تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 291 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

اسلومكا: يك امتياز از بايرن گرفتن كار هيچ تيمي نيست

شالكه كه اين فصل روي نوار تساوي گام برمي‌دارد،چهارمين تساوي را مقابل بايرن مونيخ پرادعا كسب كرد تا طعم تساوي ارزشمند را بچشد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ميركو اسلومكا، سرمربي شالكه پس از اينكه شاگردانش در خانه باواريايي‌ها تنها يك امتياز از بازي كه يك – يك به اتمام رساندند كسب كردند چنين گفت:" در مورد 20 دقيقه اول بهتر است حرفي نزنم چون حريف ما بازي تحت فشاري را به نمايش گذاشت و ما در دفاع و عكس‌العمل‌هايمان با مشكل مواجه شديم. اما كم كم خودمان را در زمين پيدا كرديم. حتي مي‌توانستيم در همان نيمه اول 2 گل وارد دروازه بايرن كنيم. تيم من خيلي خوب كار كرد. از تيمي مثل بايرن يك امتياز گرفتن كار آساني نيست در مجموع با اين نتيجه به نظر حق به حقدار رسيد."

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

درهاي بايرن به روي بالاك بسته است

به دنبال ابراز علاقه كان كاپيتان بايرن به بازگشت بالاك به اين تيم رومنيگه نايب رئيس باشگاه تاكيد كرد ميشاييل جايي در جمع سرخپوشان ندارد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ پس ازاينكه اوليور كان كاپيتان باواريايي‌ها براي بالاك دلسوزي كرده و گفته بود حالا كه با او در چلسي چنين رفتار مي‌شود و نام او در ليست آنها براي حضور در ليگ قهرمانان نيست ميشاييل بايد به بايرن مونيخ بازگردد كه خانه‌اش است كارل هاينس رومنيگه، نايب رئيس بايرن تاكيد كرد بالاك حق بازگشت به اين تيم را ندارد.
    رومنيگه گفت:" حرفي كه كان زده عقيده شخصي خودش بوده اما واقعيت اين است كه ميشاييل يك سال ما را ترك كرد و حالا نمي‌توانيم بازگشتش را امري ممكن بپنداريم."

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

آقا فراز شما دعا کن شالکه من هم نیفته رو دور مساوی

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

ای خدا چی میشه بالاک برگرده!!!!
    واقعا اونوقته که دیگه تیم تو هیچ پستی کم نداره
    چون به نظرم فن بومل اصلا در حد و اندازه های بایرن نیست
    و بگیر نگیر داره
    بخدا من تو کل تاریخ فوتبال هیچکی رو اندازه بالاک دوست ندارم
    تمام اتاقم پوستر های بالاکه ولی حیف
    که خوزه مورینیو نیرنگ میکنه
    و بالاک رو گول زد
    حد اقلش ااینه برای بالاک یه تجربه شد
    کاشکی برگرده به تیم خودش
    مطمئن باشین اگه خودش بگه بخواد برگرده
    همین رومنیگه هم با سر قبول میکنه (چی گفتم )
    یعنی از خداشونه
    دارن اینطوری میگن که اگه خواست برگرده قیمت بالا نگه

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ولی حیف
    که خوزه مورینیو نیرنگ میکنه
    و بالاک رو گول زد
    عزیز جون آبراموویچ بود که با پول های بسیااااااااااااااررررر بالاک رو به قول تو گول زد وگرنه اصلا مورینیو بالاک و شوچنکو رو نمیخواست

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام به همه
    پيروزي هاي تيم ملي رو به همه تبريك مي گم.
    ديگه تا فتح اروپا چيزي باقي نمونده.
    در تمام 25 سال گذشته كه من طرفدار آلمان بودم دروازبانهاي خيلي زيادي رو ديدم از سپ بزرگ تا تيمو اينده دار ولي خدا وكيلي بعد از سپ ، فقط يه نفر تونسته جاش رو پر كنه كه اونهم عمو اولي افسانه ايه.
    فكر نمي كنم هيچ دروازباني تا حالا تونسته باشه بهترين بازيكن جام جهاني بشه ولي اوليور اين كارو انجام داد.شكي نيست كه اوليور در حال حاضر بهترين دروازه بان آلمان و همچنان يكي از بهترينهاي دنياست فقط اميدوارم كه حد اقل يه فصل ديگه هم اونو تو زمين ببينم.
    دمت گرم رفیق فقط اولیور کان
    ........................................
    یه مساوی دیگه دیگه دادیم
    البته سالکه تیم قویه
    هفته بعدی کیه بازی؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فایده ای نداره.بالاک به امید درآمد بیشتر و شهرت بالاتر بایرن رو ترک کرد ولی حالا میفهمه چه گولی خورده

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گفت و گويى با هافبك درخشان سابق ژرمن ها
    هسلر: فوتبال آلمان همچنان حكم مى راند

توماس هسلر از هافبك هاى شاخص و درخشان سابق تيم ملى فوتبال آلمان است كه در سن ۲۴ سالگى تجربه حضور در يكى از تيم هاى معتبر اروپايى، يوونتوس تورين را در كارنامه حرفه اى اش به ثبت رساند و در دورتموند و بوخوم نيز درخشيد و جام جهانى ۱۹۹۰ را همراه با كشورش فتح كرد.او امروز ۴۱ ساله است و مديريت فنى كلن را به عهده گرفته و حرف هاى زيادى براى گفتن دارد...

