تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 16 اولاول ... 28910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 154

نام تاپيک: کلوپ i-mate ultimate 9502

داره خودمونی میشه hitman2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من يه نرم افزار سازگار با 9502 مي خوام كه بشه فيال هاي دريافتي از بلوتوث رو روي مموري كارت ذخيرخ كرد.
    obex كار نكرد.
    پرشين بلو هم با اينكه آدرس مموري رو ميشه انتخاب كرد اما اول مي ريزه روي حافظه گوشي بعد انتقال مي ده ! كه تويه فايل هاي حجيم جواب نمي ده.
    drYAR هم باز نميشه كه تنظيماتش رو درست كنم.
    ممنون ميشم كمك كنيد

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    مي خواستم بدونم آيا كيبورد اكسترنال براي پاكت پي سي ها هست يا؟ يه كيبورد بزرگ كه با usb وايرلس يا بلوتوث وصل شه.
    تويه سايت هاي خارجي ديدم. مي خواستم بدونم توويه ايران هم هست يا نه؟

سلام.

منم شنیدم هست اما نه خودم باهاش کار کردم و نه دیدم.

سلام
    من يه نرم افزار سازگار با 9502 مي خوام كه بشه فيال هاي دريافتي از بلوتوث رو روي مموري كارت ذخيرخ كرد.
    obex كار نكرد.
    پرشين بلو هم با اينكه آدرس مموري رو ميشه انتخاب كرد اما اول مي ريزه روي حافظه گوشي بعد انتقال مي ده ! كه تويه فايل هاي حجيم جواب نمي ده.
    drYAR هم باز نميشه كه تنظيماتش رو درست كنم.
    ممنون ميشم كمك كنيد

Obex رو گوشی من جواب داده مشکلی که شما باهاش دارید چیه بفرمایید تا اگر اطلاعاتی داشتم در خدمتتون باشم.(من الان با همین برنامه دارم کار میکنم.)

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.

Obex رو گوشی من جواب داده مشکلی که شما باهاش دارید چیه بفرمایید تا اگر اطلاعاتی داشتم در خدمتتون باشم.(من الان با همین برنامه دارم کار میکنم.)
    دريافت فايل رو نشون نمي داد و اينكه بعد از ريست كردن گوشي هم ويندوز پريد! واسه همين ترسيدم دوباره بريزم.
    اين نرم افزار چندتا ورژن داره؟ ميشه اوني كه روي گوشيتون داريد برام آپ كنيد؟ منون مي شم.
    يه سوال ديگه:
    ميشه گوشي رو به ويديو پرژكتور وصل كنم؟ البته به اونايي كه كابل وروديشون پورته( كابلش يه چي توو مايه هاي كابل مانيتوره كه به پي سي وصل ميشه) ، تبديلش بيرون گير مياد؟ قيمتش چنده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دريافت فايل رو نشون نمي داد و اينكه بعد از ريست كردن گوشي هم ويندوز پريد! واسه همين ترسيدم دوباره بريزم.
    اين نرم افزار چندتا ورژن داره؟ ميشه اوني كه روي گوشيتون داريد برام آپ كنيد؟ منون مي شم.
    يه سوال ديگه:
    ميشه گوشي رو به ويديو پرژكتور وصل كنم؟ البته به اونايي كه كابل وروديشون پورته( كابلش يه چي توو مايه هاي كابل مانيتوره كه به پي سي وصل ميشه) ، تبديلش بيرون گير مياد؟ قيمتش چنده؟

سلام.

من برات آپلود کردم.تست کن ببین میتونی جواب بگیری یا نه .لینکش اینه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اینکه میگی بعد از ریست ویندوز پرید یعنی چی؟!!در مورد اون سوال آخر والا من چون خودم تا حالا اینکارو نکردم نمیتونم جواب بدم.چون میدونم بیشتر از اینکه بخوام راهنماییت کنم ,گمراهت میکنم.

5. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    چندتا سوال در مورد رم و رام گوشیم داشتم
    آیا امکان ارتقا سخت افزاری رم یا رام وجود داره؟ مثلا میشه رام رو به 256 ارتقا داد؟ هزینش چقدره؟
    و آیا برنامه ای هست که بشه برنامه هایی که حافظه پرگرام گوشی رو اشغال کردن حذف کرد؟ با تسک منیجر فقط میشه برنامه های باز رو بست.
    من وقتی سافت ریست می کنم و به مموری می رم ، حافظه خالی واسه برنامه هام 64mb هست ، اما بعد از یکم کار کردن این مقدار به 5 mb میرسه، با اینکه هیچ نرم افزاری تویه تسک منیجر باز نیست! چه کاری واسه خالی کردن این حافظه وجود داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلاااااااام بچه ها...آقا کمکم کنین...فک کنم کیبرد گوشیم سوخته.اصلا کار نمیده! اصفهانم.کسی جایی رو بلده ببرم ؟ میشه یکی که از این گوشی خیلی حالیشه موبایلشو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟ تورو جونه عزیزتون..........:-)

داره خودمونی میشه siavash78_HU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام.

.)

آریایی جان کیبرد usb ققط روی مدل هایی که دارای usb host هستند جواب میده مثل فلیم یا آلتیمیت های 6150 و 8150 . اما کیبردهای بلوتوث و اینفرارد زیادی هستند که با همه پی پی سی ها کار می کنند و در تهران هم بود و مثلا رمضانی داشت.

9. این کاربر از siavash78_HU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه siavash78_HU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام دوستان
    چندتا سوال در مورد رم و رام گوشیم داشتم
    آیا امکان ارتقا سخت افزاری رم یا رام وجود داره؟ مثلا میشه رام رو به 256 ارتقا داد؟ هزینش چقدره؟
    و آیا برنامه ای هست که بشه برنامه هایی که حافظه پرگرام گوشی رو اشغال کردن حذف کرد؟ با تسک منیجر فقط میشه برنامه های باز رو بست.
    من وقتی سافت ریست می کنم و به مموری می رم ، حافظه خالی واسه برنامه هام 64mb هست ، اما بعد از یکم کار کردن این مقدار به 5 mb میرسه، با اینکه هیچ نرم افزاری تویه تسک منیجر باز نیست! چه کاری واسه خالی کردن این حافظه وجود داره؟

بله که هست. میتونید از نرم افزار های پاکت مکانیک (نسخه سازگار با وین موبایل 6 به بالا) و oxios close application ) به همون اسم oxios خالی و همین طور memmaid (البته با احتیاط) استفاده نمایید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلاااااااام بچه ها...آقا کمکم کنین...فک کنم کیبرد گوشیم سوخته.اصلا کار نمیده! اصفهانم.کسی جایی رو بلده ببرم ؟ میشه یکی که از این گوشی خیلی حالیشه موبایلشو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟ تورو جونه عزیزتون..........:-)

سلام.

یک سافت ریست بکنید درست میشه.(البته در 99% مواقع).

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام...بچه ها انواع hard resete این گوشی و کی بلده ؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •