تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 186

نام تاپيک: تیم ملی فوتبال ایــــــــران (اخبار و حواشی)

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض علي‌رغم اعلام انجام ديدار دوستانه با تيم ملي اسكاتلند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال
    درحالي‌كه فدراسيون فوتبال ايران از قطعي‌شدن ديدار دوستانه تيم ملي با اسكاتلند خبر داده بود، فدراسيون فوتبال اين كشور اين خبر را تكذيب كرد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سخنگوي فدراسيون فوتبال اسكاتلند با تكذيب اين مطلب كه اسكاتلند پيشنهاد بازي دوستانه با تيم ملي ايران را مطرح كرده، گفت: واسطه‌اي به عنوان نفر سوم به ما پيشنهاد داد كه آيا ما علاقه‌مند به بازي در مقابل ايران هستيم يا خير. ما نمي‌توانيم پيش از آن‌كه با وزارت امورخارجه در اين‌باره صحبت كنيم، نسبت به علاقه‌مندي‌مان براي بازي با ايران اعلام موضع كنيم.
    وي گفت: اين واسطه به ما پيشنهاد داد كه بازي ايران و اسكاتلند به صورت رفت و برگشت در همپدن و تهران برگزار شود با اين‌حال پيش از اعلام نظر وزارت امورخارجه ما نمي‌توانيم در اين‌باره اظهار نظر قطعي بكنيم و بگوييم كه اين بازي قطعي است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آدريانوآلوز در گفت و گو با ايرانيوز:
    دایی فوتبال ایران را از بحران خارج می کند

مهاجم برزيلي تيم فوتبال سايپا گفت: با انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي تيم ملي ایران بازيكنان سايپا جشن گرفتند.
    </B>
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آدريانوآلوز در گفت و گو با ايرانيوز عنوان کرد: انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران باعث شد كه بازيكنان سايپا روحيه بيشتري بگيرند و اين امر در ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر و همچنين رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي آسيا به تيم سايپا كمك خواهد كرد.

وي ادامه داد: دايي از مربيان بسيار باهوش است كه مي تواند تيم را در شرايط سخت با تصميم‌هاي خوب از بحران خارج كند و در حال حاضر تيم ملي ايران دچار بحران بود و انتخاب علي دايي با توجه به چهره بين المللي اش مي‌تواند ايران را ازبحران خارج كند.

آلوز افزود: مطمئن باشيد دايي با توجه به شناختي كه از بازيكنان ليگ برتر و لژيونرها دارد مي تواند تيم ملي را به جام جهاني ببرد.

وي درخصوص تيم فوتبال سايپا گفت: تيم فوتبال سايپا نيم فصل دوم را خوب شروع كرد اما به علت چند تساوي، بازيكنان اين تيم نگران شدند كه تيم سايپا نتواند روند خوبي را ادامه دهد اما با برد مقابل استقلال اهواز باعث بالا رفتن روحيه بازيكنان شد.

مهاجم سايپا در خاتمه به شرايط خودش دراین تیم گفت:‌چند بازي است كه در امر گلزني موفق عمل نكرده‌ايم البته يك بازيكن خوب در درجه اول بايد به فكر تيم باشد و در درجه بعدي به فكر گلزني باشد با اين حال در بازيهاي بعدي تلاش خواهم كرد كه در امر گلزني هم موفق عمل كنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

قویترین مرد جهان: دایی فوتبال را نجات می دهد ساعت خبر: 15:31 - تاريخ خبر: 18/12/1386 قویترین مرد جهان گفت: انتخاب علی دایی بعنوان سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان بهترین انتخاب بود چرا که او به دنبال کسب شهرت و سرمایه نیست و قطعا حضورش برای فوتبال مثمر ثمر خواهد بود.
    حسین رضازاده دارنده 2 مدال طلای المپیک که خود را در اردوی سطح دریای کیش برای حضوری قدرتمند در المپیک پکن آماده می کند در گفتگو با مهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: وقتی فیفا بعنوان بالاترین نهاد در فوتبال دنیا آنقدر دایی را قبول دارد که برای مهمترین اجلاسها و قرعه کشی ها از او دعوت بعمل می آورد و حتی او را بعنوان کاندیدای احراز مسئولیت کمیته جوانان فدراسیون جهانی معرفی می کند، نشان دهنده بزرگی و اعتبار او در دنیای فوتبال است که متاسفانه تاکنون به این ویژگی در کشور خودمان توجه لازم نشده است.
    وی ادامه داد: او با اعتبار و جایگاهی که در فوتبال ایران و حتی جهان دارد می تواند نجات بخش فوتبال کشورمان که حدود دو سال است برنامه ریزی دقیقی نداشته باشد. دایی به دنبال کسب شهرت و سرمایه نیست و همین موضوع یعنی توجه ویژه به کار و تلاش.
    قویترین مرد جهان یادآورشد: تنها چیزی که در این بین باید مورد توجه تمامی دستگاههای مربوطه قرار گیرد این است که آبرو و اعتبار دایی یک شبه به دست نیامده و همین موضوع باعث می شود تا دست اندرکاران حمایتی ویژه را از او بعمل آورده و فضا و امکانات لازم را برای کار و مسئولیت سنگینی که بر دوشش نهاده شده مهیا کنند. مورد دیگری که برای نتیجه گیری او لازم است تامین شود ایجاد فضایی آرام و بدون تنش است که خوشبختانه استقبال مطبوعات و رسانه ها از این انتخاب نوید آنرا می دهد تا شاهد این فضا باشیم.
    دارنده 2 مدال طلای المپیک و 5 مدال جهانی این انتخاب را بهترین انتخاب مسئولین دانست و افزود: علی دایی دین خود را به ورزش ایران ادا کرده و با قبول این مسئولیت بزرگ از تمام داشته هایش گذشته است. پس اجازه دهید دایی جهانی باقی بماند. او بزرگ است و بزرگ نیز باید بماند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

امیر قلعه نویی در گفتگو با ایسکانیوز:امیدوارم بلایی را که بر سر من آوردند بر سر دایی نیاورند// رفته رفته مس متحول شده ای را خواهید دیدتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم فوتبال مس کرمان گفت: امیدوارم بلایی را که در تیم ملی بر سر من آوردند را بر سر دایی نیاورند و بگذارند او به راحتی در تیم ملی کار خود را آغاز کند.امیر قلعه نویی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: امیدوارم بگذارند دایی با آزادی تمام در تیم ملی کار کند زیرا یک مربی برای شروع کار خود نیاز به آرامش دارد که این آرامش را در زمان فعالیت من در تیم ملی از من گرفتند اما امیدوارم این حمایت از دایی شود.
    وی افزود: از همه می خواهم از دایی حمایت کنند. تیم ملی ما و سرمربی این تیم نیاز به حمایت کامل دارند. با ساختن حاشیه برای دایی فقط تیم ملی ما آسیب می بیند.
    سرمربی سابق تیم ملی در خصوص انتخاب کمک های خارجی از سوی علی دایی به ایسکانیوز گفت: انتخاب مربی بر عهدی سرمربی تیم است و هیچ کس حق دخالت در تصمیمات دایی را ندارد. اگر دایی در کنار مربیان خارجی راحت تر است باید به او اجازه دهیم با هر کسی که راحت تر است کار کند.
    قلعه نویی در خصوص دیدار این هفته مس در مقابل شیرین فراز تصریح کرد: دیدار در مقابل تیم های پائین جدول بسیار دشوار است و شیرین فراز به دنبال کسب 3 امتیاز این دیدار برای بقا در لیگ برتر است و فکر می کنم این دیدار برای ما از بازی سخت تر است.
    وی در ادامه به ایسکانیوز گفت: بازیکنان مس رفته رفته با اخلاق من بیشتر آشنا خواهند شد و فکر می کنم همین موضوع باعث متحو شدن مس خواهد شد. مطمئن باشید در ادامه فصل مس متحول شده ای را خواهید دید. از ویژگی های کرمان حمایت همه جانبه مرد این شهر از تیم ما است و همین موضو ع از عوامل موفقیت های ما خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

