون تهمت کفر میزنند؟؟همین نوکیا و سونی اریک اگه پاش بیفته با هم همکاری میکنند شلوار مشتریها رو (جسارته!!)بکشن پایین!!!!دیگه تمومش کنید!حداقل به احترام اون ریش و موهایی که در راه مبارزه ی حق علیه باطل سفید کردم دیگه با هم دعوا نکنید!فکر نکنم توی فروم های خارجی اینقدر بحث باشه!!البته فایده ای نداره چون فردا هم بلافاصله یکی دیگه میاد میگه ان82 بخرم یا کا850؟؟؟؟حالا کی اینو رد کنه؟؟؟؟؟پس من جوابشو میدم!!!عزیزم ان82 سیمبین داره ال سی دی بهتری داره gps داره n gage داره دوربینش در ریویوها بیشتر امتیاز گرفته ولی کا850 چی؟؟؟هیچی نداره!!!!!!!!!!!!دی::::::::::

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصلا واسه چی بحث میکنیم؟؟؟اخرش که چی؟؟؟؟؟سهام سونی اریک و نوکیا رو بهمون میدن؟؟؟؟؟یا اینکه اگه از برندی طرفداری نکنیم بهمون تهمت کفر میزنند؟؟همین نوکیا و سونی اریک اگه پاش بیفته با هم همکاری میکنند شلوار مشتریها رو (جسارته!!)بکشن پایین!!!!دیگه تمومش کنید!حداقل به احترام اون ریش و موهایی که در راه مبارزه ی حق علیه باطل سفید کردم دیگه با هم دعوا نکنید!فکر نکنم توی فروم های خارجی اینقدر بحث باشه!!البته فایده ای نداره چون فردا هم بلافاصله یکی دیگه میاد میگه ان82 بخرم یا کا850؟؟؟؟حالا کی اینو رد کنه؟؟؟؟؟پس من جوابشو میدم!!!عزیزم ان82 سیمبین داره ال سی دی بهتری داره gps داره n gage داره دوربینش در ریویوها بیشتر امتیاز گرفته ولی کا850 چی؟؟؟هیچی نداره!!!!!!!!!!!!دی::::::::::
    تائیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییید
    بابا ول کنید به خدا خود رئیس شرکت نوکیا و سونی اریکسون انقدر با هم کل کل نمی کنن
    طرفدارهای سونی کا850 میخرن طرفدارای نوکیا ان82 حالا با حرف شما نظراونا عوض نمیشه که فقط فشار خون شما بالا میره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

شد !! به خاطر گل روی دوستان بزگوار ...
    Last edited by Mr.K2; 08-02-2008 at 00:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

شما هنوز ن 95 رو از نزدیک ندیدی ؟؟ توی گالری ویدیو ها در یک بخش و عکسها در یک بخش دیگه نشون داده میشه ...کنار هم نیست..اینو گفتم که جای دیگه نگی بهت بخندن !!
    !!
    من N95 داشتم.مال من که عکس و فیلم رو تو گالری با هم و یه جا نشون میداد.شاید منظور شما 8Gb شه.اون و نمیدونم

شما دیگه جای دیگه این رو نگو چون بهت میخندن!!!

داره خودمونی میشه mobin_mcdc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

hunch یعنی گوژ یا قوز!!!حالا منظورتون از hunch cell چی بوده؟؟؟؟
    شما بلد نیستیسد اینگلیسی.
    اول برید یاد بگیرید بعد بیاید حرف بزنید .
    منظورم گوشیه بعدیم کا850 است . شما ببخشیدا ایکییو تون پایینه.
    Last edited by mobin_mcdc; 07-02-2008 at 20:34.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

شما بلد نیستیسد اینگلیسی.
    اول برید یاد بگیرید بعد بیاید حرف بزنید .
    منظورم گوشیه بعدیم کا850 است . شما ببخشیدا ایکییو تون پایینه.
    هر دو معنیو میده. فحش به iq همدیگه ندید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

هر دو معنیو میده. فحش به iq همدیگه ندید.

