in counter va oonyeki bazi ro vasam upload mikoni dada?!?
az koja bazi khoob begiram??
getjar va mobile 9 ziad jaleb nist
in counter va oonyeki bazi ro vasam upload mikoni dada?!?
az koja bazi khoob begiram??
getjar va mobile 9 ziad jaleb nist
ما باز موفق نشدیم این جاوا رو نصب کنیم . سیستمم دچار یه مشکل شد که مجبور شدم دوباره این دو برنامه رو دانلود کنم . برنامه ی اولی (Driver) دانلود میشود ولی وقتی میخوایی از حالت فشرده دربیاریی خطا میده . فایل dll. مشکلی نداره ولی فایل exe. از حالت فشرده بیرون نمی آید . (This file is corrupt ) .( unexpected of archive) این خطایی که میده .
لطفا کمک کنید ....
بابی جان ، برنامه سالمه...................... مطمئنی مثل ، دستور عمل جلو میری..............؟؟؟!!
آقا مشکل دو برابر شد !!!
وقتی داشتم جاوا رو نصب میکردم در اواسط کار به دلیل اینکه برنامه Driver از حالت فشرده در نمی اومد از ادامه ی کار بی خیال شدم . بعد که کابل رو از گوشی قطع کردم (البته اول Dicconnect کردم ) بعد از اون هر بار کابل رو به گوشی میزنم برنامه Samsung PC Studio 3 گوشی رو اصلا نمیشناسه !! یعنی کانکت نمیشه . ! !
اما گوشی بوسیله کابل شارژ میشه و در بالای گوشی نیز آیکون کامپیوتر ظاهر میشود . اما به هیچ عنوان کانکت نمیشه . حتی برنامه رو unistall کردم و دوباره روی سیستم نصب کردم ....
میگید چی کار کنم ؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب ما رو بده . یعنی بدبخت شدیم رفت !!!!!
یکی بگه باید چیکار کنیم ... خواهشا ...
نه داداش ، بدبخت نشدی............... تا وقتی من هستم..............!!!
با کد یه بار گوشی رو مستر ریست کن:
#3855*2767* (از2 *شروع کن........). چپ به راست
metal gear جان ، من فعلا به فایل اصلی دسترسی ندارم......... ولی زود این کارو انجام میدم.
داداش اینکار رو هم کردیم ولی نشد . الان فهمیدم که مشکل از کجاست ؟ از خود ویندوزه !!
وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل میکنیم سریعا Found New Hardware وبندوز میاد و میخواد وسیله وصل شده رو بشناسه ! (البته اگه اون درایور درست بود الان مشکلی نبود . ) اما ویندوز قادر نیست بشناسه و نیز در قسمت Device Manager دو گزینه بنامData Interface هست .... معلومه که ربط به گوشی داره و ویندوز نمیشناسه به همین علت USB مربوطه کار نمیکنه !
فکر کنم اگه اون برنامه ( درایور ) رو نصب کنم دیگه همه چی حل میشه . که اون هم خرابه . ( طبق دستورالعمل پیش میرم ولی اصلا از حالت فشرده در نمیاد )
اگر لطف کنید برنامه رو یه جا دیگر Upload کنید ممون میشم .
ایشالا جواب بده.........................!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دمت گرم ...... پیر شی جوون ...... حال دادی ...... خیلی مردی .....
مشکل حل شد . هم جاوا نصب شد و هم مشکلی که Samsung PC داشت . یعنی همه چی حل شد .. بازم مرسی . از همون اول هم این برنامه مشکل داشت .
فقط یه سوالی الان داشتم :
هر برنامه یا بازیی که خواستم بر روی گوشی نصب کنم باید با همین برنامه BitPim باید نصب کنم ؟
فقط با همون برنامه......................... یه وقت با خود گوشی پاک نکنی ها.................!!! که اگه این کارو انجام بدی باید کل گوشی رو ریست مستر کنی...............!!!
هر کاری برای جاوا داشتی ، فقط با اون برنامه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)