لزوم هم‌فكري با وزارت خارجه بريتانيا
    سخنگوي فوتبال اسكاتلند برگزاري قطعي ديدار با ايران را رد كرد
    خبرگزاري فارس: سخنگوي اتحاديه فوتبال اسكاتلند تاكيد كرد كه براي رويارويي با تيم ايران، نيازمند مشورت با وزارت امور خارجه هستند.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل، مسئولان اتحاديه اسكاتلند در اقدامي عجيب قصد دارند در سي‌امين سالروز بازي تيم‌هاي ملي ايران و اسكاتلند در جام جهاني 1978، ديدار دوستانه اي را برگزار كنند.
    مسئولان فدراسيون ايران خبر دادند كه در ماه آينده يا خرداد ماه سال آينده مسابقه دوستانه‌اي را با اسكاتلند انجام خواهند داد.
    اسميت گوردن، سخنگوي اتحاديه فوتبال اسكاتلند قطعي شدن ديدار دوستانه با ايران را رد كرد و گفت: تا كنون مذاكره جدي براي انجام ديدار دوستانه در تهران و گلاسگو انجام نداده ايم. فقط يك نماينده از ايران با ما ارتباط برقرار كرد و از ما خواست در صورت تمايل، مسابقه دوستانه برگزار شود.
    وي تاكيد كرد: نماينده ايران از ما درخواست كرد كه 2 ديدار در تهران و گلاسگو برگزار شود. ما نمي توانيم عجولانه تصميم گيري كنيم. براي عملي شدن ديدار بايد با وزارت امور خارجه مشورت كنيم.
    گوردن گفت: تا زماني كه با وزارت امور خارجه مشورت نكنيم، چيزي مشخص نخواهد شد.
    مهدي تاج، سخنگوي فدراسيون فوتبال ايران با انجام مصاحبه هايي انجام ديدار دوستانه ايران و اسكاتلند در خرداد ماه را تائيد كرده بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دايي دستياران خود را به كفاشيان معرفي كرد:
    مولر، احمدزاده و غلامپور در كادر فني تيم ملي
    خبرگزاري فارس: در جلسه امروز صبح سرمربي تيم ملي فوتبال با رئيس فدراسيون ساير اعضاي كادر فني تيم ملي مشخص شدند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي دقايقي پيش در جلسه با علي كفاشيان، دستياران پيشنهادي خود را اعلام كرد و به زودي نفرات اعلام شده به عنوان دستياران دايي رسما معرفي مي‌شوند.
    قرار است، لوته مولر مدرس آلماني در فدراسيون اين كشور و فيفا به عنوان دستيار اول، محمد احمدزاده به عنوان دستيار دوم و بهزاد غلامپور به عنوان مربي دروازه‌بان معرفي شوند.
    گفته مي‌شود يكي ديگر از مربياني كه مدنظر علي دايي براي ياري رساندن به اوست، دستيار ترك تبار ورنر لورانت در زمان حضورش در سايپاست.
    جلسه و بررسي براي معرفي اين نفرات ادامه دارد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

احمدزاده مربي تيم ملي ايران
    دايي: مربي آلماني پنج شنبه وارد ايران مي شود
    خبرگزاري فارس:خبرگزاري فارس: به پيشنهاد علي دايي، سرمربي تيم فوتبال ملوان بعنوان مربي تيم ملي به فدراسيون فوتبال معرفي شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي درباره معرفي كادر فني تيم ملي اظهار داشت: محمد احمدزاده به عنوان يك مربي بزرگ ايراني براي همكاري در تيم ملي را به فدراسيون فوتبال معرفي كرده ام، اما علي كفاشيان در اين زمينه راي نهايي را صادر خواهد كرد و يكي ديگر از دستيارانم كه از مربيان با تجربه آلماني است، پنج شنبه صبح وارد ايران مي شود تا با مسئولان فدراسيون فوتبال مذاكرات را نهايي كند.
    سرمربي تيم ملي خاطر نشان كرد: براي مربي دروازه بان ها يكي از بهترين دروازه بان هاي سال هاي نه چندان گذشته ايران را به كادر فني اضافه خواهيم كرد، اما با توجه به نهايي نشدن اسامي در روزهاي بعد 2 دستيارم را معرفي خواهم كرد.
    وي ادامه داد: فردا در فدراسيون فوتبال جلسه اي را برگزار خواهيم كرد و از مسئولان مي خواهم كه هفته آخر مسابقات ليگ را انجام نشود تا اسامي بازيكنان و اردوي تيم ملي 24 اسفند برگزار شود.
    وي درباره ديدار دوستانه تيم ملي ايران تاكيد كرد: با كمال ميل ديدار دوستانه با تيم ملي اسكاتلند را مي پذيرم چرا كه تيم قدرتمندي در اروپا است و بازي كردن مقابل اين تيم بسيار مفيد است.
    تيم ملي ايران در دومين مسابقه از مرحله مقدماتي جام جهاني در روز ششم فروردين ماه سال آينده با تيم ملي كويت ديدار مي كند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

