اینو نمیدونم ضاهرا که همون صبانت. چون ریز مصرفو اونجا زدم و درست بود.
ولی برای کرمانشاه اون سایتی که دادم برو ببین
در مورد بازی انلاین ببین سروش نیمدونه
همینی که پست بالا رو داده
Oracle_Eldorado
اینو نمیدونم ضاهرا که همون صبانت. چون ریز مصرفو اونجا زدم و درست بود.
ولی برای کرمانشاه اون سایتی که دادم برو ببین
در مورد بازی انلاین ببین سروش نیمدونه
همینی که پست بالا رو داده
Oracle_Eldorado
باسشه می پرشم از اقا سروش:
من یه یوزور ام که روزی تقریبا 7 تا 10 ساعت تو اینترنت ام که 80 در صد اش رو بازی کانتر آنلاین می کنم به نظر شما برای 3 ماه 40 گیگ کافیه؟اگه زیادی بگید که چه فدر کافیه!!!!!
در ضمن یه سوال دیگه شرکت صبا نت حالت کاستوم داره یعنی خودت بری بگی سرویس 128 3 ماه می خوام با 40 گیگ در عوض پول بیشتری بدی؟؟؟؟؟ مرسی:
شرکت صبا نت مودمTP-Link ADSL2+ Routerرو برای فروش داره اگه داره به همون قیمت 45 تومان
Last edited by behexen; 03-05-2008 at 14:36.
یکی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟!!!!!!
![]()
من نمیدونم بازی چه طوری از حجم کم میکنه . پس نمیتونم جواب بدم
من الان3 ماه 10 گیگ دارم که 1 گیگ کم میارم . دانلودم میزارم برا 3شب که مجانیه
بازم 1 گیگ کم میارم. دیگه شما حساب کن چند گیگ باید بگیری. ولی من استفادم زیاده . روزی 10 15 ساعت
دوستانی که صبا نت دارین
سرعت برا شما چه طوره؟
سبا نت لگش تو کانتر حدود چنده با 128
سرعت من فوق العاده مزخرف، ولی سرعت شبانه ام عالیه، دلیلش هم اینکه این صبانت بری اینکه به مشتری های بیشتری سرویس بده، سر ما کلاه گذاشته و اکانت خودمون رو از نظر سرعت محدود کرده، ولی اکانت شبانه چون عمومی مشکلی نداره.
سرعت من تغییری نکرده .
مثل ثابق
عجله نکن تو این هفته مال تو هم تغیر می کنه، از شرکتشون پرسیدم گفت قراره اینطوری بشه.
باسلام خدمت دوستان عزیز
من چند روزی هست که از صبانت استفاده میکنم سرعتش خوبه اما این محدودیتی که گذاشته خیلی بده
من چند سوال داشتم؟
1.مثلا اگر در خود این انجمن رفت وامد داشته باشم یا صفحات سایت های خبری را نگاه کنم ولی چیزی دانلود نکنم
مثلا در یک ساعت چند کیلو بایت مصرف کردم؟
2.ایا بعد از اینکه هر بارکارم دراینترنت تمام شد وقطع شدم ایرادی داره مودم حدود چند ساعتی روشن باشه یا باید ان را بعداز هر بار استفاده خاموش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)