9مین و اخرین تریلر امروز از دانته
6.46 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9مین و اخرین تریلر امروز از دانته
6.46 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تریلر پیدا کردید بزارید تا دانلود کنیم سر از جریان بازی در بیاریم
سلام
fswteam جان شما اینجا رو ترکوندین اقا با این همه تریلر دستتون درد نکنه
بعدم به نظر من نرو حتی از جوجه هم جوجه تره (در قیاس با دانته) اینو خیلی ها تایید می کنن کسانی که طرفدار دانته هستند دانته قویتر از نرو هست اینو خود کوبایاشی گفته تو یکی از مصاحبه های اخیر حالا شما وقتی بازی ریلیز شد اون وقط می دونید که دانته عین هویج بستنی نرو رو نوش جان می کنه شخصا موعتقدم که نرو تو بازی بد جور کم میاره البته در قدرت نرو شکی نیست ولی خوب...........
من هم از طرفدارای شدید دانته هستم اما ما تاحالا با نرو بازی نکردیم شایدم چیزی که شما می گی درست باشه اما بدونیم که ما این دفعه نرو هستیم یک انسان نه یک نیمه انسان و نیمه شیطان همه این قضاوت ها برای بعد بازی چون باید ببینیم اصلا توی گرافیک ما می خونه اگه مثل همینه که توی تریلر ها هست که توی 5500 خودم میاد اگه نیاد دنیای بازی میبوسم می زارم کنار
با تشكر از fswteam عزيز (اگه اسمتو كوچيكتو بگي ممنون ميشم)
خيلي حال دادي.
الان كه همه اين ترلر ها رو ديدم ميتونم تخمين بزنم چه سيستمي ميخواد:
رم :حداقل 1 گيگ
گرافيك:حداقل 7600
سي پي يو : زياد مهم نيست (در حد معمولي)
شايد دوستان بگن اين خيلي كمه ولي چيزي كه هستش اينه كه كاپكام از تيم حرفه اي براي ساخت موتور گرافيكي بازي استفاده ميكنه طوري كه با بيشترين كيفيت كمترين سخت افزار رو بخواد.(تجربه اينو ميگه)
البته براي اجرا در بهترين حالت اين قضيه فرق ميكنه.
بعد چيزه ديگه كه هستش مشخصه اين بازي گرافيك بالا نيست بلكه داستان قوي و اكشن فوق العاده بازيه كه اون رو از بازهاي ديگه متمايز ميكنه(برعكس كرايسيس كه فقط رو گرافيك بالا مانور ميداد) پس نبايد انتظار يك بازي با گرافيك بالا رو از DMC4 داشت.
در مورد نرو هم بايد بگم من شخصا به سياست و كارهاي كاپكام اعتماد دارم و ميدونم شخصيتي كه تو بازيهاش استفاده ميكنه مطمئنا كم از شخصيت هاي قبلي نمياره. دانته هم توي نسخه اول و دوم كسي نميشناختش زياد ولي با اومدن نسخه سوم محبوب شد. مطمئن باشيه نرو با همين يه نسخه به اندازه دانته محبوب ميشه.![]()
ولي خداييش اين تريلرها رو كه ديدم حال كردم. اشتياقم برا بازي كردنش 100 برابر شد!!!
خصوصا قسمت مبارزه با غولها. اخر هيجانه!!!
Last edited by H M R 0 0 7; 20-01-2008 at 11:41.
دومین تریلر یه پسر داره بازی می کنه این دویل ما اونوقت داریم سماق می مکیم
اين از كجا بازي رو گير اورده، ناكس.همه جا پارتي بازي هستش!!!
اي خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا![]()
خیلی ممنون خجالتم ندید نوکر و کوچیک همه بچه های فروم محمد هستم صاب سایت mobilestoon.com علاقه زیادی به اینجور بازیا دارم اینم کاری بود که از دستم برمیومد
بله اونا دارن حال می کنن ما هم داریم سماق می مکیم بالاخره اونجا جنبه xbox گذاشتن دارن و در gamenet ها ازش استفاده می کنن اما ما همین ps2 رو به ....... می دیم ق ما هم همینه دیرتر از همه بازی رو بگیریم برای پی سی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)