احمدزاده مربي تيم ملي ايران
    دايي: مربي آلماني پنج شنبه وارد ايران مي شود
    خبرگزاري فارس:خبرگزاري فارس: به پيشنهاد علي دايي، سرمربي تيم فوتبال ملوان بعنوان مربي تيم ملي به فدراسيون فوتبال معرفي شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي درباره معرفي كادر فني تيم ملي اظهار داشت: محمد احمدزاده به عنوان يك مربي بزرگ ايراني براي همكاري در تيم ملي را به فدراسيون فوتبال معرفي كرده ام، اما علي كفاشيان در اين زمينه راي نهايي را صادر خواهد كرد و يكي ديگر از دستيارانم كه از مربيان با تجربه آلماني است، پنج شنبه صبح وارد ايران مي شود تا با مسئولان فدراسيون فوتبال مذاكرات را نهايي كند.
    سرمربي تيم ملي خاطر نشان كرد: براي مربي دروازه بان ها يكي از بهترين دروازه بان هاي سال هاي نه چندان گذشته ايران را به كادر فني اضافه خواهيم كرد، اما با توجه به نهايي نشدن اسامي در روزهاي بعد 2 دستيارم را معرفي خواهم كرد.
    وي ادامه داد: فردا در فدراسيون فوتبال جلسه اي را برگزار خواهيم كرد و از مسئولان مي خواهم كه هفته آخر مسابقات ليگ را انجام نشود تا اسامي بازيكنان و اردوي تيم ملي 24 اسفند برگزار شود.
    وي درباره ديدار دوستانه تيم ملي ايران تاكيد كرد: با كمال ميل ديدار دوستانه با تيم ملي اسكاتلند را مي پذيرم چرا كه تيم قدرتمندي در اروپا است و بازي كردن مقابل اين تيم بسيار مفيد است.
    تيم ملي ايران در دومين مسابقه از مرحله مقدماتي جام جهاني در روز ششم فروردين ماه سال آينده با تيم ملي كويت ديدار مي كند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    احمدزاده: همزمان در ملوان و تيم ملي فعاليت مي كنم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: در حال حاضر مانند دايي كه در سايپا نيز حضور دارد، من نيز همزمان در ملوان و تيم ملي فعاليت مي كنم.
    محمد احمد زاده در گفت‌وگو با فارس، در خصوص پيشنهاد مربيگري در تيم ملي از سوي علي دايي اظهار داشت: صحبت‌هايم را با دايي انجام داده‌ و آمادگي‌ خود را براي حضور در تيم ملي اعلام كرده‌ام.
    وي در پاسخ به اين سوال كه به طور همزمان در تيم ملي و ملوان حضور خواهد داشت يا خير، بيان كرد: فعلا كار را به طور همزمان آغاز مي‌كنيم. هدف اصلي صعود تيم ملي به مرحله دوم است و قطعا تا آن زمان براي چگونگي فعاليت در تيم تصميم‌گيري مي‌كنيم. همان طور كه خود دايي در سايپا هم فعاليت مي كند، من نيز در ملوان هستم.
    سرمربي تيم ملوان تاكيد كرد: اول بايد كار را آغاز كنيم، سپس در يك موقعيت خوب به گونه‌اي تصميم‌گيري كنيم كه نه تيم ملي ضرر كند و نه ملوان.
    وي درباره استعفاي شفاهي از ملوان و بازگشت به تمرينات تيم اذعان داشت: به دليل مشكلاتي كه براي تيم به لحاظ زمين تمرين و بازي بوجود آمد به طور شفاهي استعفا دادم كه اين تصميم هيچ موافقتي نداشت و در مقابل فشارهايي كه به من آمد، نتوانستم مقاومت كنم و در نتيجه همچنان در خدمت ملوان هست.
    احمدزاده كه در سال 70 در تيم بانك تجارت با علي دايي همبازي بوده است، با بيان اين مطلب كه جو حاضر تيم ملي سالم است، اظهار داشت: يكي از دلايلي كه باعث شد پيشنهاد علي دايي را بپذيرم جو تيم ملي است. در شرايط فعلي كسي نمي‌تواند اعمال نظر كند و اين شرايط با روحيات من سازگار است، البته رسانه‌ها بايد در صحبت بهتر شدن شرايط تيم ملي به ما كمك كنند تا با صعود بام جهاني مردم را شاد كنيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از جلسه با كفاشيان
    دايي: نيمكت تيم ملي را بي جهت شلوغ نمي كنم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: بايد از همه سرمايه هاي داخلي استفاده كنم؛ اما نيمكت تيم ملي را بي جهت شلوغ نخواهم كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از اتمام جلسه‌ با علي كفاشيان درباره نشست در فدراسيون فوتبال اظهار داشت: در خصوص بازي با كويت و برنامه‌هاي آينده تيم ملي صحبت‌هاي كلي را با كفاشيان انجام داديم و در مورد برنامه‌هاي تيم ملي و جام جهاني 2010 بحث و گفت و گو كرديم.