یعنی به هر چی دیگه خواستن فحش بدن ؟؟فقط به IQ فحش ندن ؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

1

سلام!اولا من اگه کسی رو ناراحت کردم معذرت میخوام!البته هیچ دلیلی برای ناراحت شدن کسی پیدا نکردم!دوما مثل اینکه دوباره همون پست قبلی رو باید اینجا paste کنم چون باز هم همون حرفهای تکراری!در مورد گالری هم همونطور که گفتم والله بالله ما گالری داریم توی 5700 ویدئو ها جدا و ایمیجها جدا و سوند کلیپها جدا و اهنگهای mp3 هم جدا هستند!این توی گالری بود!اما توی فایل منیجر هم عین سونی اریکسون همه چیز سر جای خودشه!!در مورد شارژ باتری زبونم مو در اورد ولی کسی جواب سوال در مورد ال سی دی 16 میلیون رنگ رو بهم نداد!!!!در مورد gps هم خدمتتون عارضم که gps صوتی فقط پولیه که طبق اصول لوشاتلیه باز هم باید گفت به درک که gps صوتیش پولیه!!!صوت میخوام برای چی؟؟راهو بهم نشون بده همین کفاف میکنه!!در مورد جوابتون در باره ی اسپیکر ان 73 متوجه شدم که شما ان95 8 گیگ رو با ان73 مثل اینکه اشتباه گرفتید چون این دو هیچ وجه تشابهی با هم ندارند و ان95 8 گیگ در اسپیکر اخر کیفیته ور بطی به قژ قژ و بلندی نداره!!در مورد شک کردن به عقل طراح گالری نوکیا من قبلا هم گفتم که من هم به صحت عقل برنامه ریز شرکت سونی اریکسون شک کردم چون گوشیهایی که داده بیرون همه رو که رو هم بزاری به پای ان82 و ان95 8 گیگ و جی800 سامسونگ نمیشن!!در مورد گرافیک n gage هم بحث شده ولی میدونم الان سعید جان میاد میگه که سونی هم پلی اتیشن 3 رو تولید کرده!!!!!!!!!!من دیگه حرفی ندارم دوباره هم در مورد اون کلمه ی درکی که گفتم معذرت میخوام!!!ولی هیچ نیازی به معذرت خواهی ندیدم!!!دی:
    در مورد گالری هم همونطور که گفتم والله بالله ما گالری داریم توی 5700 ویدئو ها جدا و ایمیجها جدا و سوند کلیپها جدا و اهنگهای mp3 هم جدا هستند!ا
    بالام جان گالری تو 5700 ساده هست..تقسیم کرده به video ..image ...sound clip و...که تو image عکسها رو ردیفی نشون میده..... اون 3d گالری رو نوکی فقط رو سری n میزاره ...که تقسیم کرده به images&videos ....sound...streamingکه ویدئو و عکس رو میکنه تو گزینه اول ...یه حالت 3d عکسا و ویدئو ها ...که سمت چپ کلیپها آیکون فیلم استریپ میذاره که تشخیص بدی این ویدئو هست...حالا باز بیا بگو اینجوریه...اونجوری نیست!

در مورد شارژ باتری زبونم مو در اورد ولی کسی جواب سوال در مورد ال سی دی 16 میلیون رنگ رو بهم نداد!!!!در مورد gps هم خدمتتون عارضم که gps صوتی فقط پولیه که طبق اصول لوشاتلیه باز هم باید گفت به درک که gps صوتیش پولیه!!!صوت میخوام برای چی؟؟
    در مورد السیدی بحث شده...اما در مورد gps به غیر از امکاناته صوتیش که پولیه بعضی امکانات navigation ...نشون دادن کوتاه ترین مسیر و.... پولیه و خفن شارژ میکنه ...مجانیش اونه که رو نقشه نشون میده کجایی.. شاید اونم بعدا پولی بشه.......

در مورد جوابتون در باره ی اسپیکر ان 73 متوجه شدم که شما ان95 8 گیگ رو با ان73 مثل اینکه اشتباه گرفتید چون این دو هیچ وجه تشابهی با هم ندارند و ان95 8 گیگ در اسپیکر اخر کیفیته ور بطی به قژ قژ و بلندی نداره
    پست رو متوجه نشدی ... چون صحبت از اسپیکر استریو کردی n73 رو مثال زدم که بدونی 2 تا اسپیکر حتما دلیل بر کیفیت بیشتر نیست...n95 شاید کیفیت خوبی داشته باشه ولی w960 برتره ...باز n81 رو میگفتی حرفی برای گفتن داشت..gsmarena رو که قبول داری...موزیک فونهای سال یه ترتیب n81...iphon...w910...w960 هستند.

در مورد شک کردن به عقل طراح گالری نوکیا من قبلا هم گفتم که من هم به صحت عقل برنامه ریز شرکت سونی اریکسون شک کردم
    منظور حرفم این بود : اگه فایل منیجر هم نمیذاشت خیییییلی ضایع بود ! در کل به نظرم بحث کردن فایده نداره ...مردم خودشون عقل دارن میفهمن چی واسشون مهمه ...به زور که نمیشه عقاید خودتونو بچپونین به مردم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •