من چندین تا ویدیو دانلود کردم...فورمتشونtm)Windows Media Audio/Video file هست.نمیدونم چرا نه میشه تبدیل فورمتش کرد و نه میشه وارد دستگاش کرد..از همین سایت دانلود کردم...شما راه حلی ندارید؟
من چندین تا ویدیو دانلود کردم...فورمتشونtm)Windows Media Audio/Video file هست.نمیدونم چرا نه میشه تبدیل فورمتش کرد و نه میشه وارد دستگاش کرد..از همین سایت دانلود کردم...شما راه حلی ندارید؟
با چه برنامه ای سعی کردی فرمت عوض کنی ؟ ... اگه فقط با convertor خودش بوده ، برو سراغ برنامه های جانبی ، یه تبدیل بکن بعد بفرستش ... دقیقا چه نسخه ای از wmv هستن ؛ می دونی؟ ...
این فورمتش :Windows Media Audio/Video file-TM
نه من با 3تا نرم افزار دیگه آزمایش کردم نشد...
آدرسش رو بگو ، منم دانلود کنم ؛ چک اش کنم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی از اونهاست.
من دانلود می کنم چک می کنم ...خبر میدم
نسخه 11 بود ... شاید واسه همین بود که حمایت نمیشد ... بهرحال من با استفاده از همون Movie maker خود ویندوز تبدیلش کردم به wmv10 و بعدش هم که راحت توسط خود zvm کانورت شد و کپی شد توی دستگاه و پخش هم میشه ...
همین روش رو تست کن ...
پی نوشت : من الان که تست کردم دیدم همون فایلی که دانلود کردم هم راحت کانورت میشه و اصلا نیازی به تبدیل نداشت ... قیضه چیه ؟![]()
شرمنده یه سوال...؟
وقتی من می خوام فیلمهای دی وی دی بازیر نویس فارسی رو تبدیل فورمت کنم بدون زیرنویس تبدیل می شه یعنی توی دستگاه بدون زیرنویس نشون می ده....
راه حلی نداره؟
ممنون.
خب همونطور که گفتی ، این مشکل در تبدیل هستش نه مشکل از دستگاه ... چون بعد از تبدیل که دیگه زیرنویس hardcode شده (چسبیده به فیلم و جزئی از فیلمه) ... با خود مبدل zvm کار می کنی یا مبدل دیگه ؟ ...
فرقی نداره با هردو این اتفاق می افته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)