ممنونم
............
سلام می خواستم ببینم اگه گزینه System Restore غیر فعال باشه آیا میشه اطلاعات رو برگردوند یا نه؟ چون یه سری فایلهام که از بین رفته تو شاخه Found.000 هست ولی من سیستم ریستور رو فعال نکرده بودم.
سلام
ببینید شما اگر سیستم ری استور را غیر فعال کنید و از نرم افزارهای پاک کننده یا خود پاک کننده سیستم ری استور استفاده کنید که نمی شه کاری کرد شما ابتدا تیک قسمت فایل های مخفی و قسمت recommendedرا بردارید و ببینید داخل پوشه یSystem Volume Information دیتایی هست یا نه اگر نبود که کاری نمی شه کرد.در ضمن اگر فایلهای شما سیستمی بوده که به راحتی با سی دی و یا ریکاوری کنسول قابل بازگردانی است با توجه به اینکه شما تعیین نکردین چه نوع دیتایی نمی شود قطعی گفت یک نکته سیستم ری استور به طور خودکار فعاله و شما نباید فعالش کنید.پوشه ی Found.000هم تا آنجایی که اطلاع دارم هنگامی که در اسکن قبل از ورود به سیستم عامل فایلی موجود نبود گزارش داده می شه که با توجه به اطلاعات کمی که دادید(چه نوع اطلاعات و فایلی و با چه نوع فرمتی)می توان گفت شاید بتوان از sfcکمک گرفت .لطفا اطلاعاتی را که گفتم بفرمایید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.
ممنون از راهنماییتون.فایلهایی که از بین رفتن فایل ورد و عکس و psd و ... بود و سیستمی نبودن. داخل اون پوشه System Volume Information هم دیتا هست . ولی سیستم ری استور همچنان غیر فعاله. کاری می شه کرد ؟!![]()
منظورتون را از غیر فعال بودن متوجه نمی شوم
برای فعال کردن سیستم ری استور تیک زیر را بردارید
اما اگه توی هنگام برگشت تاریخ برگشت را نمی تونید انتخاب کنید سعی کنید ببینید به چند ماه قبل می تونید برید و روزی را انتخاب کنید اگر توانستید که هیچ در غیر این صورت با نرم افزار های ریکاوری در صورت نریختن اطلاعات جدید روی درایو مربوطه می توانید داده ها را بر گردانید.
منظورم اینه که چون غیر فعاله اگه الان فعالش کنم از همین الان به بعد ری استور کار میکنه و نمیشه به گذشته برگشت!
همانطور که گفتم بهتره از نرم افزاری برای ریکاوری آن استفاده کنید به شرط ذکر شده
سلام دوستان . خوب برم سر اصل مطلب . من حدود 1 ساله كه كامپيوترم يه مشكل پيدا كرده كه نتونستم بر طرفش كنم و رفتم از يه نفر كه خيلي مي دونست پرسيدم كه مشكل از كجاست ؟ گفتش بايد ويندوز عوض كني . منم در حال خيلي اطلاعات روي كامپيوتر ريختم . بعد يادم نميمونه كه اونا رو نصب كنم و خيلي مشكلات ديگه .خوب مشكل از اين قراره كه وقتي روي درايو هام كليك مي كنم سرچ كامپيوتر مياد به جاي اين كه درايو باز شه . و وقتي روش كليك مي كنم گزينه serarch... به جاي openدر اول قرار گرفته .
عاجزانه از شما تقاضا دارم اگه چيزي سر در مياريد به منم بگيد . حتي اگه لازم باشه نحوه حذف سرچ رو بگين من حذفش مي كنم .![]()
ممنون بالاخره با ریکاوری یه قسمت زیادیشو برگردوندم.
شما به این مسیر برید ببینید می شه search رو حذف کرد یا تغییر داد
my computer>tools> folder option> file type > drive > advanced
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)