اگه اشتباه نکنم باید تا پونزدهمین سوال یا تست یا همون آزمون برای گواهی مربی گری بری بعدش میتونی ترکیب بچینی
اگه اشتباه نکنم باید تا پونزدهمین سوال یا تست یا همون آزمون برای گواهی مربی گری بری بعدش میتونی ترکیب بچینی
من ترکیب میتونم بچینم نمیدونم چجوری تمرین بدم
مصطفی جون وسط بازی نمیتونی ترکیب عوض کنی یا تعویض کنی باید قبل از بازی ترکیبتو بچینی.
در مورد تمرین هم در هر پستی علاقه داری مثلا مهاجم میتونی چند تا جوون زیر 20 سال بگیری و تمرین بدی سعی کن حتما 19 سال به پایین باشن چون هر چی سن بالاتر باشه رشد بازیکن کندتر میشه.
برو به قسمت Training و هر تمرینی خواستی انتخاب کن و درصد تمرینو روی 97 یا 96 بذار و درصد استامین رو روی 10 یا 12 چون بیشتر از اون باعث میشه فرم بازیکنا بیاد پایین.
تمرین هر جمعه انجام میشه و روی بازیکنا تاثیر میذاره مثلا فرض کن یه مهاجمت تی اس آیش (TSI) هشتصد هستش بعد از تمرین میره بالای 1000 و رشد میکنه.
در ضمن برای تمرین بهتر میتونی از 10 کمک مربی استفاده کنی ( یادت باشه تعداد مربی دروازه بانها و کمک مربیا روی هم باید 10 باشه - اگه بیشتر بشه تمرین انجام نمیشه و فرم بازیکنات میاد پایین )
حذفی خوردم به وحید و این هفته حذف میشم
عیب نداره تا اینجا هم خوب اومده بودم بالا و پول خوبی به جیب زدم
میگم آیدین من الان 1200 تا هوادار دارم اکه هفته بعد یه باازی دوستانه با یه تیم خارجی بندازم تو خونم به نظرت چنتا میان؟
به حاج مسعود.؟
چه مطمئني حذف مي شي يهني تو حتريك مثل فوتبال نيست كه غير قابل پيش بيني باشه و شگفتي رخ بده؟
======================
سوال موال داشتي بپرس من يه عمره دارم هتريك بازي مي كنم!! بايد به شما جديدا كمك كنم ديگه!
![]()
200 تا![]()
من که در بازی اولم 6-0 بردم الان دوم هستم
تو لیگ 45 دسته 4 بازی میکنم یه بازی دوستانه با تیم bottika دارم خیلی تیم خوبیه تو همه فصل ها یا اول شده یا دوم این بازی های دوستانه چه تاثیری داره؟ راستی اگه کسی هست که بخواد با من بازی دوستانه انجام بده من پایه ام
چطوری حامد
چرا اینجا هم بازیها غیر قابل پیش بینی هست اما وقتی تیم مقابل خیلی قوی تر باشه عملا شانسی باقی نمیمونه
الان بازی من تو جام حذفی مثل بازی مالدیو با برزیل میمونه من اندازه مالدیو شانس دارم
آیدین واقعا خسته نباشیا
بازی دوستانه به درد این میخوره که بازیکنایی که فرصت بازی نداشتن بازی بدی تا هم از شرایط آمادگی دور نشن و هم تو تمرن شرکت کنن
مخلصيم مسعود جان.چطوری حامد
چرا اینجا هم بازیها غیر قابل پیش بینی هست اما وقتی تیم مقابل خیلی قوی تر باشه عملا شانسی باقی نمیمونه
الان بازی من تو جام حذفی مثل بازی مالدیو با برزیل میمونه من اندازه مالدیو شانس دارم
مثلا نميشه خفن دفاعي بچيني شايد تو پنالتي ببري؟
=============
اين هتريك كنترلم هر چي مزنم توش نمي ره مي گه اينواليد يوزر و پسو اين حرفا.
ما هم اومدیم
از برو بچ HT.ir ، مسعود و آیدین رو میبینم که حسابی فعالید ، خسته نباشید.
به بقیه دوستان هم سلام میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)