    وي افزود: ديدار با كويت مهم ترين بحث نشست ما بود. از فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ خواهش كردم براي منافع ملي مسابقات هفته پاياني ليگ در سال جاري را تعطيل كند تا اردو از 24 اسفند به طور كامل آغاز شود.
    سرمربي تيم ملي خاطر نشان كرد: 29 فروردين براي برگزاري يك ديدار دوستانه با تيم ملي بحرين راهي منامه مي شويم و 4 روز در بحرين اقامت خواهيم داشت، سپس سه روز مانده به برگزاري ديدار با كويت به اين كشور مي‌رويم.
    دايي درباره آخرين رايزني‌هاي با مسئولان فدراسيون فوتبال براي تكميل كادر فني تاكيد كرد: از ميان مربيان داخلي، محمد احمدزاده، سرمربي ملوان و بهزاد غلام‌پور را به عنوان مربي دروازه‌بان‌ها به هيئت‌رئيسه فوتبال پيشنهاد كردم و يك دستيار خارجي دارم كه ترجيح مي‌دهم تا نهايي نشدن مراحل مذاكرات نام وي را فاش نكنم. اميدواريم تا برگزاري دومين مسابقه از مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 بتوانيم همه اعضاي كادر فني را در اختيار داشته باشيم اگرچه من دستياران ايراني و داخلي خود را به فدراسيون معرفي كرده ام.
    وي ادامه داد: كفاشيان با برگزار نشدن آخر هفته مسابقات ليگ با من موافقت كرد، اگر چه به اجبار اين تصميم را گرفتم، زيرا خودم در هيچ شرايطي با تعطيلي مسابقات ليگ راضي نيستم و بعد از ديدار با كويت تا زمان رويارويي با تيم ملي امارات مسابقات ليگ تعطيل نخواهد شد.
    دايي درباره احتمال جذب دستياران داخلي علاوه بر احمدزاده چنين عنوان كرد: دوست ندارم اطراف خود را شلوغ كنم، اگر چه معتقدم بايد از همه سرمايه داخلي مشورت بگيرم و با آنها تعامل داشته باشم. مربي بدنساز و تمرين‌دهنده همان دستيار خارجي من است.
    وي درباره دليل انتخاب سرمربي ملوان به عنوان كمك مربي گفت: احمدزاده از روز اولي كه سرمربي تيم ملي شدم مد نظرم بود؛ اما به دليل حساسيت ديدار با ملوان هيچ صحبتي نكردم.
    وي در پايان مسابقه با سايپا در نشست خبري استعفايش را اعلام كرد و خيلي شفاف وي را به عنوان مربي تيم ملي معرفي كردم.
    دايي در خصوص انتخاب نفرات تيم ملي تاكيد كرد: بدون شك ملاك من آمادگي جسماني بازيكنان تيم ملي است، چنانچه هر بازيكني در شرايط آرماني قرار داشته باشد و در كارهاي تاكتيكي تيم ملي موثر باشد مي‌تواند در تركيب تيم ملي حاضر شود. مد نظر اولم براي انتخاب نفرات ملي پوش به ليگ برتر معطوف مي‌شود و فرقي نمي‌كند كه بازيكني جوان باشد يا باتجربه بلكه عملكرد وي بيش از هر چيز برايم در اولويت است.
    وي با اشاره به ديدارهاي تداركاتي تيم ملي خاطر نشان كرد: بازي با بحرين در زمان مناسبي برگزار نمي شود، زيرا 5 روز مانده به مسابقه حساس با كويت بايد در منامه با آن تيم بازي كنيم؛ اما به ناچار بايد آن مسابقه را برگزار كنيم.
    وي ادامه داد: اسكاتلند از جمله تيم‌هاي مورد علاقه من است و بدون شك بازي با اين تيم را خيلي مي‌پسندم، چرا كه رويارويي با تيم‌هاي پرقدرت اروپايي به خوبي نقاط ضعف و قوت تيم ملي را نشان مي‌دهد. مانند مردم ايران از انجام بازي‌هاي ضعيف و تكراري براي تيم ملي خسته شده‌ام و دوست دارم با تيم‌هاي بزرگ‌تري بازي كنيم.
    سرمربي تيم ملي درباره احتمال تغييرات اساسي اظهار داشت: هر تغييراتي نيازمند زمان است و بايد متناسب با زمان تغييرات را انجام دهيم؛ اما براي ديدار با كويت تيمي را اعزام مي كنيم كه با تمام وجود بازي كند.
    وي با اشاره به ديدار حساس سايپا در مقابل نماينده كويت از مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا تاكيد كرد: بدون شك بازي خيلي سختي را مقابل الكويت پيش رو داريم اگر چه فرصتي خيلي خوبي است كه از بازيكنان ملي پوش و سر مربي اين تيم اين اطلاعات خوبي را به دست آوريم. بازيكنان سايپا مي‌توانند با قدرت اولين گام را بردارند.
    دايي گفت: تا پايان مسابقات ليگ قهرمانان آسيا تيم سايپا را كمك خواهم كرد؛ اما در پايان مسابقات به طور كامل در اختيار تيم ملي هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •