سلام .
کاری نکردم که ، من که از تو خیلی تازه کار ترم ، کمکی هم که از دستم بر نمی آید . . .
رو چشمم ، فقط بگو که چجوری این fs رو save کنم ؟ از توی فار باید این کار رو انجام بدم ؟ یه توضیحکی بده ، به قول خودن من تازه کار ام . . .![]()
![]()
سلام .
کاری نکردم که ، من که از تو خیلی تازه کار ترم ، کمکی هم که از دستم بر نمی آید . . .
رو چشمم ، فقط بگو که چجوری این fs رو save کنم ؟ از توی فار باید این کار رو انجام بدم ؟ یه توضیحکی بده ، به قول خودن من تازه کار ام . . .![]()
![]()
میدونی یه fs گیر آوردم که کار منو راه انداخت ..
مرسی
Last edited by mehran_h84; 01-12-2007 at 06:46.
حداقل بگو چجوری این کار رو میکنی ؟ هم fs گرفتن ، هم چجوری اعمال کردنش . . یاد ما هم بده ، ثواب داره . . .![]()
من چطوری گوشی ام رو به کامپیوتر بشناسانم؟یعنی وقتی کابل رو به گامپیوتر وصل می کنم کامپیوتر موبایل k510i منو نمیشناسه!
چیکار کنم.
سی دی K510i رو هم ندارم......
از این آدرس دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون فایل رو که از اینترنت گرفتم .
اما با سیتول هم میشه که شما خوشت نمیاد.
اعمال کردنش رو هم که هم با سیتول میشه هم با XS++
در XS++ اون فیلد رو که فلش رو انتخاب میکنی زیرش یه فیلد دیگه هست .. از اونجا fs رو انتخاب میکنی
اینکار برای فول فلش کردن هر گوشی به کار میره
اینم یک منوی زیبا برای این مدل گوشی.
این فایل زیپ رو میتونید بدون اینکه از زیپ خارجش کنید با سیتول به گوشی انتقال بدید
ویا بازش کنید و با far انتقال بدید
البته من setool2lite رو پیشنهاد میکنم
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehran_h84; 04-12-2007 at 05:49.
ای ول قشنگ بود ، باز هم داری ؟ رو کن . . .
عزیز میشه با setool2lite رو آموزش بدی مرسی به طور کامل و چند دقیقه طول می کشه و چه پیغامی آخر می ده
اينم تايپك هك k750 به w800 هستش هر كاري كه اونجا گفتن به k510 انجام بده....مثل عوض كردن طرح منو ..بلندي صدا...و كاراي ديگه
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)