تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 16 اولاول ... 28910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 159

نام تاپيک: Command and Conquer 3 : Kane's Wrath

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

ما تا الان Command and Conquer 3 : Tiberium Wars این رو بازی میکردیم این نسخه جدیدش dx 10 هست؟؟
    اين بازيش چند وقتي ميشه اومده ، يك پچه نصب ميشه روي tiberium wars يكسري تيم و امكانات اضافه مي كنه مثلا gdi يا nod يا...
    به سه بخش تقسيم ميشن كه هركدوم .... داستان بازيش هم روي nod مي چرخه ...

دوستان كسي نيست به من كمك كنه؟
    شما بگو ماجرا اصلا از چه قراره ؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

شما بگو ماجرا اصلا از چه قراره ؟
    ماجرا از اين قراره كه من اين بازي رو به قيمت 5 هزار تومن از شاپ پي30 ورلد خريدم ولي به جاي بازي اصلي يه بازي كه چند سال پيش توليد شده رو بهم انداختند حالا بايد چيكار كنم راهي هست يا برم دوباره از يه جا ديگه بخرمش ؟
    دوستان كسي تا حالا تجربه ي من رو داشته يا بار اوله؟

داره خودمونی میشه m_maj2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ایران - تهران

پيش فرض

در کل بازی خیلی خوب شده اما یک جای کار برای من نامفهوم هست و اون اینکه بازی با Kane شروع میشه و کین قرار هست نیرو های خودش رو جمع آوری و شروع حمله به GDI بکنه در حالی که در tiberium wars اول با GDI شروع میشد دوستان توضیح بدن.

جالب تر اینکه از درون تیم Kane گروهی مخالف خودش پیدا میشن که به رنگ سبز هست و به اون حمله می کنند.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اين بازيش چند وقتي ميشه اومده ، يك پچه نصب ميشه روي tiberium wars يكسري تيم و امكانات اضافه مي كنه مثلا gdi يا nod يا...
    به سه بخش تقسيم ميشن كه هركدوم .... داستان بازيش هم روي nod مي چرخه ...
    يعني چي ؟
    مگه همون c&c kane wrath خودمون نيست پس اين 1.02 چيه؟
    Command & Conquer 3: Kane's Wrath نسخه تکمیلی برای Command & Conquer 3: Tiberium Wars محسوب میشه نه پچ ... پچ یه بحث دیگه اس... اشتباه نگیرین!

نسخه تکمیلی: یه بازی محسوب میشه که بر روی نسخه اصلی قابل نصب هست.
    پچ: یک وصله نرم افزاری هست که فقط برای همون نرم افزار( در اینجا بازی) نصب میشه و بازی محسوب نمیشه.

ورژن Command & Conquer 3: Kane's Wrath موقع انتشار 1.0 بود... بعد برای این بازی پچ رسمی منتشر شد که ایرادات این بازی رو برطرف و اصلاحاتی رو انجام داد و در نهایت ورژن بازی رو به 1.01 به روز کرد.

سلام
    کسی این پچ رو داره command & conquer 3 kane's wrath v1.02 patch من خودم این پچ رو دارم خیلی باحاله به طوری که حتی دو تا تیم اضافه به نام های scrin war و kane war به این بازی اضافه شده به شما توصیه میکنم حتما این پچ رو بخرید یا دانلود کنید اگر پیدا کردید
    آخرین پچ و تنها پچی که برای این بازی اومده ورژن 1.01 هست.

در کل بازی خیلی خوب شده اما یک جای کار برای من نامفهوم هست و اون اینکه بازی با Kane شروع میشه و کین قرار هست نیرو های خودش رو جمع آوری و شروع حمله به GDI بکنه در حالی که در tiberium wars اول با GDI شروع میشد دوستان توضیح بدن.

