كي گفته آرسنال جلو ميلان شانس نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
صد در صد صعود ميكنه مطمون باشيد
.... عشق است آرسنال.......
كي گفته آرسنال جلو ميلان شانس نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
صد در صد صعود ميكنه مطمون باشيد
.... عشق است آرسنال.......
جوون هاي آرستال همه با تجربه اند دوست من و چند سال دارن تو پرمير ليگ بازي مي كنند!
اغتشاش !!!!!!!
نه عزیزم من قصد اغتشاش نداشتم.
من نظرمو در مورد آرسنال کنونی گفتم. یعنی شما می خوای بگی که قبول نداری از شروع فصل تا الان
آرسنال سیر نزولی داشته؟
صبر کن ببینبم نتیجه بازی امروز چی میشه . بعد میشه بیشتر روش بحث کرد.
مگه میخوان برن خواستگاری؟؟
من خوبم شما خوبی؟؟
آرسنال با نتیجه 4-1 اورتون را در هم کوبید
خبر کامل
منچستر باختکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا که مورینیو از چلسی رفته ( جدا رفت ؟ ) ارسنال باید خیلی خوشحال باشه
بحث مورینیو و فرگوسن و ... نیست اگر عمه محمو (رومن آبراموویچ معروف به عمو سمسار) هم این همه پول پاک و حلال
( که از راه دزدی و رانت خواری (سو استفاده از اطلاعات سری و محرمانه برای کسب پول)
و ارتشا (رشوه دادن و گرفتن به مسئولان مزایده های خصوصی سازی صنایع انرژی و فلزات روسیه)
و سرمایه گزاری در قاچاق اسلحه و (از روسیه و چین و پاکستان و حتی امریکا به ایرا و خاور میانه و افریقا و آمریکای جنوبی و اروپای شرقی)
قاچاق انسان ( از روسیه و آسیای شرقی و امریکای جنوبی به اروپای غربی و آمریکای شمالی و جنوب خلیج پارس)
قاچاق مواد مخدر ( مواد مخدر سنتی از شرق به غرب جهان و مواد مخدر صنعتی از غرب به شرق)
و پول شویی ( سرمایه گزاری در لیگ برتر و شرکتهای مستقر در جنوب خلیج پارس بدست اومده باشه)
داشت میتونست بهترین بازیکن ها رو برای تیمش بخره و مثل باشگاه آرسنال نیازی به بازیکن سازی نداشت
من اگه میدونستم آمپر میچسبونی بیخیال چلسی میشدم و همون FC Perspolis خودمون رو می چسبیدم !..!
در کل میخوام بگم پستمو پس میگیریـــــــــــــــم !!!!!
شرمند ه
سلام، اگر چه من از طرفدارای سرسخت لیگ برتر انگلیس نیستم اما همیشه دوست داشتم ارسنال (والبته لیورپول)
دماغ منچستر یونایتد (با اون فرگوسن...) و چلسی (با اون لمپارد....) رو به خاک بمالن. انگار دوباره ارسنال اومد صدر. اره؟ تبریک میگم به همه هوادارای ارسنال و امیدوارم چلسی و منچستر به قعر جدول سقوط کنن.
همچنین به امید موفقیت ارسنال در برابر میلان و حذف میلان از جام باشگاهها
من زیاد از آبراموویچ خوشم نمیاد ولی ....
آیا مدرکی برای این همه اتهاماتی که گفتید دارید ؟؟ چون تعداد اتهاماتی که مطرح کردید خیلی زیاد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)