تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 138

نام تاپيک: هــک کردن پسوورد admin

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم.چون نمیدونستم که تاپیک مخصوصی درباره این موضوع هست سوالم رو اینجا مطرح می کنم

ایا ترفندی هست که پسورد برنامه pc security برداشته بشه؟

خیلی خیلی برام مهم هست.لطفا اگر کسی میدونه سریعا من و راهنمایی کنه.خیلی ممنون

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

باسلام خدمت عزیزان
    پسورد ایمیلمو عوض کردم حالا یادم نیست خیلی خیلی بهش احتیاج دارم .وقت ثبت نام واسه ثبت ایمیل هم نمیدونم چه سوالی رو جواب دادم!!
    چطورمیشه بدست آورد؟؟اگه از دوستان کسی بلده پیغام خصوصی بهم بده.هزینه ای هم داشته باشه بروی چشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salamaqmehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

داره خودمونی میشه hassanminai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام و عرض ارادت
    چندی پیش در پی اقدام یک جوجه حکر؛ ناجوانمردانه طی ارسال یک فایل مشکوک ؛ آِ دی یاهویم هک شد
    و دیگه نتونستم که با آِ دی خودم وارد یاهو شوم
    بناچار بعد از مدتی آی دی دومی با اسمی گول زنک ساخته و وارد چت با فرد مذبورکه با آِ دی خود من وارد میشه شدم

حالا از اساتید محترم کمک میخوام که بدونم چطور وتوسط چه برنامه ای میشه رمز آی دی خودم رواز طرف هک کنم و آِ دی خودم رو پس بگیرم.
    در ضمن من متاسفانه سوال و جوابهایی که برای برگردوندن آی دی در یاهو پرسیده میشه رو یادم نیست

ممنون میشم کمکم کنین که حق خودم رو از این آدم پس بگیرم

داره خودمونی میشه hassanminai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اشتباها 2 بار ارسال شده بود...

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه برنامه ای بود که از یه سایت ایرانی دانلود کرده بودم و بدون این که نصب بشه اجرا می شد و هم کاربر می ساخت و هم هر نوع پسوردی رو عوض می کرد. کسی می تونه به من بده؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    mamnun

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان،
    من توی یک شبکه دارای یوزر محدود هستم.
    با استفاده از یه سی دی بوت که حاوی کرنل ویندوز بود تونستم پسورد ادمین رو بردارم یا ریستش کنم. البته این کار خیلی هم راحت نبود چون bios هم پسورد داشت و سیستم اول با هارد بوت میشد.
    در هر حال با این روش فقط میشه پسورد رو عوض کرد و احتمالا بعد از مدت کوتاهی مسئول شبکه متوجه میشه و دوباره پسورد میذاره.
    من دنبال یه روش گشتم که بشه به جای حذف پسورد ادمین، یه یوزر دیگه بدون محدودیت ساخت. از نظر تئوری هم درسته چون وقتی سی دی بوت میتونه sam رو تغییر بده باید بتونه یه یوزر بدون محدودیت هم بسازه.
    ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. اگه میشه خفن های تاپیک یه راهی پیشنهاد کنن

با سلام
    می شود اسم یا لینک اون برنامه هایی که با آنها پسورد ادمین و bios را بدست آوردید بدهید؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام و عرض ارادت
    چندی پیش در پی اقدام یک جوجه حکر؛ ناجوانمردانه طی ارسال یک فایل مشکوک ؛ آِ دی یاهویم -- شد
    و دیگه نتونستم که با آِ دی خودم وارد یاهو شوم
    بناچار بعد از مدتی آی دی دومی با اسمی گول زنک ساخته و وارد چت با فرد مذبورکه با آِ دی خود من وارد میشه شدم

حالا از اساتید محترم کمک میخوام که بدونم چطور وتوسط چه برنامه ای میشه رمز آی دی خودم رواز طرف -- کنم و آِ دی خودم رو پس بگیرم.
    در ضمن من متاسفانه سوال و جوابهایی که برای برگردوندن آی دی در یاهو پرسیده میشه رو یادم نیست

ممنون میشم کمکم کنین که حق خودم رو از این آدم پس بگیرم
    دوست عزیز من برای شما یه فیک پیج (صفحه ی دروغین) که مثلا برای آنلاین شدن و دسترسی به امکانات یاهو اما سریع تر میسازم.
    خیلی کاری نداره فقط پیج ورودشو میسازم و مثلا می گم این سیستم برای استفاده سریعتر از امکانات یاهو میل هست و فرد مزبور میره و لاگین می کنه و هر چی هم میره لاگین کنه یه پیج میاد می گه یوزر یا پس غلطه!
    اما نمی دونه که من در فایل یه اسکریپت (جاوا یا VB یا انواع اسکریپت من زیاد دارم) جاسازی کردم که یوزر و پس رو برای آدرس ایمیل شما می فرسته!
    فقط مسنجرت رو بگو تا بتونم باهات راجع بهش بیشتر صحبت کنم و بتونم اسکریپت رو بسازم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یعنی چی؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان یک سوال
    کامپیوترم توسط برنامهUSB_lock_AP_2.5_ سی دی و USB قفل شده میتونم پسوردش رو پیدا کنم ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •