ببخشید اونجا که باید با بیل مکانیکی او گوی بندازم تو حیات . وقتی میندازم پایین پیش اون ماشینه میفته کنارش به ماشین وصل نمیشه چکار باید بکنم اینم عکسش
![]()
ببخشید اونجا که باید با بیل مکانیکی او گوی بندازم تو حیات . وقتی میندازم پایین پیش اون ماشینه میفته کنارش به ماشین وصل نمیشه چکار باید بکنم اینم عکسش
![]()
سلام بچه ها
من امروز بازيو خريدم
بعد 1 ساعت بازي رفتم سيو كنم ديدم سيو نداره
فكر كردم خودش سيو ميكنه ولي نكرده بود؟
چي جوري بازي سيو ميشه؟مرحله ايه؟
شما باید سوار این وسیله بشین.
بعد با استفاده از اون دکمه هایی که تو قسمت بالا و چپ صفحه ظاهر میشن ، دستگاه رو راهنمایی کنین و اون بازو رو بالا ، پایین ، چپ و راست و احیاناً بیرون بیارید تا موقعی که بازو دقیقاً بالای سر گوی قرار بگیره به اون قسمت سمت چپ و بالای صفحه که راهنمای استفاده از کلید ها بود ، یه کلید دیگه هم اضافه شه.
مثلاً اگه شما درست تنظیم کرده باشی ، یک نوشته مثل این میاد :
[f] Pick up the stone.
یا یه همچین چیزی... بعد دکمه رو بزنید و ...
Save کردن بازی اینطوریه که :
بعضی اوقات شما روی یک دیوار ، یک دسته از اون گل های بنفش رو میبینید که بیرون زده ( خیلی تابلو است) ، اگه برید سمتش و دکمه ی space رو بزنید ازتون یک سوال می پرسه ، اگه دوباره Space رو بزنید میره تو قسمت save و همین !
دستت درد نکنه برم امتحان کنم ببینم چی میشه
چاکریم !
انجام وظیفه بیده !!
سلام حال همه چه طور است
ببخشید برای سیو یه مرحله از بازی از طریق اینترنت چی کار باید بکنم؟ باید دانلود کنم یا...؟ بعدش باید چی کار کنم؟ لطفا کمکم کنید.
سلام به همه
سلام..
من درست تو اول بازی تو اون قبرستونه موندم ....دختره همش میگه:this is freaking me out.lets get through the cemetery ....بابا من داغون شدم ....
مطابق با عکس این 3 تا مجسمه لعنتی نمیشکنند یکی از دوستان تو همین تاپیک گفتند که اینقدر باید بزنی تا بشکنه اما بازم نشد...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنماییم کنید پلیز
علیرضاجون سلام
ببخشید جز دردسر چیز دیگه ای ندارم .میگم رمز این لعنتی چه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)