جواب نمیده راهش اینه که خشمتان را فرو بنشانیم و بعنوان جزیی از سیستم عامل قبولش کنیم خسته شدم از بس فایلهای بیهوده دانلود و ران کردم خو د نویسنده ویروس هم ندوسته داره چه غلطی میکنه.کسی اونو دیده یا میشناسه؟
جواب نمیده راهش اینه که خشمتان را فرو بنشانیم و بعنوان جزیی از سیستم عامل قبولش کنیم خسته شدم از بس فایلهای بیهوده دانلود و ران کردم خو د نویسنده ویروس هم ندوسته داره چه غلطی میکنه.کسی اونو دیده یا میشناسه؟
install new xp/run/explorer/tools/hide protected opreation ../shift+delet kazme exe&autorun in every drive
دوست عزيز برنامه زيرو امتحان كن ببين مشكلت حل ميشه : راهنماي برنامه داخل فايل فشرده موجوده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
عزیزان بارها گفتم
اگر حل نشد پس ویروستون یه چیزه دیگه است و متن Log رو اینجا Paste کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
با تشکر از همه مخصوصا picher_s که مشکلم با برنامه اون آخر حل شد ... ممنون
این دوتا خیلی با هم فرق میکنن!!!فقط fdisk جواب میده ولی می تونین از یه آنتی ویروس ارتقا یافته استفاده کنیند.
اسمش چیه ؟ اینا جای تبلیغ نیست!!!شرکت من آنتی تمام ویروسهای موجود در ایران رو تولید کرده و در حال توزیعه.
خیلی ها ازش استقبال کردن چون نمونه ی خارجی نداره.
همینطور که میبینید این ویروس به راحتی از بین میره مفت و مجانی .![]()
دوستان تنها انتی ویروسی که می تواند پاک کند و خیال راحت از ویندوز استفاده کنید Avast ( اپدیت شده ) هست
[quote=picher_s;3981900]
این دوتا خیلی با هم فرق میکنن!!!
اسمش چیه ؟ اینا جای تبلیغ نیست!!!
همینطور که میبینید این ویروس به راحتی از بین میره مفت و مجانی .
------------------------------------------------------------------------------------------------------
مردی با فرمت کردن پاک کن.
کنظورم تبلیغات نیست عزیزم.
من مسئول IT فرودگاه هستم و با این ویروس به طرز وحشتناکی جنگ کردم.
شما سیستمت یه دونه ست خبر نداری.
این ویروس تحت شبکه ست.
پدرمو در آورد تا دستی پاکش کنم. هیچ آنتی ویروسی نمی گرفتش.
اینو از سر تجربه گفتم عزیز جان.
وقتی هر روز 100 بار واسه 60 تا کامپیوتر IP بدی و باز این ویروس لعنتی بپرونه اونوقت می فهمی فرمت کردن چیه.
وقتی همه سرت داد می کشن سیستم هنگ کرده پرواز داره تاخیر می کنه و شبکه یهو قطع بشه اونوقت می فهمی تبلیغات چیه.
وقتی هر روز رییست ازت بخواد مشکل فلش اش رو حل کنی ولی رم گوشی و فلشهای اداره به خاطر این ویروس فسقلی تا 20 روز بسوزه اونوقت می فهمی ....
یه ماه باهاش ور رفتم تا تمام برنامه اش رو Unpack کنم و بعد واسه تمام کارای مخربش آنتی درست درمون بنویسم.
تو چی می فهمی حیصیت آدم به یه ویروس بسته باشه معنی اش چیه.
واسه همین این آنتی و هزار تا آنتی دیگه رو که واسه هرکدوم چشمامو گذاشتم و خون دل خوردم توی یه پک نوشتم و دلم می خواد به همه ی اونایی بدم که کارشون حیصیتیه نه بچه مچه هایی مثل تو که مسخره کردن تنها را لاف پوشونی ندونسته هاشونه.
حالا به نظرت 5000 تومن برای این پک که تمام وقتمو روش گذاشتم گذاشتم زیاده ؟
بچه با 5000 تومن نمی تونی حتی بند تونبو بگیری تا نذاری بیفته پایین.
ولش بابا ...
من مسئول IT فرودگاه هستم و با این ویروس به طرز وحشتناکی جنگ کردم.
شما سیستمت یه دونه ست خبر نداری.
منم کارشناسه بانکداری الکترونیک مدیریت بانکه یه استانم!! یعنی حدود 75 تا شعبه و هر شعبه هم 8-70 تا
pc داره!!!
تحت شبکه نیست!!!این ویروس تحت شبکه ست.
ممنون رفیق. امیدوارم بیشتر از تجربیاتتون استفاده کنیم .اینو از سر تجربه گفتم عزیز جان.
منم این آنتی رو وقتی نوشتم که خیلی درگیر بودم. هیچ وقت ندیدم Ip بپرونه!!وقتی هر روز 100 بار واسه 60 تا کامپیوتر IP بدی و باز این ویروس لعنتی بپرونه اونوقت می فهمی فرمت کردن چیه.
پس هم دردیم.وقتی همه سرت داد می کشن سیستم هنگ کرده پرواز داره تاخیر می کنه و شبکه یهو قطع بشه اونوقت می فهمی تبلیغات چیه.
می فهمم چی میگی آخه مدیره ما هم همیجوره.ولی رم گوشی و فلشهای اداره به خاطر این ویروس فسقلی تا 20 روز بسوزه اونوقت می فهمی ....
یه ماه باهاش ور رفتم تا تمام برنامه اش رو Unpack کنم و بعد واسه تمام کارای مخربش آنتی درست درمون بنویسم.
تو چی می فهمی حیصیت آدم به یه ویروس بسته باشه معنی اش چیه.
می فهمم ولی من از ویروس قوی ترم
کارشون حیصیتیه نه بچه مچه هایی مثل تو که مسخره کردن تنها را لاف پوشونی ندونسته هاشونه.
فکر می کنم کار بانک از کاره شما مهم تره چون مشتری طلبکاره بانکه!! نه مثله هواپیما...!!
من مسخره نکردم کسی ، همه تو این انجمن میدونن!!!اگه بهت برخورده معذرت می خوام.
بچه زدن نداره.
حالا به نظرت 5000 تومن برای این پک که تمام وقتمو روش گذاشتم گذاشتم زیاده ؟
بچه با 5000 تومن نمی تونی حتی بند تونبو بگیری تا نذاری بیفته پایین.
اگه Rootkit Unhooker , Msh_Kill رو دون کنی میبینی که پروسز , Taskَ دیده میشه و میشه اونو kill کرد.
من معذرت می خوام.![]()
موفق و پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)