منظور من از vga box اینه که کابل کامپیوتر به جای اینکه بر پشت کامپیوتر به خوره به این دستگاه و بعد کابل های av دستگاه به خوره به vga box .
منظور من از vga box اینه که کابل کامپیوتر به جای اینکه بر پشت کامپیوتر به خوره به این دستگاه و بعد کابل های av دستگاه به خوره به vga box .
جان !!!!!!!؟؟؟؟؟![]()
سلام خسته نباشید متاسفانه مشکلی برای تلویزیون ما بوجود اومد و من دیگه نمیتونم از اون استفاده کنم من یه تلویزیون دیگه از این goldstar های قدیمی دارم حالا برای اتصال 360 به اون باید چیکار کنم و چی بخرم؟؟؟
سلام ممنون
میشه لطف کنی بگی این تلویزیون شما چه پورت هایی داره؟
یه جای آنتن داره که هیچی
دسته راستش 4 تا سوراخ هست دوتا سفید دوتا زرد(سفید ها زیر هم زردها هم زیره هم)
tv شما یک ورودی RF (آنتن داره)
و فکر کنم 2 ورودی تصویر(فیش های زرد رنگ) و 2 ورودی صدا به صورت مونو(فیش های سفید رنگ)
کافی هست که کابل را به دستگاه وصل کنی و فیش زرد را به سوکت زرد رنگ TV و فیش سفید را به سوکت سفید رنگ tv
اگه هم بخواهی به ورودی RF وصل کنی باید تبدیل av to RF بگیری که حدود 3-4 تومن هست.یک قطعه هست که 3 تا فیش زرد-سفید-قرمز بهش میخوره و به ورودی RF (آنتن) tv وصل میشه.
سلام
شرمنده يه سوال مبتديانه دارم!
تلويزيونمون 4تا خروجي داره، حالا چه طوري مي تونم كابل كامپوننت (6 فيشي) رو به بهش وصل كنم؟؟؟![]()
کابلی که همراه کنسول هست دیگه.
اگه ارکید داری همراهش یک کابل Composite هست(3 فیشه- به رنگ های زرد-سفید-قرمز)
اگه پریمیوم داری یک کابل component هست (6 فیشه-به رنگ های زرد-سفید-قرمز-سبز-آبی-قرمز)
اگه component داری به فقط همان 2 فیش زرد و سفید را باید وصل کنی و کلید روی کابل هم باید روی گزینه tv باشه.
میشه یک عکس بزاری یا رنگ فیش ها را بگی
چون استاندارد یا 3 فیش هست و یا 5 فیش.4 فیش تا حالا نشنید بودم.
ببین کابلی که شما میگی 6 فیش ترکیب دوکابل Composite و component هست.
حالا به چه صورت
اگر توجه کنی روی کابل بک کلید هست که نوشته tv و hdtv
گزینه tv برای tv های معمولی و hdtv برای tv های hd
tv های معمولی دارای ورودی 3 فیشه هستند.فیش زرد برای تصویر و فیش های قرمز و سفید برای صدا
اما tv های hd دارای ورودی 5 فیشه که سه رنگ سبز-آبی-قرمز برای تصویر و سفید و قرمز برای صدا.
اگه تلویزیون شما معمولی هست و سه فیش (زرد-سفید-قرمز ) را داره عملا سه فیش دیگه (قرمز-سبز-آبی) اضافه هست و نیاز به وصل کردن نداری.
Last edited by choory; 24-06-2009 at 17:24.
سلام
من کنسول رو با یک فیش به ال سی دی متصل کردم.
همچنین فیش های صدا رو هم به اسپیکر متصل کردم.
اما فیش سفید را که وصل می کنم نویز با صدای بلندی وجود دارد که بسیار آزار دهنده است
اسپکر ، سالم و بدون نویز است و با کامپیوتر تست شده است و همچنین فیش قرمز هیچ نویزی ندارد.
اما فیش سفید را هر کارش می کنم بازم نویز داره ، به باند چپ یا باند راست که وصل می کنم نویز هم به چپ و راست منتقل می شه ...
کسی می دونه چطور می شه این نویز رو قطع کرد ؟
====================
سلام عزیز که این پست را پاک کردین !!!
پست اول این تاپیک در مورد سوال منه
منم یه کابل vga خریدم و این مشکل رو پیدا کردم کجا باید مطرح شود؟؟؟؟؟؟
می شه لطفا بگین کجا باید این سوال بیان شود؟[ آموزش ] نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتورنصب کردنXbox 360 به مانیتور
سلام خدمت بچه های گل P30 World .
