دانشگاه ! نفس ادمو میگیره ( اخرش هم این همه می خونیم هیچ به هیچ !!!)
تازه خونه رسیدم که این تاپیک دیدم، چرا به درد میخورید ! همتون گفتم که ما از همه استقبال می کنیم....
در مورد آپلود سنتر UNLIMIT میدم به تمامی مدیران سایت![]()
دانشگاه ! نفس ادمو میگیره ( اخرش هم این همه می خونیم هیچ به هیچ !!!)
تازه خونه رسیدم که این تاپیک دیدم، چرا به درد میخورید ! همتون گفتم که ما از همه استقبال می کنیم....
در مورد آپلود سنتر UNLIMIT میدم به تمامی مدیران سایت![]()
خوب دستت درست، شما که داری آپلودسنتر Unlimited میدی، به ما هم یکی بده دیگه تا حالا 1000000 تا پیغام خصوصی برات فرستادم
آقا انگار قسمت نیست ما هم همکاری کنیم در حدود 2 هفتس که اعلام امادگی کردم ولی هنوز Tornado2800عزیز برایم پیغام نداده
خوب نمی تونه چون پستات پایین هست و عضو جدیدی هنوز inbox ت باز نشده ...
سلام Tornado2800 جان
والا من ADSL 64 دارم نمی تونم فایلهای سنگین اپ کنم ولی واسه کارهای کوچیک هستم .
alizshah عزیز راست میگه البته شما باز بهتر می دونید ولی منم شنیدم که فایلها هر چه قدر حجیم باشن فشار بیشتری روی سرور میارن .
اگه بشه روی سرور شما هم ریموت اپلود کرد فکر کنم خیلی عالی میشه اونطوری کسایی هم که مشکل سرعت دارند و نمی تونن آپلود کنن می تونن کمک کنند .
اگه محدودیت 100 یا 200 مگی بزارید فکر کنم خوب بشه .
ولی اگه می تونید ریموت آپلود هم بزارید یه نکته رو هم در نظر بگیرید که امکان ویرایش و آنپک کردن فایلها رو سرور هم به صورت آنلاین باشه .
تا مثلا اگه از سایتی که تبلیغ سایت روی لینک هست و یا فایلی داخل فایلهای rar هست رو بشه پاک کرد و دومین خود سایت رو به لینک اضافه کرد .
و همچنین اگه میشه یه نرم افزار هم مثل رپیدآپلودر داشته باشیم که بشه با اون آپلود کردو خدش امکان تکه تکه کردن فایل به فایلهای کوچیکتر رو داشته باشه .
مثلا اگه یه فیلم 700 مگی خودمون اپلود کنیم با این نرم افزار این کار رو بکنیم و خود برنامه فایل رو به 7 پارت 100 مگی تبدیل کنه و اسم سیت رو هم به لینکها اضافه کنه .
اگه اینا بشه خیلی خوب میشه .
البته نرم افزار هم پرتابل باشه تا توی کافی نت و جاهای که نمیشه چیزی نصب کرد هم بشه از اون استفاده کرد .
با سلام
آقا انگار قسمت نیست ما هم همکاری کنیم در حدود 2 هفتس که اعلام امادگی کردم ولی هنوز Tornado2800عزیز برایم پیغام ندادهحق با وحید جانه من متوجه نشدم .خوب نمی تونه چون پستات پایین هست و عضو جدیدی هنوز inbox ت باز نشده
باز هم خوبه میشه برنامه گذاشتوالا من ADSL 64 دارم نمی تونم فایلهای سنگین اپ کنم ولی واسه کارهای کوچیک هستم .
اتفاقا برعکس ! وقتی هر فایل رو به 7 قسمت تقسیم کنیم تعداد درخواست هایی که به آپاچی میره بیشتر میشه ! چون یکی میاد با هم دانلود می کنه در نتیجه آپاچی و پردازشگر باید در یک ثانیه به 7 درخواست پاسخگو باشه !!! که مشکل به وجود میاره ( ترافیک که اومد)راست میگه البته شما باز بهتر می دونید ولی منم شنیدم که فایلها هر چه قدر حجیم باشن فشار بیشتری روی سرور میارن .
در مورد ریموت ! به دلیل برخی مسایل امنیتی که بعضی از دوستان حاضر بهشون گفته بودم می دونند ! فعلا مقدور نیست ،
یه کارایی دارم می کنم!
فقط دعا کنید !
Last edited by Tornado2800; 05-01-2008 at 21:50.
والا من حواسم نبود سر این قضیه متاسفانه یوزر قبلیمو بستن
برای همین ....
سلام
به اکانت راپید نیاز داریم،
هر کسی داره می تونه کمک کنه !
از طریق پیغام خصوصی منو مطلع کنه !
ببین پس من کی به جمع شما میام
منو دعوت کن
از این ساعت به طور رسمی شروع کردیم . با 3 فیلم
می تونید ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به دوستان عزیز هم مژده بدم آپلود سنترش میارم بالا که همتون بتونید توی سایت پست بدید
ایراد های آپلود سنتر گرفته شد
یا حق.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)