درسته... حالا... دارام دارام دام را دام دیریم دام...ای بابا! بی خیال داداش.غم رو فراموش کنیم بهتره...
درسته... حالا... دارام دارام دام را دام دیریم دام...ای بابا! بی خیال داداش.غم رو فراموش کنیم بهتره...
قربون همه ی بچه های باصفای p30 ...
خدایی آدم با شما همه ی مشکلاشو فراموش میکنه ...
ببخشید ها ولی می خواستم بگم این تاپیک شده جای بحث های متفرقه و دیگه درباره این گوشی صحبتی نمیشه می خواستم به یچه ها بگم یکم رعایت کنید این تاپیک جز تاپیک های مهم هستش حیفه از این حرف ها زده بشه توش.
راستی علاادین هم رفتم قاب کریستالی واسه این گوشی نیست فقط 2 تا کیف کمری بود که دیدم بگیرم خیلی تابلو و قیافه گوشی می افته یکیش 14 تومان بود یکیشم 16 تومان
ما مخلص دوستای خوب هستیم!
دوست عزیز خیلی سخت نگیر.بحث متفرقه هم لازمه!
کلا کیف و قاب گوشی رو از ریخت میندازه![]()
حالا این گوشی را باید چطوری بگیریمش؟ از صفحه ظریفش آدم می ترسه که همش توی دستش باشه !
جای بند که نداره!
قاب درست وحسابی هم که گیر نمی آد؟
یعنی فقط با ید از این کیف چرمی های موجود در بازار استفاده کنیم!
پیشنهاد شما چیه؟
خوب حتما که نباید چیزی داشته باشه! خیلی شیک بگیر دستت.قاب و اینجور چیزا بدرد نمی خوره.مگه نمی خوای قشنگیش حفظ شه!!!
درسته دوست عزیز یه کم بحث متفرقه زیاد شده ..
بچه ها هم یه باید رعایت کنن ...
راجع به قابش هم درسته فکر کنم هنوز نیومده ...
ولی این کیفی که میگی چرا انقدر گرونه ؟؟![]()
صفحش خیلی هم ظریف نیستا ولی کلا گوشیه خوشدست و خوشکلیه .خودم از دکمه های جلوش وقتی که بسته هستش خوشم میاد .جنس در باتریشم خیلی باحاله ...
راجع به اونم من خودم با چیزای جانبی مثل بند و کیف و قاب و این حرفا مخالفم !!!![]()
سلام بهترين گوشي كه تا حالا داشتم همين E65 بوده اين گوشي رو با تمام گوشيهاي كه تا حالا داشتم مقايسه كردم Samsung U600 - Nokia 6630 - N73-n95 8gb ولي من اين گوشيرو به همه اونها ترچيح ميدم دم نوكيا گرم حالا يه آدم خير پيدا شه يه شطرنج براي اين گوشي بده. ممنونم.
سلام عزیزم ورودت رو به فروم تبریک و خوشامد میگم ...
این که این بهترینه یه نظره خودتم میدونین از ان95 8 گیگ بهتر نیست مگه نه ؟
راجع به بازی هم شما یه سر برو قسمت بازیها به بچه ها بگو بزارن برات ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)