تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 134

نام تاپيک: W1i غول سوني اريكسون

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آره مردم عاقلی داریم . بهتر تا وقتی سونی اربکسون رو جای معتبری اولید نکرده هیچ صحبتی نکتی . چون اصلا جنس کره ای قابل مقایسه با چینی نیست .
    ای بابا تو که باز حرف خودتو میزنی.
    بخدا اگه سونی اریکسون گوشیاشو تو ژاپنم تولید کنه بازم همینه که الان هست. هیچ فرقی نمیکنه. اینو بکنید تو کلتون.
    دلیل که نمیشه چون تو چین ساخته میشه پس بدرد نمیخوره.

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خیلی چیزا بهم گفتید که بخوام جواب بدم 1 ساعت طول میکشه . ولی مطمئن باشید اگه ای دی اس ال داشتم 1 ساعت هم وقت میزاشتم برای جواباتون :
    یکی میگه ال سی دی های سامسونگ چیزی از سونی کم نداره ؟!!!!!! آخه این حرف خنده دار نیست ؟؟؟ برو اصلا فروش جهانی سونی رو نگاه کن ببین کجای جدول !
    آقا بهراد هم که میگه تلوزیون ما 20 سال داره کار میکنه اصل ژاپن هم هست !!! آقا بهراد تو فکر کردی من برای چی از سونی بدم میاد ؟؟؟ چون چینی !!! من باتری گوشیم ژاپنی دارم حال میکنم . مطمئن باش اگه سونی هم ژاپن بود مشکلی باهاش نداشتم .
    طرف میگه ال سی دی های سامسونگ نویز داره . شما اصلا فیلم عصر یخبندان رو داخل این ال سی دی دیدی ؟ یه سر برو جمهوری نگاه کن ببین قدرت ال سی دی یعنی چی ؟؟ اصلا چیزی درباره ی dnlo شنیدی ؟؟؟ تکنولوژی انجصاری سامسونگ ؟؟؟ یه سر برو جمهوری نگاش کن . اگه دیدی برفک داره اون سامسونگ نبود tv mobile بود که تلوزیونش خوب نمیگرفته .
    و.....

دوست عزیز خیلی واست متاسفم که فکر می کنی سامسونگ توی کره ساخته می شه. می تونی سامسونگ های ساخت چین رو که لیبل کره یا چین خورده توی بازار پیدا کنی. من خودم بارها چین بودم و تمام این ها رو از نزدیک دیده ام.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ای بابا تو که باز حرف خودتو میزنی.
    بخدا اگه سونی اریکسون گوشیاشو تو ژاپنم تولید کنه بازم همینه که الان هست. هیچ فرقی نمیکنه. اینو بکنید تو کلتون.
    دلیل که نمیشه چون تو چین ساخته میشه پس بدرد نمیخوره.
    کاملا تایید می شه. اجناسی که لیبل کره یا فرانسه می خوره هیچ فرقی با لیبل چین نداره. همه توی چین تولید و همه دارای یک کیفیت هستند. الان 206 تولید ایران رو توی خیلی از کشورها می فروشند. ساخت ایران با کیفیت فرانسه. من نمی دونم چرا فهم این قضیه ساده برای بعضی ها اینقدر سخته. یک سونی همیشه سونیه، یک سامسونگ همیشه سامسونگه هرجا که می خواد تولید شه. چین که یک کشور کاملا پیشرفته اس حتی اگه توی عقب افتاده ترین کشور آفریقایی هم تولید شه کارخانه ها اجازه نمی دهند که کیفیت جنسشون پایین بیاد. لطفا این مطلب به این سادگی رو .... اگه خیلی سخته یک تست آی کیو بدین. البته این تست آی کیو فقط واسه خنده بود نه جسارت. من مخلص همه شما هستم.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

تایید میشه oh my god
    تورو خدا یکی بفهمونههه

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این که تحت لیسانس باشه اشکالی نداره , ولی خیلی از کارخانه های چینی بدون مجوز شروع به ساخت میکنند و کسی هم نیست که جلوشون رو بگیره . متاسفانه چین این یک قلمش خیلی بد در رفته . حالا مثلا اگه یه شرکتی بیاد یه تکنولوژی رو طوری اجرا کنه که کارخانه های تقلبی سازی چین نتونه تقلید کنه هنر کرده .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اصلا و ابدا !!!! سامسونگ رو فقط کره میزنه . سامسونگ هیج وقت اجازه ساخت گوشایش رو به جایی نمیده مگر اینکه براش وقت صرف کردن ارزش نداشته باشه مثل شارژش هدقون کایل یو اس ابی ( هر چند که کابل یو اس بیش هم کره ای ) مطمئن باش اگه یه شرکت بخواد از اسم یه شرکت دیگه سوء استفاده کنه درش کمپانیش تخته میشه !!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اصلا و ابدا !!!! سامسونگ رو فقط کره میزنه . سامسونگ هیج وقت اجازه ساخت گوشایش رو به جایی نمیده مگر اینکه براش وقت صرف کردن ارزش نداشته باشه مثل شارژش هدقون کایل یو اس ابی ( هر چند که کابل یو اس بیش هم کره ای ) مطمئن باش اگه یه شرکت بخواد از اسم یه شرکت دیگه سوء استفاده کنه درش کمپانیش تخته میشه !!
    دوست عزیز. سودش رو کسی دیگه ای می بره و تعصب بی اندازه و بی معنیش رو شما داری؟ توی استان کانتون چین شهرهای مختلفی وجود داره که کارخانجات محصولات الکترونیکی و ... بیشتر اونجاهاست. مثلا نوکیا توی شنزن کارخونه داره. بخشی از این ها هم توی شانگهایه. بازار امروز بازار رقابته و هر کی ارزونتر تولید کنه و بفروشه موفق تره. وقتی یک شرکت یک پروتوکل کاری برای خودش تعریف می کنه و استانداردهاش رو معین و مشخص می کنه این استانداردها هر جا که باشه یکیه و محصولاتی که تولید می شه دارای کیفیت یکسانه چه ژاپن چه چین و چه کره و هر کشور دیگه. حالا یک مطلب می مونه و اون هم اینه که شرکت سامسونگ بیاد و برای ایران و چین دو تا استاندارد متفاوت تعریف کنه یعنی برای ایران کیفیت پایین تر و چین بالاتر. اونوقت این جنس ها چه توی کره و چه ژاپن تولید بشه فرقی نمی کنه جنس مخصوص ایران کیفیتش پایین تره و .... مهم اینه. لطفا دقت کنید که جنس تولید کره با چین هیچ فرقی نداره.