اين روزها در فوتبال اروپا، همه از آلمان صحبت مى كنند، نظر شما در اين رابطه چيست؟!
    < اين يكى از زيباترين اتفاقاتى است كه تا به حال رخ داده است. درست همين طور است كه مى گوييد، بازيكنان آلمانى يك بار ديگر توانسته اند اروپا را تحت تصرف خودشان درآورند. گواه اين مطلب به خدمت گيرى و درخشش بازيكنان شايسته اى همچون ميشاييل بالاك، تيموهيلدر برند و كريستوف متسلدر است كه طى سال هاى اخير انجام گرفته است.
    خود شما نيز در سن كم سابقه حضور در يكى از تيم هاى خارجى همچون يوونتوس ايتاليا را در كارنامه تان داريد، علت اين انتخاب از سوى شما چه بود؟!
    < در آن زمان وقتى پيشنهاد حضور در يوونتوس تورين را دريافت كردم، بدون لحظه اى تأمل به آن جواب مثبت دادم. يكى از دلايل حضور من در يووه قرار گرفتن در كنار بازيكنانى چون، خوليو سزار، روبرتو باجو و توتو اسكيلاچى بود و ديگرى كه نقش تعيين كننده ترى در اين انتخاب داشت زبان ايتاليايى بود كه توانستم در مدت اندكى آن را فراگرفته و بر آن مسلط شوم. همانطور كه مى دانيد زبان ايتاليايى بسيار ساده و روان است و ياد گرفتن آن به مشكلى زبان آلمانى نيست.
    اين امر كه شما با حضور در ايتاليا در كنار بزرگانى از سرزمين خودتان چون يورگن كلينزمن، لوتار ماتيوس و يا توماس برتولد قرار مى گرفتيد، چقدر در انتخاب شما مؤثر بود؟!
    < مسلماً از حضور هموطنانم در كنارم بسيار خوشحال شدم. اين موضوع پيشرفت مرا دو چندان كرد اما بيش از اينها شرايط بسيار خوب ايتاليا نظر مرا به خود جلب كرد، كه ديگران برايم تعريف مى كردند. فكر مى كنم مهمترين عامل حضورم در تورين نيز همين مطلب بود.
    به نظر شما شباهتى ميان بازيكنان امروز آلمان و نسل طلايى كشورتان وجود دارد؟
    < تغييراتى كه امروزه در فوتبال رخ داده، مرا ياد دوران خودم مى اندازد فوتبال آلمان به پختگى كامل رسيده و وقت آن رسيده كه خودش را دوباره به همگان اثبات كند. ميشاييل بالاك و ينس لمن از كسانى هستند، كه نماينده فوتبال آلمان در برترين تيم هاى اروپايى به شمار مى روند.
    نقش و سهم رتبه سومى آلمان در جام جهانى ۲۰۰۶ در اين تحول چقدر بود؟!
    < مسلماً خيلى. تيم ملى نماينده تك تك تيم هاى يك كشور است، بنابراين پيروزى در جام جهانى در بالا بردن نام فوتبال يك كشور تأثير بسزايى دارد، دقيقاً همان اتفاقى كه در زمان ما افتاد و بازيكنانى كه طى اين گونه مسابقات حضور موفقى داشته باشند، همانگونه كه تا به حال مرسوم بوده، خيلى زود توسط تيم هاى درجه يك اروپايى به خدمت گرفته مى شوند.
    فكر مى كنيد اين اتفاقات به ضرر بوندس ليگا است؟!
    < نه قطعاً، حضور فرانك ريبرى و لوكا تونى كاملاً عكس اين مطلب را گواهى مى دهد آنها هر ۲ بازيكنان برجسته اى هستند كه در بوندس ليگا حضور يافته اند. بوندس ليگا هميشه به بازيكنانى چون اين دو احتياج دارد. درست است كه ما دوست داريم اكثر بازيكنان مان از آلمان باشند ولى به هر حال آنها هم در صورت وجود پيشنهاد از تيم هاى بزرگى چون بارسلونا، مادريد، منچستر يا چلسى به آن فكر خواهند كرد. من به كسى توصيه اى نمى كنم و فقط نظر شخصى خودم را مى گويم. از نظر من تجربه بازى در يك تيم خارجى براى هر كسى ضرورى است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رده بندی
    رده تعداد بازی امتیاز 1.بایرن مونیخ511 2.بیله فلد510 3.فرانکفورت5 10 4.دورتموند59 5.لورکوزن58

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والنسيا بدون تماشاگر به مصاف شالكه مي‌رود

بنا به اعلام باشگاه شالكه، والنسيايي‌ها بدون تماشاگر به گلزن كرشن خواهند آمد تا در چارچوب ليگ قهرمانان به مصاف معدنچي‌ها بروند.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مسوولان گلزن كرشن اعلام كردند تمام 225 كارت افتخاري كه به باشگاه والنسيا داده بودند براي حضور در ورزشگاه در مسابقه سه‌شنبه اين تيم اسپانيايي مقابل شالكه در چارچوب رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا برگشت داده شد. از قرارمعلوم خفاش‌ها مي‌خواهند بدون هوادارانشان در اين ديدار حاضر شوند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •