ميشه يه دليل بياري چرا از نظر كيفيت و تكنولوژي سوني و شارپ اول هستند؟ مثلا چرا فيليپس اول نيست؟
ميشه يه دليل بياري چرا از نظر كيفيت و تكنولوژي سوني و شارپ اول هستند؟ مثلا چرا فيليپس اول نيست؟
1.زمان پاسخ گویی سریع تر
2.زمان روشن شدن سریع تر
3.تکنولوژی منحصر به فرد برای جلوگیری از jitter تصویر
4.داشتن محافظ ال سی دی
5.داشتن تعداد خرابی های کم
چند تاش هم بعدا مینویسم
1. يعني بهترين زمان پاسخگويي در LCD هاي دنيا مربوط به SONY و Sharp در دنيا اول هستند و هيچ مارك ديگه اي زمان پاسخ گويي مثل اين دو نداره؟
2. روشن شدن سريعتر باعث ميشه بگيم فلان كمپاني حرف اول رو ميزنه ؟؟
3. فقط سوني و شارپ از اين تكنولوژي ها دارند؟
4. يعني مثلا به فكر فيليپس يا سامسونگ يا ويوسونيك نميرسه براي LCD محافظ بگذارند فقط اون دو مارك محافظ ميگذارن ؟؟
5. اين مورد رو نميشه رد كرد، نميشه اثبات كرد دربارش چيزي نميگم شايد درست باشه.
1.زمان پاسخ گویی واقعی رو با اطمینان میگم خیر هیچ مارکی مثل این دو تا رو نداره شارپ هم 4 میلی ثانیه هست که واقعیش 4.9 هست روی مارک های در پیت میزنن که 2 میلی ثانیه( دیگه همین مونده که 1 میلی ثانیه هم ببینیم) ولی طبق آزمایش های لب های مجهز دنیا 2 میلی ثانیه ها در واقع بیشتر از 9 میلی ثانیه هستن
2.این خودش یه مزیته به نظر من.در ضمن هر چه سریعتر روشن بشه برق سریع وارد قسمت های دیگه مدار میشه و احتمال نیمسوز یا خراب شدن به شدت کاهش پیدا میکنه
3.فعلا که بله.موتور براویای سونی و AQUOS شارپ بهترین موتور هستن
4.به فکرشون میرسه ولی اونا توانایی تولید محافظی که جلوی ضربه رو بگیره و در عین حال باعث کاهش کیفیت تصویر واقعی ال سی دی نشه رو ندارن
5.میتونین به سایت های معتبر مراجعه کنین دیگه اینو به اختیار خودتون میزارم
من نميتونم قبول كنم 4 ميلي ثانيه بقيه ماركها الكي هست فقط مال شارپ درسته. مثلا LG L224WT كه به طور مشترك با فيليپس داده 2 ميلي ثانيه نيست ولي مال شارپ هست. شارپ چه برتري اي نسبت به فيليپس داره كه باعث ميشه به حرفش اعتماد كنيم ولي به حرف فيليپس اعتماد نكنيم.1.زمان پاسخ گویی واقعی رو با اطمینان میگم خیر هیچ مارکی مثل این دو تا رو نداره شارپ هم 4 میلی ثانیه هست که واقعیش 4.9 هست روی مارک های در پیت میزنن که 2 میلی ثانیه( دیگه همین مونده که 1 میلی ثانیه هم ببینیم) ولی طبق آزمایش های لب های مجهز دنیا 2 میلی ثانیه ها در واقع بیشتر از 9 میلی ثانیه هستن
اين شد نظر شخصي .2.این خودش یه مزیته به نظر من.در ضمن هر چه سریعتر روشن بشه برق سریع وارد قسمت های دیگه مدار میشه و احتمال نیمسوز یا خراب شدن به شدت کاهش پیدا میکنه
با چه موتورهايي مقايسه شون كردي كه ميگي بهترين هستند؟ رو چه حسابي بهتر از همه هستند؟
3.فعلا که بله.موتور براویای سونی و AQUOS شارپ بهترین موتور هستن
يعني تكنولوژي ساخت محافظ، بالاتر از تكنولوژي ساخت خود نمايشگر هست كه مثلا سامسونگ ميتونه LCD TV درست كنه ولي نميتونه براش محافظ بسازه ؟ يا محافظ اينقدر گرونه كه نميتونه براشون محافظ بخره ؟
4.به فکرشون میرسه ولی اونا توانایی تولید محافظی که جلوی ضربه رو بگیره و در عین حال باعث کاهش کیفیت تصویر واقعی ال سی دی نشه رو ندارن
ممنون ميشم اينو هم برامون روشن كنيد.5.میتونین به سایت های معتبر مراجعه کنین دیگه اینو به اختیار خودتون میزارم
پ.ن. قصد من فقط روشن كردن موضوع هست. اگه شارپ يا سوني بهترين مارك هستند بهتره همه بدونيم چرا بهترين هستند. اينطوري موقع خريد خيالمون از بابت جنسي كه ميخريم راحت هست.
من نميتونم قبول كنم 4 ميلي ثانيه بقيه ماركها الكي هست فقط مال شارپ درسته. مثلا LG L224WT كه به طور مشترك با فيليپس داده 2 ميلي ثانيه نيست ولي مال شارپ هست. شارپ چه برتري اي نسبت به فيليپس داره كه باعث ميشه به حرفش اعتماد كنيم ولي به حرف فيليپس اعتماد نكنيم.
این ال جی که میفرمایین 2 میلی هست در حقیقت 6.9 هست
من نمیگم فیلیپس بده ولی شارپ از اون بهتره
قسمت دومش که نظر شخصی نیست و بر پایه آزمایشات هستاين شد نظر شخصي
کارشناس هایی که تست میکنن میگن.از لحاظ پردازش تصویر و تطابق سیگنال ورودی و خروجی در همه تست ها اولنبا چه موتورهايي مقايسه شون كردي كه ميگي بهترين هستند؟ رو چه حسابي بهتر از همه هستند؟
اینو دیگه نمیتونم قبول کنميعني تكنولوژي ساخت محافظ، بالاتر از تكنولوژي ساخت خود نمايشگر هست كه مثلا سامسونگ ميتونه LCD TV درست كنه ولي نميتونه براش محافظ بسازه ؟ يا محافظ اينقدر گرونه كه نميتونه براشون محافظ بخره ؟
تکنولوژی ساخت ال سی دی با محافظش یکی نیست که بگیم هر کی ال سی دی میزنه باید بتونه محافظش هم بزنه
اگر هم بخرن همون وضعیتی پیش میاد که 3-4 سال پیش برای سونی پیش اومده بود
بیشتر از 2 ساله که سونی پانل های خودش رو میزنه ولی باز فروشنده های سامسونگ میگن سونی همون سامسونگه ولی با قیمت بالاتر
این اطلاعات رو من از چندین سایت معتبر جمع آوری کردم که میتونین با یه سرچ ساده همش رو پیدا کنینممنون ميشم اينو هم برامون روشن كنيد.
اسم سایت ها رو نمیگم چون تجربه کردم.یه بار گفتم tomshardware بهترین سایته تخصصی سخت افزار هست مسخرم کردن و گفتن که فقط چرت و پرته
موفق باشید
بدلیل اینکه LCD گرون تر در میاد و این روی فروش تاثیر میذاره و اهداف این کمپانی ها که از یک طرف از یک نوع سیاست چینی پیروی میکنه و از یک طرف خواستار تولید یه محصول با رعایت استاندارد های موجوده،جور در نمیاد
در ضمن شرکت های صاحب تکنولوژی این امکانات رو رایگان در اختیار هیچ شرکتی نمیزارند
Last edited by shenhaye_zaman; 22-09-2007 at 00:16.
خب يه لينكي از مقايسه شون داريد ما هم ببينيم چطور اون LG دقيقا شده 6.9 ولي مثلا شارپ 4 ميلي ثانيه همون 4 مونده.این ال جی که میفرمایین 2 میلی هست در حقیقت 6.9 هست
من نمیگم فیلیپس بده ولی شارپ از اون بهتره
ميشه ما هم اين آزمايشات رو زيارت كنيم؟قسمت دومش که نظر شخصی نیست و بر پایه آزمایشات هست
كارشناس ها كجا گفته اند ؟ كدوم سايت ؟کارشناس هایی که تست میکنن میگن.از لحاظ پردازش تصویر و تطابق سیگنال ورودی و خروجی در همه تست ها اولن
پس سوني و شارپ ميتونند محافظ بسازند ولي هيچ مارك ديگه اي نميتونه.اینو دیگه نمیتونم قبول کنم
تکنولوژی ساخت ال سی دی با محافظش یکی نیست که بگیم هر کی ال سی دی میزنه باید بتونه محافظش هم بزنه
اگر هم بخرن همون وضعیتی پیش میاد که 3-4 سال پیش برای سونی پیش اومده بود
بیشتر از 2 ساله که سونی پانل های خودش رو میزنه ولی باز فروشنده های سامسونگ میگن سونی همون سامسونگه ولی با قیمت بالاتر
من هرچي سرچ كردم چيزي راجب اينكه LCD هاي سوني و شارپ كمتر از بقيه ماركهاي دنيا برگشتي دارند پيدا نكردم.این اطلاعات رو من از چندین سایت معتبر جمع آوری کردم که میتونین با یه سرچ ساده همش رو پیدا کنین
اسم سایت ها رو نمیگم چون تجربه کردم.یه بار گفتم tomshardware بهترین سایته تخصصی سخت افزار هست مسخرم کردن و گفتن که فقط چرت و پرته
این شرکت ها مشتریان خاص خودشونو دارن جا هایی که کیفیت زیاد مهم نباشه و گران بودن یه محصول نشانه پول اسم خوردن شرکت سازنده باشه جا های مثل جهان سوم جاهایی مثل ایران! پس نیازی به از دست دادن این بازار و ورود به بازار غول های الکترونیک و فروشنده تکنولوژی های پیشرفته ندارند
جمته آخر رو بخونی میفهمی چرا لینک نمیزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)