داره خودمونی میشه Ali-a-W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان سلام
    ضاااااااااااااااااییییییی ییییییییععععععععععععع است که فیکه
    متالیک جان و بهراد عزیز درست میگن
    مگه میشه همچین گوشی الان بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی اون دوست عزیز که کنون 21 مگاپیکسلی رو گذاشته بودن عوضی به جای 12 نخونده بودن 21؟؟؟؟؟؟ فکر نمی کنم کنون تونسته باشه 21 مگا زده باشه اگه هم زده باشه شکلشو تغییر میده آخه خیلی بزرگ میشه
    راستی اینم بگم این گوشی های فیک رو تو کلوپش معرفی کنید

سلام

بابا شماها چقدر بخیلید اون دوستمون شاید درست بگه
    میدونید معمولاً این طرحهای فضائی رو میشه از جاهائی بدست آورد
    که اصلاً فکرش رو نمیشه کرد . من فکر کنم این طرح گوشی مال طراح های
    فرا زمینی باشه البته با یک رایزنی و معامله با اونا میشه چنین طرح هائی رو ازشون تهیه کرد .
    به همین راحتی به همین بامزگی این که دیگه کاری نداره و این همه سرو صدا نمیخواد .
    خب حالا چرا برای این طرح این همه صفحه تو این تاپیک زده شده نمیدونم

خب خداحافظ

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

بابا من یه چیز رو گفتم دوباره میگم البته به طرفداران سامسونگ برنخوره ها.
    باور بفرمایید تا قبل از ایننکه توی این فروم بیام اصلا فکر نمیکردم که کسی طرفدار سامسونگ اونم به این حد باشه . باور کنید.
    درسته سامسوگ گوشیهایی خوب داره ولی حالا حالا ها باید جلوی نوکیا و سونی بوق بره بزنه.
    من یه مدت چند گوشی سامسونگ میگرفتم دو تا گرفتم دوتاییشون در مدت زمانی کم ... شدند.
    پشت دستمو داغ میکنم تا گوشی سامسونگ دیگه نخرم

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

ایول خودت هم داری میگی !!!
    ژاپن یا سوئد تولید گوشی واسشون وقت صرف کردنه !!!
    عین ما یا کشورهای عقب مونده نیستند که ......
    جنساشونو میدن به کشورهای دیگه تولید کنند ولی زیر دست خود شرکت اصلی و تحت لیسانس و کیفیت همون شرکت (هم وقتشون تلف نمیشه و هم اینکه ارزونتر براشون در میاد !!!)
    حالا شاید کره بیکار باشه ولی ژاپن انقدر بیکار نیست
    امید وارم قانع شده باشی
    دوست عزیز. سودش رو کسی دیگه ای می بره و تعصب بی اندازه و بی معنیش رو شما داری؟ توی استان کانتون چین شهرهای مختلفی وجود داره که کارخانجات محصولات الکترونیکی و ... بیشتر اونجاهاست. مثلا نوکیا توی شنزن کارخونه داره. بخشی از این ها هم توی شانگهایه. بازار امروز بازار رقابته و هر کی ارزونتر تولید کنه و بفروشه موفق تره. وقتی یک شرکت یک پروتوکل کاری برای خودش تعریف می کنه و استانداردهاش رو معین و مشخص می کنه این استانداردها هر جا که باشه یکیه و محصولاتی که تولید می شه دارای کیفیت یکسانه چه ژاپن چه چین و چه کره و هر کشور دیگه. حالا یک مطلب می مونه و اون هم اینه که شرکت سامسونگ بیاد و برای ایران و چین دو تا استاندارد متفاوت تعریف کنه یعنی برای ایران کیفیت پایین تر و چین بالاتر. اونوقت این جنس ها چه توی کره و چه ژاپن تولید بشه فرقی نمی کنه جنس مخصوص ایران کیفیتش پایین تره و .... مهم اینه. لطفا دقت کنید که جنس تولید کره با چین هیچ فرقی نداره.
    تایید دوست عزیز !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •