اين بازيش چند وقتي ميشه اومده ، يك پچه نصب ميشه روي tiberium wars يكسري تيم و امكانات اضافه مي كنه مثلا gdi يا nod يا...
به سه بخش تقسيم ميشن كه هركدوم .... داستان بازيش هم روي nod مي چرخه ...
يعني چي ؟
مگه همون c&c kane wrath خودمون نيست پس اين 1.02 چيه؟
Command & Conquer 3: Kane's Wrath نسخه تکمیلی برای Command & Conquer 3: Tiberium Wars محسوب میشه نه پچ ... پچ یه بحث دیگه اس... اشتباه نگیرین!
نسخه تکمیلی: یه بازی محسوب میشه که بر روی نسخه اصلی قابل نصب هست.
پچ: یک وصله نرم افزاری هست که فقط برای همون نرم افزار( در اینجا بازی) نصب میشه و بازی محسوب نمیشه.
ورژن Command & Conquer 3: Kane's Wrath موقع انتشار 1.0 بود... بعد برای این بازی پچ رسمی منتشر شد که ایرادات این بازی رو برطرف و اصلاحاتی رو انجام داد و در نهایت ورژن بازی رو به 1.01 به روز کرد.
سلام
کسی این پچ رو داره command & conquer 3 kane's wrath v1.02 patch من خودم این پچ رو دارم خیلی باحاله به طوری که حتی دو تا تیم اضافه به نام های scrin war و kane war به این بازی اضافه شده به شما توصیه میکنم حتما این پچ رو بخرید یا دانلود کنید اگر پیدا کردید
آخرین پچ و تنها پچی که برای این بازی اومده ورژن 1.01 هست.
در کل بازی خیلی خوب شده اما یک جای کار برای من نامفهوم هست و اون اینکه بازی با Kane شروع میشه و کین قرار هست نیرو های خودش رو جمع آوری و شروع حمله به GDI بکنه در حالی که در tiberium wars اول با GDI شروع میشد دوستان توضیح بدن.
جالب تر اینکه از درون تیم Kane گروهی مخالف خودش پیدا میشن که به رنگ سبز هست و به اون حمله می کنند.
Command & Conquer 3: Kane's Wrath یک دوره بسیار طولانی مدت 20 ساله پس از پایان جنگهای تایبریوم دوم در Command & Conquer: Tiberian Sun - Firestorm تا شروع جنگهای تایبریوم سوم در Command & Conquer 3 Tiberium Wars را نشون میده و سرنوشت واقعی CABAL (سوپر کامپیوتر Brotherhood of Nod), کین و گروهش را مشخص میکنه.