نه مشکلی نداره خودش همینطوره شما احتمالا از سری های جدید تر xfx گرفتید که نمیشه سرعت رو تنظیم کرد...اگه صداش اذیتت نکنه هیچ مشکلی نداره.راستی چقدر خریدی اینایی که روی 100% هستن باید ارزونتر باشه!
نه مشکلی نداره خودش همینطوره شما احتمالا از سری های جدید تر xfx گرفتید که نمیشه سرعت رو تنظیم کرد...اگه صداش اذیتت نکنه هیچ مشکلی نداره.راستی چقدر خریدی اینایی که روی 100% هستن باید ارزونتر باشه!
با سلام
کارت شما هم Biostar هستش ؟
کارت خوبی واسه اورکلاک و افزایش قدرت گرفتید به طوری که میتونید قدرتش رو از 1800 امتیاز تو 3D MARK 05 به 3500 امتیاز برسونید.
خیلی جالب نه ؟!!!!
من خودم یه دونه از این کارت ها رو خریدم و به همین صورت قدرتش رو بالا بردم.
برای بالا بردن قدرت کارت گرافیکتون باید ابتدا نرم افزار Riva Tuner رو نصب کنید بعد به کمک این نرم افزار 8 تا Pixel Pipe Line و 3 تا Vertex Pipe line قفل شده رو باز کنید. ( و این به خاطر اینه که هسته کارت شما NV40 هستش ). حالا باید کارت خود رو اور کلاک کنید.
من کلاک ها رو به این صورت بالا بردم.
Core clock 275 be 375
mem clock 533 be 925
البته واقعا خوب اورکلاک میشه. به خصوص Mem clock
هسته کارت هم به خاطر باز شدن Pixel & Vertex PipeLine خیلی قوی میشه.
حالا اگه با 3D Mark 05 تست بگیری امتیاز بالای 3500 میگیری. در حالی که در حالت عادی بیشتر از 1900 امتیاز نمی ده.
البته کارتت خیلی داغ میکنه. حتما هواست باشه بهش.
اینم از تست دمای کارت گرافیک GIGABYTE 7300GS 256MB DDR2 Silent بدون اورکلاک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
124 درجه
فکر نکنم دمای کارت کسی اینهمه بشه. احتمالا رکورد دما رو شکستم.
مشکل از خمیر سیلکونش بود. کلا همش رو که سفت شده بود ، کندم و یه کم از خمیر CPU بجاش زدم و نتیجه این شد.
109 درجه
![]()
من تا 96 درجه هم رسید!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد stop کردم!!!
کارت گرافیک شما چیه ؟!
من این Ati tool نصب کردم کل درایو کارت گرافیکم به هم زد مجبور شدم uninstall کنم ........
بابا چه دل وجریتی دارین من دمای کارت گرافیک به 84 برسه به لرزه می افتم
شما خیلی زود از دمای کارتتون عکس انداختید باید یه 10 - 15 دقیقه ای میزاشتید ATI TOOL کار کنه تا دمای واقعی کارتتون معلوم شه. ( اینو از شیب نمودار افزایش دما تو عکس فهمیدم.)
یه مقدار بذار بیشتر کار کنه (15 -20 دقیقه) بعد نتیجه رو بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)