آیفون یکی از بهترین گوشی هاست و انسان هم کمال طلب
آیفون یکی از بهترین گوشی هاست و انسان هم کمال طلب
مطلق این دروغ ها واقعیت نداره، چه از لحاظ علمی چه از لحاظ مذهبی!
فقط برای این وجود دارند که با فریب شما افراد رو دچار سود های فراوان کنن و متاسفانه در جامعه خرافه پرست ما این مشکل بسیار حاد وجود داره.
عاقا ما که این کلاسارو نرفتیم و نمیریم و قبول نداریم
کلا گفتم در موردش صحبت بشه و افراد اگاه بشن بد نی
این مسئله برمیگرده به مسئله متریالیسم و نه فطرت انسان.
میل داریم چون وجود داره ؟؟ میشه انسان میل به چیزی داشته باشه که محال باشه ؟؟
Last edited by leo.unique; 07-05-2014 at 22:35.
علم انسان یا دین؟
من چیزی به اسم علم دین برام کاملا بیعمنی هست که قرار هم باشه بهش استناد کنم
علم مطلق نیست که قرار باشه بگیم کامل هست یا ناقص بلکه علم در حال پیشرفت و روبجلو رفتن هست
پس بله علم ناقص نیست بلکه هنوز خیلی راه داره که پیشرفت کنه
عزیز ایا یک خدا داریم در اعتقاد شما یا چند خدا؟
اگر یک خداست این همه کتاب اسمانی متفاوت و بعضا متناقض چی هست؟ ایا این به این معی نیست حرفا عوض شده؟
در همون تک کتابها هم ایا علم صدها تناقض رو پیدا نکرده؟ مثل 6هزار ساله دونستن عمر جهان و قلب و مرکز تفکر دونستن و ....
پس هم حرفا عوض شدن و هم علم اشتباهات متعدد از این حرفا گرفته
عقل و منطق رو افرادی دارن که در همین دنیا کیفیت و کمیت زندگی انسانها رو بالا بردن و میبرن که حالا بسیاری از مریضیها درمان شدن متوسط طول عمر 2برابر شده و ...
وگرنه نشستن و درخواست عمر جاودانه کردن از اسمان اسمش عقل و منطق نیست بلکه اسمی دیگه داره.........
من مستقیم با این افراد اشنا نیستم ولی چندوقتی روی مطالبشون تحقیق میکردمدوستان در مورد کلاسهای شئور کیهانی(فرادرمانی) که مدتی هست رواج یافته اگه اطلاعی دارن بگن
ولی اینقدر مطالبشون در حوضه شبه علم مزحک و خنده دار هست که واقعا متعجب میشه ادم
بحث شعور! کیهانی و جمع کردن نیروی کائنات و منشا تمام میریضیها رو یک نوع ویروس! زنده کیهانی دونستن و ...
البته این هم مثل خیلی از اراجیف دیگه طرفداران و پیروان بسیار زیادی هم داره انگار و در فلسفه انسانی انگار هرچیزی بیشتر مزحک و مزخرف باشه به همون نسبت طرفدار بیشتری هم داره!!!
سعید عزیز در رابطه با افراط هایی که تو مذهب ها میشه که متاسفانه الان هم زیاد شده و من مخالف سر سخت اونهام باید بگم بحث ما فرقه و مذهب نیست بحث ما دینه.
ممکنه توی مذهب و ... اشتباه باشه. ولی تو دین و کتاب آسمانی اشتباه نیست.
در رابطه با بحث جاودانگی انسان هم دقیقا یه تفکر غربی داره میشه:
هر کاری میخوای تو این دنیا بکن. آدم بکش. دروغ بگو و... چون اون دنیایی نیست میخوای بری زیر خاک.
آقایونی که این تفکر رو دارید پس عدالت چی میشه؟
شما وقتی میخوای درس ریاضی یا هر درسی رو یاد بگیری اول کار که تازه میخوای بفهمی ریاضی چیه میان بهت جبر و مختصات یاد میدن یا جمع و تفریق؟
یه خدا وجود داره و چند کتاب و نمیشه همه ی پیام ها رو تو یه کتاب گفت! میشه؟
علم ریاضی رو میشه تو یه کتاب حا کرد؟
علمی رو نمیدونم. ولی از لحاظ دینی هم این کلاس ها به هیچ دردی نمیخورن.
واقعا این توجیهات عقل و شعور خودتون رو ارضا میکنه که دربارش با دیگران هم بخواید حرف بزنید؟
توی یه کتاب ریاضی نیومده بنویسه 2+2 میشه 4 ولی یه کتاب ریاضی دیگه اومده باشه گفته باشه میشه5
2+2 چه در کتاب یکم ابتدایی چه در کتاب ریاضیات مهندسی چه ریاضیات محض و ... همیشه شده و میشه 4
نه مثل کتابهایی که ما نام مبرید یک جا گوشت خوک حلال که هیچ مستحب میشه اونیکی کتاب یهو حرام میشه
توی یکی مشروبات الکی سوقات بهشت میشه توی اونیکی حرام اندر حرام
توی یکی خداش با ادمش کشتی میگیره توی یکی عمر جهان6 هزار سال میشه توی اونیکی قلب مرکز تفکر میشه و ...
پس لطفا یرای توجیهاتی که میسازید یه کم به شعور و عقل و منطق مخاطب هم توجه کنید!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)