شما ببخشید ها ... ولی اول بزار دستتون بگیرید خودتون امتحان کنید بعد سرعت واقعی اون رو میفهمید چنده. اما
خب فرض کنیم حرف شما درست اما میشه بگید در این صورت فرق w810 با w960 چیه؟ چون هر دوتاشون از طریق
USB 2.0 به کامپیوتر وصل میشند اما دبلیو 810 نمیتونست 1 گیگ رو در 1 دقیقه جابجا کنه. نه از کامپیوتر به گوشی و نه از
گوشی به کامپیوتر. میتونم بگم شاید سرعتش به 100 مگ در دقیقه میرسید. یعنی 10 برابر کمتر از اون چیزی که شما
گفتید.
حالا شما فرقشون رو بگو تا من هم از این سر اطلاع پیدا کنم. چون جایی مطلبی رو در این مورد نخوندم.
بازم ببخشید ها... من پی1 دارم یا شما؟ من استفاده کردم ازش یا شما؟ البته سوئ تفاهم نشه یه موقع قصدمببخشید ولی فکر کنم اشتباه میکنید.چون هر 2 این گوشی ها قابلیت mass storage رو داره.پس زمانی که به کامپیوتر وصل میشن باید به صورت اتوماتیک شناخته بشن.
بی احترامی نیست دوست عزیز. اما اگر مطلبی رو جایی در مورد پی1 خوندید و یا کسی حرفی رو سر خود بهتون
گفته بدونید که صحت نداره. من تا بحال گوشی پی1 رو روی 4 تا کامپیوتر مختلف که ویندوز اکس پی روشون بوده
امتحان کردم اما جواب منفی بوده و حتما باید سی دی برنامه نصب بشه تا توسط سیستم بعنوان یک گوشی
شناسایی بشه. دقت کنید گفتم گوشی نه درایو.
شانس من امروز یکی از دوستان کامپیوترش پیش من بود تا براش درست کنم. منم بعد از فرمت کردن و نصب ویندوز
تازه و بعد از نصب برنامه ها و درایو های اولیه ویندوز اقدام به وصل کردن پی1 از طریق کابل USB 2.0 به کامپیوتر کردم
اما جوابی که دریافت کردم با 3 کامپیوتر قبلی هیچ فرقی نداشت. یعنی در آخر بازم میگه اتصال ناموفق بوده و حتما
باید PC Suite رو نصب کنید تا اتصال انجام بشه.
نتیجه رو مرحله به مرحله میتونید از طریق عکس های زیر ببینید.
عکس زیر مربوط به زمانیه که کابل رو به ته گوشی وصل میکنید. این پیغام بعد از چند بار دنگ دنگ صدا دادن ظاهر
میشه.
بعد گزینه اول رو که انتخاب میکنید تا عمل آپدیت ویندوز برای شناسایی انجام بشه پیغام زیر ظاهر میشه.
در عکس بالا میبینید که گفته شده اگر سی دی خاصی رو مربوط به پی1 در دست دارید آن را در درایو قرار بدید. اما
من این کار رو نکردم یعنی سی دی رو در درایو قرار ندادم و خواستم ببینم خودش میتونه پی1 رو شناسایی کنه یا نه.
پس عکس زیر نشون دهنده گشتن برای پیدا کردن درایو پی1 در ویندوز است.
در آخر هیچی پیدا نمیکنه و انقدر اون پیغامهای بالا دوباره ظاهر میشه و تکرار میشه که مجبور میشی یا سیدی رو
بزاری توش و برنامه رو نصب کنی و یا اینکه اتصال گوشی رو از گامپیوتر قطع کنید.
این هم پیغامی که نشون دهنده اینه که درایو مشکل داره و اتصال برقرار نشده ...
در مورد w960 هم نظر خاصی ندارم. فقط میتونم بگم که صبر کنید تا وارد بازار بشه و امتحانش رو پس بده بعد
نظراتمون رو با قاطعیت در موردش بگیم. الان هر نظری که داشته باشیم نتیجه مطالبیه که در این سایت و اون سایت
خوندیم و عملا خودمون تجربه و آشنایی با دبلیو 960 نداریم.
در ضمن من خیلی خوب هم میدونم که Mass Storage چیه. چون خودم w810 داشتم. این عکس های بالا رو فقط
جهت اثبات حرفم که پی1 این قابلیت رو نداره براتون گذاشتم. چون شما به من گفتید اشتباه میکنید...
در ضمن با توجه به اینکه دبلیو 960 حافظه داخلی داره بعید هم نیست که Mass Storage داشته باشه و حتما هم باید
بعنوان یک درایو در کامپیوتر شناسایی بشه. اما تا دوستانی امتحان نکنند معلوم نمیشه ... در مورد پی1 هم همینو
میگفتند اما زمانی که خودم امتحان کردم دیدم که نداره.
موفق باشید.