تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 140

نام تاپيک: :: کلاهبرداری به شیوه ایرانسل ::

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شرمنده دیدم طرفدارهای ایرانسل بدجوری تاپیک رو گرفتند دستشون گفتم یک کم روغن داغ تاپیک رو زیاد کنم.مخصوصا این پست آخری.یاد یک sms افتادم:

میدونی MTN ایرانسل یعنی چی؟
    Mardome Telephone Nadide
    قربون شما که خیلی موبایل دیدی!
    مهم شخصیت انسانه
    و در ضمن سن و سال MTN از مخابرات خیلی بیشتره

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

قربون شما که خیلی موبایل دیدی!
    مهم شخصیت انسانه
    و در ضمن سن و سال MTN از مخابرات خیلی بیشتره
    چاکر شما که با دیدن یک تکنولوژی چن سال پیش این همه هول ورتون داشته و دارید از جون و دل طرفداری اپراتورتون می کنید. شما فکر کن من یک آدم موبایل ندیده هستم. ولی اگه همین الان بخوام برم یک موبایل بگیرم گول تبلیغات و این به اصطلاح تکنولوژیها رو نمیخورم.موبایل یعنی تلفنی که همه جا بتونه کمکت کنه.نه اینکه حتی داخل شهر هم با هزار مصیبت بشه باهاش تماس گرفت.مثل 7-8 سال پیش اپراتور اول. مطمئن باش هر وقت آنتن دهی ایرانسل درست شد منم میام ایرانسل میگیرم. البته باید تا اون موقع 3 کیلو نون خشک جمع کنم تا بتونم با پولش یک خط ایرانسل بگیرم.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چاکر شما که با دیدن یک تکنولوژی چن سال پیش این همه هول ورتون داشته و دارید از جون و دل طرفداری اپراتورتون می کنید. شما فکر کن من یک آدم موبایل ندیده هستم. ولی اگه همین الان بخوام برم یک موبایل بگیرم گول تبلیغات و این به اصطلاح تکنولوژیها رو نمیخورم.موبایل یعنی تلفنی که همه جا بتونه کمکت کنه.نه اینکه حتی داخل شهر هم با هزار مصیبت بشه باهاش تماس گرفت.مثل 7-8 سال پیش اپراتور اول. مطمئن باش هر وقت آنتن دهی ایرانسل درست شد منم میام ایرانسل میگیرم. البته باید تا اون موقع 3 کیلو نون خشک جمع کنم تا بتونم با پولش یک خط ایرانسل بگیرم.
    نه بابا , خیلی گرون حساب کردی , 2 کیلو - 2 کیلو و اندی , دیگه 3 کیلو نمیشه .

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته باید تا اون موقع 3 کیلو نون خشک جمع کنم تا بتونم با پولش یک خط ایرانسل بگیرم.
    اینم از اون اس ام اسها بود نه؟
    والا من هر چی فکر کردم نفهمیدم این چه منظوری داشت!این که تعریف از ایرانسل بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به قول خیام :
    قومی متفکرند اندر ره دین
    قومی به گمان فتاده در راه یقین
    میترسم بانگ آید روزی
    کای بیخبران راه نه آنست و نه این

----------------
    شوخی بود فقط واسه اینکه این همه بحث به نظر من بی فایده هر کی حرف خودشو میزنه من سیمکارت اپراتور اول رو دارم توی فامیل هم چند نفری ایرانسل دارن حالا داداش کوچیکم در مجموع تصمیم خودشون میگیره اونم نه از روی بحثهای این تاپیک که مثل بحثهای اسقلال پرسپولیس هست بلکه از روی تجربه وقتی خوبی ها و بدی هاشو میبینه و بعد اندازه جیپ خودشم میبینه هزینه های بعدیش هم که میدونه از چندین نفر عینی میشونه تصمصمشو میگیره که به سمت کدام بره.
    توی کالا تنوع انتخاب خیلی خوبه و در مورد کالا هم مردم در نهایت (حداقل بعد از یه دوره گذار ) تصمیم درستشونو میگیرن اگه هم بعدا پشیمان بشن خوب یه تجربه میشن واسه بقیه این موضوع اینقدر حاد نیست ایرانسل یا تالیا یا همراه اول کالا عرضه میکنن و چیزی که من میبینم اینه که تنوع کالا با هر بدبختی هست ایجاد شده اومدن ایرانسل به بازار سیمکارت خیلی خوب بود فارغ ازین که بد عمل کنه یا نه روی همین اصل دوست دارم اپراتور سوم و چهارم ووو هم راه بیفته واسه من که مشتری هستم مشکلی نیست منم که پول بابیت این کالاهای خدماتی میدم به نفع من هست در نهایت و راجع به تصمیمی هم که میگیرم چشم بسته این کار رو میکنم این خیلی نگرانی و بحث نداره به نظر من.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

مطمئن باش هر وقت آنتن دهی ایرانسل درست شد منم میام ایرانسل میگیرم. البته باید تا اون موقع 3 کیلو نون خشک جمع کنم تا بتونم با پولش یک خط ایرانسل بگیرم.
    یعنی این دوست عزیزمون نون خشکیه!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

چه تیکه ی باحالی انداختی!!!!!!!!حال کردم!

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

13

اینقدر تو این تاپیک گفتین سر آدم کلاه میره که گرمم شد ... برم کولر روشن کنم اونم از نوع گازیش .... راستی کدوم مارک بهتره .... ایرانی یا خارجی .... یه وقت کلاه سرم نذارن ...
    شما حالتون خويه ؟ post چه ريطي به تاپيك داشت ؟
    من فکر می کنم دیگه بعضی ها دارن از حد ظرفیت می زنن بالا بهتره دیگه این تاپیک مسخره هرچه زودتر بسته شه !!!
    یعنی این دوست عزیزمون نون خشکیه!!!
    در صورت ارسال پستهايي كه ربطي به تاپيك نداره لطفا report شود ...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

کد یک که اخر کلاسه پر از سرویسهای ارزش افزوده .الان شنیدم اپراتورهای دنیا دست به دامن مخابرات شدن

تا روشهای سر کیسه کردن مردم و کلاهبرداری را تو 10 جلسه تضمینی بشون اموزش بده.

اگه ابرانسل کلاهبرداره باشه.مخابرات اخر دزدی یا سر کیسه مردم.نمونه بی بدیلش اختلاف قیمت بین کدهای 1

تا 8.در صورتی که سر سوزن با هم فرق ندارند.فقط برای ادمهای ندید بدید ایجاد کلاس می کنه
    دوست عزیز...

بالا بودن قیمت کد یک نسبت به بقیه کدها چه ربطی به مخابرات داره ؟ این قیمتها رو شرایط بازار و فروشنده ها و خریدارها بازار سیم کارت تعیین میکنن.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

دوست عزیز...

بالا بودن قیمت کد یک نسبت به بقیه کدها چه ربطی به مخابرات داره ؟ این قیمتها رو شرایط بازار و فروشنده ها و خریدارها بازار سیم کارت تعیین میکنن.
    مخابرات هم کم پافشاری رو این قضیه نمیکنه
    حتما فروش شماره های رند با پایه قیمت 400-500 هزار تومن رو هم شرایط بازار ایجاد میکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •