حسین جان
پست منو اشتباهی نقل قول گرفتی
اغماء
میوه ممنوعه
یک وجب خاک
شکرانه
هیچکدام
حسین جان
پست منو اشتباهی نقل قول گرفتی
به نظر من سریال اغما فوق العاده است حداقل از نظر فیلمبرداری.
اما این شیطان فعلا که داره همه چیز را درست میگه و به دکتر پژوهان کمک می کنه تازه به نظر من آن پسره هم که گفت میمیره میمیره آخه تو جراحی رز هم به نظر می آمد کهعمل موفقیت آمیز ه![]()
اقا دمت گرم حرف دل منو زدی من هم موافقم
این رو از کجا باید بدونیم؟مگه فیل خارجی هست که اورجینالش رو از اونور آب داشته باشیم که بقیش رو بدونیم؟میدونین که حاجی در قسمت های بعدی عاشق هستی میشه
دیگه بعیده قضیه او یک فرشته بود راه بیفته که آقای با ایمان عاشق بشه و ....
فکر کنم حداقل نصف بچه های انجمن فیلم همچین فکری کرده باشنراستی آواترت خیلی باحاله اول فکر کردم امینه !
آره ببخشید این بود :
حال .... شما فکر کن این یه حدسه !
امسال اگر میوه ممنوعه نبود ماه رمضون حال نمیداد یعنی انگیزه ای نداشتیم !
یه وجب خاک که به قول مژگان شلنگ آب گرفتن توش... نیم ساعت بعدش رو میشه پیشبینی کرد فقط بعضی دیالوگ های بازیگرهاش جالبه که اونم تکراریه !
اغما هم که مثل همه فیلم های مقدم لوسه و بازی بازیگرهاشم مصنوعی ولی خب باز از یه وجب خاک بهتره. به علاوه تاثیر سریال پرستاران روی آقای مقدم کاملا در فیلم مشهوده !
اون شبکه پنجیه هم تنها خوبیش لهجه جالب تاجیکی ها و آشنایی با فرهنگ تاجیکستانه .
کاملآ موافقم.نوع تصویر و فیلم برداری اصلآ به فیلمای ایرانی نمیخوره!انگار یه فیلم با فرمت دایویکس با بالاترین کیفیت رو از اینترنت دانلود کردی!
دوست عزیز واقعا داری بی انصافی میکنه امین تارخ داره به این قشنگ بازی میکنه
سلام
من ميگم اغما و ميوه ممنوعه
البته اميدوارم آقا سيروس اين اغما رو مثل نرگس نكنه چون كارش تو اين فيلم خيلي خطرناكه
در ضمن من تصور مي كنم اين آقا سعيد قفط براي جلب بيننده رفته تو تاجيكستان و اين دختر رو آورده و گرنه داستانش چنگي به دل نمي زنه اگه داستان قوي بود مي تونست اين زنه رو بجاي تاجيكستاني مال يه شهرستان دور افتاده معرفي كنه
اما از هر چه بگذريم اين مدرس هم بد چه چهه نمي زنه ها!
Last edited by badterojan; 23-09-2007 at 00:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)