سلام simon137
من رفتم بازم نشد نمی دونم چرا ؟
من یک بار دیگه دقیقا توضیح می دم ببین درسته ؟ توی دستگاه اولی کنار توپ 11 بار زدم و بار 12 که دکمه رو زدم شکل صدا دار اومد شما گفتی حالا دوباره بزن و 11 شکل را یادداشت کن و شکل 12 که دوباره آمد و صدا داد اون را هم در آخر اضافه کن و برو در دستگاه دومی که پشت دیوار است بزن به ترتیب از چپ به راست که اولیش میشه اون شکل درخت که 3 تا برگ داره و در آخر هم اون شکل صدا داره رو زدم البته البته هر جایی هم که یک شکل صدا دار تو دستگاه دومی آمد به جای شکلی که یادداشت کرده بودم همین شکل صدا دار که شبیه آدمک است رو زدم ولی دری باز نشد !!!!!!!!!!
آیا اگه دری باز بشه که برم فیلم رو بردارم همین جا که رمز رو تو دستگاه دوم زدم و درست بود صدایی می آد که بفهمم در باز شده ؟؟؟؟؟؟؟؟
اکه رمز درست باشه دیگه صفحه دستگاه دومی پاک نمیشه و دوباره شکل بخواد؟
راستی اون درخت که همون اول بازی هست که میوه اش رو که می خوری آروغ می زنه به جایی ربط داره؟
اون آیفون هم که گفتم و متوجه نشدی جایی است که به خانه پازل و موش و قارچ می رسه همون اولش دست راست یک شکل عجیب با کلاهک مثلثی و یک چشم توش هست که هر بار که می زنی باهات حرف می زنه اون رو چه کنم ؟
اتاقی که سفید و هرمی شکل هم که گفتم آدم آهنی تو فیلم با زور می چرخونه و بعدش با گلوله می میره رو هر کاری کردم پیدا نکردم با اون دستگاه که غیب می کنه هم یک دکمه اش سیا شده و سوخته با اونم نشد برم ؟؟؟؟؟
لطفا جملات و توضیحاتت رو کامل بنوس تا بفهمم و شک نکنم ( مثل دفعه قبلی این طور ننویس ----در مورد اون صدا اول دکمه رو اونقدر فشار می دی که صدای داد و هوار دسته جمعی بدهبعد یازده تصویر بعد رو می کشی وقتی برای بار یازدهم همون صدا شنیده شد دیگه نمیکشی یازده تصویر ما بین این دو تصویر با صدای شیون دسته جمعی رو می کشی...) 3 نقطه یعنی چی ادامه بده لطفا
ممنونم منتظر جوابت هستم