کمک کمک:
لطف کنید و منو کمکم کنید........
دوستان من تو کنسول ایکس باکس از اول یه مشکل بزرگ داشتم و اون عدم نشونه گیری و زومینگ توسط اسنایپر هستش کسی میدونه چطوری میشه زوم کرد ؟
کمک کمک:
لطف کنید و منو کمکم کنید........
دوستان من تو کنسول ایکس باکس از اول یه مشکل بزرگ داشتم و اون عدم نشونه گیری و زومینگ توسط اسنایپر هستش کسی میدونه چطوری میشه زوم کرد ؟
آره منم تو همينش موندم كه چرا زوم نميكنه البته اسلحه داريم تا اسلحه !
سلام
دوستان یه سوالی برام پیش امده اینجا دارن بازیبازهای Pc در مورد بازی صحبت میکنند یعنی اینکه بازی را گرفتید پس چیه قضیه مگه نمیگفتید هنوز نسخه کاملی نیامده پس موضوع چیه لطفا جواب بدین من از بی بازی دارم میمیرم
بعد یه ادرس بدین برای خرید اینترنتی این بازی که سالم هم باشه!!!
اين بازي فقط كركش مشكل داشت كه اون هم خوشبختانه حل شد تو صفحه قبل پست اول ميتوني دانلودش كني!
دوستان اگه کسی میتونه مشکل منو حل کنه دریغ نکنه ها بدجوری گیر کردم .........
با کولتش که به سختی میمیرن و با شات گان که باید اونقدر بزنی تا یکی بخوره.....
با اسلحه هم دقتش پایینه وزومش خیلی بزرگه نمیشه خوب زد.......
فقط میمونه اسنایپ که لطفآ بگید چجوری میشه زوم کرد؟؟؟؟
از دوستان کسی سیو گیم بازی را نداره به ما بده؟
سلام
اقا من رسيدم به اون ساحله اسمش يادم نيست , زدم رفيقمو كشتم(صداشو واسه من بلند كرد)
يك مشكل دارم!!!
از يك ذره قبلتر از اين مرحله اسلحه ها داغ كردن , وقتي داغ ميكنه ديگه اتيشش نمي خوابه! تا موقعي كه دوباره لود كنم.
راه حل چيه؟ (كولينگ خوب بخرم؟)
من كرك كه گفتيد رو نميتونم دانلود كنم. اما از سايت GameCopyWorld اخريشو دانلود كردم 4.5MB بود.
-اين مشكل بعضي وقت ها پيش مياد,نكنه از اسلحه هستش![]()
Last edited by H.Fisher; 13-06-2008 at 14:51.
Mass Effect CrackFix+Key-SAVED
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این بازی رو خریدم کرک صفحه قبل رو هم دانلود کردم اما وقتی می خوام وارد بازی بشم صفحه مانیتور سیاه میشه ودیگه هیچ اتفاقی نمی یفته. روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کردم بازم همین اتفاق افتاد.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز اول بگو سیستمت چیه؟
بعد اگه سیستم با سیستم پیشنهادی متابقت کنه باید بگم مشکل ممکنه از خود دی وی دی باشه.........
و مشکل بعدی هم میتونه از کرک باشه ولی خوب این بازی خیلی هاش اجرا میشن ولی تو گالکس مپ اشکال دارن پس فکر میکنم اگه سیستم خوبی داشته باشین مشکل از دیویدی باشه اونو عوضش کنید و از یه شرکت معتبر بخرید.......
فکر کنم کسی هنوز یاد نگرفته چطور زووم میکنه اسنایپر اقا اگه کسی یاد داره دریغ نکنه ها که گناه کبیرس.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)