ایول ایول.دم کریس گرم.تو 20 دقیقه آخر ترکوند.تازه بعد از گل هم از هوادارای تیم قبلیش عذر خواهی کرد.
نشون داد با اخلاقه.
ایول ایول.دم کریس گرم.تو 20 دقیقه آخر ترکوند.تازه بعد از گل هم از هوادارای تیم قبلیش عذر خواهی کرد.
نشون داد با اخلاقه.
ایول ایول منچستر و ایول کریستین رو ایول
بچه ها ولی گل حساسی بود ها من که نا امید شده بودم
خونه ي حريف برديمش.خونه ي خودمون بايد حسابي خودمونو نشون بديم.
با توجه به اينكه رقبا هم تقريباً به جز چلسي همه بازياشونو بردن.
بارسا رو من رقيب اصليمون ميدونم به اين خاطر كه واقعاً مهره هاي 1 ي داره.
بايد منتظر بود و ديد.
جدول رده بندي ليگ برتر انگليس تا پايان هفته ششم:
![]()
جانشین احتمالی فرگوسن در اندیشه ترك اولدترافورد
كارلوس كوئیروز، دستیار آلكس فرگوسن كه همواره از وی به عنوان جانشین سرمربی كهنهكار شیاطین سرخ یاد میشود با اعلام اینكه قصد دارد از سمتش در این تیم كنارهگیری كند همه پیشبینیها را بر هم ریخت.
كوئیروز 54 ساله از اینكه به عنوان دستیار سرمربی در اولدترافورد مشغول به كار است، ناراحت است و میخواهد به گزینههای دیگر فكر كند.
او پس از گذراندن یك فصل ناامیدكننده در رئال مادرید دومین فصلی است كه نقش دستیار فرگوسن را بازی میكند.
كوئیروز در مصاحبهای با خبرنگاران درباره این تصمیمش گفت:"باید در مورد آخرین سالهای دوران حرفهایام بیشتر فكر كنم. بر همین اساس قصد دارم در ماه دسامبر از این باشگاه بروم و بیشتر به خودم فكر كنم. یادم هست که یك روز فرگوسن از من به عنوان جانشین احتمالیاش سخت گفت. شاید به این علت است تا به حال در یونایتد دوام آوردم، اما دیگر اهمیتی به این موضوع نمیدهم. زیرا آدمها نه تنها در زندگی شخصی بلكه در زندگی حرفهای نیز آمال و آرزوهایی دارند."
كريستيانو رونالدو پس از گلزني در برابر اسپورتينگ ليسبون خوشحالي نكرد . ديديد؟
بله.آخه مدتيه با نزاكت شده.كريستيانو رونالدو پس از گلزني در برابر اسپورتينگ ليسبون خوشحالي نكرد . ديديد؟
براي احترام به تيم قبلي خودش اين كارو كرد.
[quote=M I S H A;1601982]فکر نمی کنم کسی باشه که منچستر را به خاطر رونالدو دوست داشته باشه، طرفداران منچستر، فقط به خاطر خود منچستر این تیم را دوست دارند، به خاطر مربی خوب این تیم، به خاطر سبگ فوتبال این تیم، به خاطر گذشته باشگاه، به خاطر آینده باشگاه.[/qu ولی من اولش من یونایتد رو بخاطر کریس دوست داشتم اما الان بخاطر این چیزهایی که گفتید دوستش دارم![]()
الاهی فداش شم بسکی با نزاکته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)