واقعا دستت درد نکنه
ولی تا حالا آرایشگاه از همه باحال تر بوده
واقعا دستت درد نکنه
ولی تا حالا آرایشگاه از همه باحال تر بوده
شما خودتون دوست دارید که دیگران از شما کپی نکنن ولی خودتون کپی کردین بدون حتی آوردن اسمی از سازنده
دوست عزيز اگه ميشه يه زحمت بكش و همه اين فايلهايي رو كه گذاشتي رو توي يه فايل rar قرار بده و يه جاي ديگه آپلود كن كه دانلودش راحت باشه .
ممنون .
ميشه در خصوص طريقه دانلود اينا توضيح بدين
حالا شما ببخش!
نگید شما!! همه ی فایل ها و پسورد هاشون به ایم P30world هستش..
در ضمن من از کجا باید بدونم این کلیپ ها رو کی ساخته
وقتی مجموعه کامل شد همه رو در یک فایل RAR آپلود می کنم.
لینک رو در آدرس بار کپی کنید!
کمی صبر کنید ( 15 ثانیه حد اکثر )
در Blank ایجاد شده رمز (p30world) رو وارد کنید
لینک دانلود حاضر می شود.
هم اکنون می تونید دانلود کنید!
سلام . میخواستم با اجازه ی LOVAB جان چنتا فایل بزارم :
1.صدای یک جت :2.صدای ماشین که ازچپ میره راست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3.صدای یه سگ که انگار مریضه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4.شنا کردن زنها و مردها در کنار هم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5.حس میکنی دارن تو مخت آب میریزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6.راه رفتن در یه جایی که صدای جیرجیرک میاد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید7. 3 4 نفر حرف میزنن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید8.دریای بارانی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید9.صدای آب در ظرفشویی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید10.صدای 30 40 تا قورباقه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید11.صدای شیپور :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید12.آهنگ و خواندن یه زن رو آهنگه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید13.صدای بچه ها که راه میرن و از پشتت رد میشنو تو گوشت حرف میزنن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید14.صدای حیاط یه خونه که از بالاش آب میریزه پایین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید15.صدای قایق موتوری و .. در آب :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید16.راه رفتن چند نفر روی سنگ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید17.آهنگه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید18.صدای آواز خوندن چند نفر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیدونم ویدیو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ویدیو هم به این لینک برید :فقط یه چیزی اونم این که ویدیو رو نمیشه دانلود کرد و باید از تو سایت ببینید و گوش کنید !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم لذت ببرید !!![]()
Last edited by pedram_mcs_67; 09-01-2008 at 13:51.
ممنون پدرام جان خیلی حال دادی(فقط بیشتر لینک ها رو کامل کپی نکردی)
آرشیو داشتی؟
من خیلی گشتم ،دیگه 7-8 تا بیشتر پیدا نکردم.
بزودی می ذارم.
نوکرم
لینکهارم درست کردم .
منم از نت دانلود می کنم ..
راستی یه سایت دیگم پیدا کردم که توش دانلود ویدیو داره اما پسیونش mov هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه یه دفعه ترکوندیسلام . میخواستم با اجازه ی LOVAB جان چنتا فایل بزارم :
1.صدای یک جت :
کد:
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
.
.
دانلود کرد و باید از تو سایت ببینید و گوش کنید !!
امیدوارم لذت ببرید !!
Last edited by alireza fatemi; 09-01-2008 at 14:02. دليل: .
من که هنوز نتونستم دانلود کنم. ولی فکر کنم چیز جالبی باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)