تو این آموزش میخوام نحوه ی وصل کردن کنسول Xbox 360 رو به مانیتور بهتون بگم. این کار طرفدارها و مخالف های خودش رو داره، مثلا ممکنه یکی بگه بازی با مانیتور حال نمیده، چون صفحه کوچیکه ! یا برعکس یکی بگه این روش خیلی خوبه، چون حداقل تلویزیون اشغال نمیشه و با خیال راحت تر میشه بازی کرد ! روی هم رفته باید بگم که این روش خیلی مفیده ! چون زمانی که این کار رو انجام میدید، نه احساس کوچکی صفحه بهتون دست میده، و نه اینکه تلویزیون ساعت ها به اشغال شما در نمیاد !!
اگه فکر میکنید این روش فقط برای مانیتورهای خفن و پیشرفته است، سخت در اشتباه اید، چون با در پیت ترین ( نه خیلی دره پیت !!! ) مانیتورها هم میشه این کار رو کرد و با وصل کردن کنسول و بازی کردن با اون لذت برد ! تو این روش شما میتونید مانیتوررهای CRT, LCD یا HD-TV رو به کنسول وصل کنید !
خوب برای شروع یه سرس لوازم هست که باید بخرید !! ( به هر حال این کار یه سری مخارج داره دیگه ! )
لوازم مورد نیاز :
1 – کابل VGA مخصوص کنسول Xbox 360. ( برای خرید همین جمله رو به مغازه دار بگید، کافیه. )
این کابل رو میتونید در توپخونه به راحتی پیدا کنید ! توجه کنید که از این کابل 2 نوع وجود داره ! منظور من از 2 نوع، جنس نیست، بلکه بسته بندی کابل هستش ! که در کیفیت تفاوت چشم گیری با هم ندارند . به نظر من همون کابلی رو که جعبش سبز و مقوایی هست رو خریداری کنید، چون کابل دیگر رو بخاطر بسته بندی گول زننده با قیمت بیشتری دست مشتری میدن !
2 – مبدل دو سر ماده برای کابل VGA. شاید حساسترین و مهمترین قطعه، همین باشه !! این قطعه ی کوچک و در عین حال بسیار کارا باعث میشه که شما در عین حال دو سر کابلها ( یکی مانیتور و دیگری کابل کنسول ) رو به هم وصل کنید. باید یاد آور شم که شما این قطعه رو در توپخونه پیدا نمیکنید، پس بیخود دنبالش نرید . این رو باید از جاهایی که لوازم کامپیوتری میفروشن، بخرید.
دیگه خودتون بهتر از من میدونید کجا لوازم کامپیوتری میفروشن !!
خوب بعد از اینکه لوازم رو گرفتید، نوبت به وصل کردن میرسه.
اول از همه کنسول رو در یه جای خوب و ثابت در کنار مانیتور قرار میدید. به محل تهویه ی کنسول دقت زیادی بکنید، مثلا زیر میز کامپیوتر نذارید بعد یه پنکه بذارید جلوش بگید کنسول خنک میشه !! بدترین کار همین قرار دادن پنکه در مقابل کنسول هست ! چون وزش مستقیم باد خنک، ممکنه به کنسول صدمات جدی بزنه !
دوم کابلی رو که خریدید رو به مبدل وصل میکنید. الان کابل شما آمادست برای وصل شدن به مانیتور، پس سر دیگه رو به کابل مانیتورتون وصل میکنید. ( فقط توجه کنید که قبل از این کار، از خاموش بودن کنسول و مانیتورتون اطمینان حاصل کنید ! ).
مرحله ی آخر، نصب کردن سیم مربوط به اسپیکر هاست. به این ترتیب که کابل VGA ایی که خریدید، دو تا سیم قرمز و سفید بهش وصله، پس اونا رو به پشت اسپیکرتون وصل میکنید و ...........
کار تموم شد !! حالا میتونید با خیال راحت تا 2 نصفه شب در اتاق خودتون به بازی کردن بپردازید، بدون اینکه کسی مزاحم شما شود ! ( این یکی رو امتحان کردم، واقعا حال میده !! ).
فقط زیاد نزدیک نشینید تا به چشم هاتون آسیب نرسه !
در آخر اگه سوالی داشتید همین جا مطرح کنید، در خدمتتون هستم.
موفق باشید![]()
خوب تاپیکش مگه اینجا نیست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)