پارتیشن های شما لیست می شه یا نه؟
پارتیشن های شما لیست می شه یا نه؟
کسی فهمید چطور میشه syskey رو هم رد کرد ؟
بابا این راهارو ول کنین
فکر یه راه بدون استفاده از cd باشین
موفق باشین
بدون سی دی و بدون برنامه های جانبی به هیچ عنوان نمی شه پسوورد سیستم عامل را رد کرد .
مهدی جان نگو نمیشه
مطمئن باش میشه
ولی راهش سخته , این همه ترفندهای عجیب مینشنوی که مثلا تو notepad بنویس فلان سیو کن بیا بیرون دوباره بازش کن میبینی نوشته iran is a terorism
یا تو screen saver فلان کن میبینی اسم نویسنده هاش رو بهت میده
حالا فکر کن ببین میشه یا نه ؟
موفق باشی
سلام بهروز جان .
اخه این کارا همش توی خود ویندوزه . یعنی ما به داخل ویندوز دسترسی داریم و می تونیم از ابزارهای خود ویندوز استفاده کنیم .
وقتی ما به داخل ویندوز دسترسی نداریم و قراره که از سی و غیره هم استفاده نکنیم . پس به این نتیجه می رسیم که باید یه وردی یا جادویی بخونیم که پسوورد را بتونیم رد کنیم .
وای با این حساب باید یه دوره کلاس جادوگری هم بریم . جایی کلاسی چیزی سراغ داری با هم بریم .
سلام دوباره
نه مهدی جان
حرف شما متین
من منظورم از توی Account limited بود , چون با اون هم نمیشه کاری کرد
درست میگم ؟
سلام
اهان منظورت اینه .
بهروز جان چند روزیه اصلا نمی تونی منظورت را درست بیان کنی . چی شده خدانکرده اتفاقی افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید هم برا من اتفاقی افتاده که نمی تونم منظور تو را متوجه بشم .
این طوری خوب قضیه فرق می کنه . توی کامپیوتر نشد وجود نداره . احتمالا بشه ولی کاری بس طاقت فرسا هستش . یه جورایی هم وقت زیادی را می طلبه . باید کلیه نقاط امنیتی سیستم عامل را مورد برسی قرار داد .
فکر کنم نیاز به برنامه نویسی قوی هم داره . مثل سی شارپ یا خود سی .
فکر نمی کنم این مقوله کار من باشه . باید اساتید فن بیان و نظر بدن .
سلام مهدی جان
من منظورمو درست نمیگم , اشکال از منه
اما ادامه بحث , راستش خیلی کار سختی هستش , اطلاعات خیلی میخواد
شما حساب کن چند نفر که نشستن ویندوز رو طراحی کردن خودشون نتوستن این کار رو انجام بدن و بحث الکی نیستش , باید به کل ویندوز و ریجستری و تمام مراحل بوت شدن و پروسه ها اشنایی داشته باشی
من فکر میکنم اگه یه سال روش وقت بزارم بتونم دورش بزنم ولی به چه قیمتی ؟
بزارین یکی دیگه راهشو بره ما هم استفاده کنیم
موفق باشین عزیزان
آقا دعوا نکنید ...
آقا مهدی بگو چجوری sys key رو ردکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)