ببینید شما کلی مسافت قبل از باند شما باید ارتفاع رو کم و در مسیر باند شده باشید که در لحظه نشستن مشکلی پیش نیادنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید شما کلی مسافت قبل از باند شما باید ارتفاع رو کم و در مسیر باند شده باشید که در لحظه نشستن مشکلی پیش نیادنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو میدونم.
ولی خیلی حساسه. یه ذره که میزنم اینور خیلی میره و رد میشه. تا میام دوباره درستش کنم از اونطرف کج میشه!!!!
یه وقتا هم قبل از باند میخورم زمین.
دقیقا سرعت چطوری باید تنظیم شه؟
ببینید شما کم مک روی کلید بزنید خودش کم کم تغییر مسیر میده چون خیلی حساس هست اگر حتی یک ذره بیشتر بگیرید از کنترل خارج میشهنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شما در هنگام بلند شدن باید 120 باشه وبرای نشستن در فاصله 30 مایلی فرودگاه باید 180 باشه و فلاپ هم روی 50 باشه خوبه اسپید بریک هم روی 10 باشه خوبه
برای تنظیم تقیبا دقیق هواپیما رو ی باند البته از دور میتونید از gps استفاده کنید
اسپید برک رو که نباید توی هوا باز کرد اگه توی واقعیت باشه اسپید برک ها میشکنه . شما وقتی روی زمین نشستی ( با سرعت 160 تا ) بعد باید دکمه اسپید برک که همون دکمه ممیز است رو فشار بدی . در ضمن تمام هواپیما هم که فلپ 50 درجه ندارن . 737 40 درجه هست . 707 50 درجه 747 30 درجه .
ببینید منظورم از 50 درصدش هست نه فلاپ 50
من کم کم دارم تئوری ها رو یاد میگیرم تا با اگاهی کامل به سوی شروع پرواز برم!
اما یه سوال که همیشه تو ذهنم بوده اینه که ما وقتی از فرودگاه بلند شدیم و اوج گرفتیم
چطوری باید مسیر مقصد رو پیدا کنیم؟ که دقیقا به اون سمت بریم و دقیق روی باند فرود بیایم ؟
می دونم چند تا سیستم وجود داره اما کار کردن با هیچکدومشون رو هنوز یاد نگرفتم ؟
سلام
من الان راهترین راه رو به شما میگم که از gps استفاده میشه
ببینید قبل از اینکه شروع به پرواز کنید یعنی این قسمت
![]()
بعد روی flight planner کلیک میکنید صفحه ای مثل این باز میشه
البته شاید با مقدلر بسیار کمی تفاوت
بعد در قسمت choose departure location فرودگاه مبدا رو مشخص میکنید
بعد از اون فرودگاه مقصد رو در این قسمت مشخص میکنید choose desiantion
خوب فرودگاه مبدا و مقصد رو که مشخص کردید روی Find Route کلیک میکنید بعد در صفحه ای که باز میشه روی save بعد روی ok بعد میرید و پرواز رو شروع میکنید
خوب الان اگر gps رو بیارید می بینید که در gps از فرودگاه مبدا تا فرودگاه مقصد خط صورتی رنگی کشیده شده و به کمک اون میتونید برید به طرف مقصد تون
اگر سوالی هست در خدمتم
از راهنمایی تون ممنونم! من توی کابین هواپیما چطوری می تونم gps رو فعال کنم و ببینم ؟
با روشهای دیگه مثل vor-ifr شما کار کردید؟
کار کردن با اونها هم باید جالب باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)