جالب تر اینکه از درون تیم Kane گروهی مخالف خودش پیدا میشن که به رنگ سبز هست و به اون حمله می کنند.
    Command & Conquer 3: Kane's Wrath یک دوره بسیار طولانی مدت 20 ساله پس از پایان جنگهای تایبریوم دوم در Command & Conquer: Tiberian Sun - Firestorm تا شروع جنگهای تایبریوم سوم در Command & Conquer 3 Tiberium Wars را نشون میده و سرنوشت واقعی CABAL (سوپر کامپیوتر Brotherhood of Nod), کین و گروهش را مشخص میکنه.

5. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H.R@Wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا این بازی خیلی حال میده اما به نظر مناز لحاظ نیروهای هوایی اصلا روش کار نکردن اما در کل بازی با حالیه کسی تا حالا رو سخت ترین لول (Burotal ) رو برده خیلی سخته؟؟؟!!!

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

12

آره من تنوستم 5 بار brutal رو شکست بدم برای من خیلی ام سخت نیست
    هوس جان یکی از اقواممون از خارج این پچ رو برای من اورده و همه ی توضیحاتی که دربارش دادم راست بود

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

آقایون خواهشا یخورده از نحوه و روش بازی هاتون بگین نقاط ضعف gdi ، nod یا scrin رو تو چی میبینید؟ به نظر من nod رو فقط باس با نیروی زمینی شکست داد چون اگه با نیروی هوایی بهش حمله بشه پدافند هوایی nod فوق العاده قویه به عکس nod باس scrin رو همون اوایل بازی با منهدم کردن بخش اقتصادش همون اول جلوشو گرفت چون اگه scrin نیروی هوااییشو قوی کنه دیگه کار حضرت فیله که بتونی ببریش و نکته ای که اینجاس اینه که برای متوقف کردن scrin باس از همون اول بازی دست به کار شد و نیروی هوایی رو برای نابودی اقتصاد scrin بسیج کرد! تا حالا متوجه شدید که پدافند هوایی scrin خیلی ضعیفه ؟ (دقیقا" به عکس nod)؟؟؟

داره خودمونی میشه m_maj2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ایران - تهران

پيش فرض

NOD نقاط قوت زیادی داره مثلا: سرباز ها و ماشین هایی که قدرت آتش کردن دارند رو اگر به کار بگیرید حتی تانک های Mumoth با اون قدرت باورنکردنی رو شکست میده! البته باید تعداد زیاد باشن + افرادی که خودشون رو با بمب انتهاری منفجر می کنند.
    اما ضعف NOD در بعضی ماشین های ضعیف اون هست که به راحتی منفجر میشن مثلا موتور ها و ضد نفر ها.

قدرت GDI هم در تانک ها به خصوص Mumoth که باور نکردنی هست + نیروی های هوایی اگر توقیت بشه. نکته جالب اینکه با سوار کردن تک تیر انداز در نفر برها و همین تو سوار کردن آرپی جی زن ها در اون بسیار عالی جواب می دهد. نقاط ضعف در ماشین های کوچک اون هست و سرباز ها به راحتی با آتش NOD و یا تیر های Scrin از پا در میان.

در مورد Scrin قدرت اصلی در ماشین های هست که مثل خرچنگ می مانند و لیزر دارند + نیروی هوایی وحشت ناک اون!!! که اگر دشته جمعی حمله کنند واقعا هیچ چیز جلو دار اونها نیست!

اما نکاتی برای حالت دفاعی دارم که اگر دوستان نظر بدن من هم می گذارم.

داره خودمونی میشه mehdi.kr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من همین الان پچ بازی رو دانلود کردم ولی بازی لود نمیشه و این ارور رو میده.
    راهی داره؟ یا باید پچ رو بی خیال شم؟

ممنون

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام من همین الان پچ بازی رو دانلود کردم ولی بازی لود نمیشه و این ارور رو میده.
    راهی داره؟ یا باید پچ رو بی خیال شم؟

ممنون
    به چه ورژنی آپدیت کردی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •