ااااا ببخشید نمیدونم چرا چند روزه گیج میزنم
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ااااا ببخشید نمیدونم چرا چند روزه گیج میزنم
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل از ویندوز بود مثکه! با نصب دوباره فعلا حل شده. چشم، یه فیلم رو که انتخاب می کنم تا شروع کنیم.امیدوارم بتونم باهاتون همکاری کنم...
یه فیلم هست به اسم a very long engagment خیلی قشنگه، خودم دیدمش با زیرنویس انگلیسی.نظرتون چیه؟
دوست عزیز از همکاری باهات خوشحال می شم
اما متاسفانه این فیلم رو حداقل الان ندارم
GiggleClub عزیز من بی صبرانه منتظر زیرنویس این فیلمم
اگه زیرنویس آماده شده واسه ما هم آپلودش کن.
ممنون
بچه ها ممنون میشم کسی رو فیلم عطر یا perfume کار کنه.فیلم پرطرفدارو معروفیه اما من زیرنویسی تو نت ندیدم.
سلام
آقایون مترجم به نظر من یکی از بهترین فیلم های موجود که تا حالا زیرنویس نشده این فیلمه:
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
اولاً اين فيلم زيرنويس شده!
ثاتياً اصلاً فيلم جالبي نيست چون پس از ديدنش، شيفت ديليت شد!
ثالثاً دوستاني كه فقط مي گن كدوم فيلمو زيرنويس كنيد خودشون هم مي تونن بيان توي گود ها!![]()
بینم همکاران عزیز و گرامی من در گروه الفا ما رو سر کار گذاشتید
فیلم رو انتخاب کردیم گفتید شروع می کنید الان یه دو هفته ای می گذره اما اصلا هیچ خبری ازتون نیست اگه بیخیال شدید بگید تا خودم بقیه اش رو هم تر جمه کن تا یه عده حالشو ببرن!
عزیز خیلیم فیلم بدی نیست ..من زبانم متوسطه این فیلم رو با زیرنویس انگلیسی دیدم..حتما تابستون بهتون کمک میکنم منتها الان متاسفانه بیشتر اوقات اصلا به کامپیوتر دسترسی ندارم.حواسم نبود زیرنویش هست فکر میکردم اسم فیلم perfume خالیه ...در ضمن منم که اصرار نکردم یه نوع خواهش بود ..همین و بس..فیلم فوق العاده ای نیست اما بسته به دیدگاه افراد داره و به نظرم خیلیم بد نیست.
Last edited by Gilopa; 24-02-2008 at 13:27.
اگه کسی زیرنویس انگلیسی Rambo 2008 R5 رو داره بذاره اینجا من ترجمش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)