ناصر حجازى سرمربى استقلال در مورد پيوستن فرهاد مجيدى به استقلال گفت: قبلاً در شهر دوبى با مجيدى صحبت كرده بودم و به او گفته بودم كه اگر در امارات مشكل پيدا كرد به خانه اش يعنى استقلال برگردد
ناصر حجازى سرمربى استقلال در مورد پيوستن فرهاد مجيدى به استقلال گفت: قبلاً در شهر دوبى با مجيدى صحبت كرده بودم و به او گفته بودم كه اگر در امارات مشكل پيدا كرد به خانه اش يعنى استقلال برگردد
اميرحسين صادقى گفت: با توجه به شرايط دشوارى كه استقلال در فصل گذشته پشت سر گذاشت، مديريت جديد باشگاه با درايت خود آرامش را بر تيم حكمفرما كرده است
«مجتبى جبارى» اظهار داشت: پيروزى مقابل استقلال اهواز شروع خوبى بود. از قبل هم گفته بودم استقلال ناهماهنگ است، به دليل آنكه فرصت انجام بازى تداركاتى نداشتيم.
براى نخستين بار در فصل جارى و از هفته دوم، كليه تيم هاى ليگ برترى تحت آزمايشات ويژه دوپينگ قرار خواهند گرفت
فيروز كريمى سرمربى تيم فوتبال استقلال اهواز كه بر اساس حكم صادر شده از سوى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال تا اطلاع ثانوى از نشستن بر روى نيمكت اين تيم محروم شده است، در توجيه عملكرد خود گفت: باور كنيد من منظور خاصى نداشتم، بلكه آقايان از نوع بيانم برداشت اشتباه داشته اند.
عليرضا منصوريان هافبك محبوب آبى پوشان پايتخت طى اظهار نظرى در مورد مصدوميتش گفت: طبق دستور پزشك تيم فعلاً سبك تمرين مى كنم. به طور قطع به بازى هفته دوم مقابل ملوان نمى رسم اما تمام تلاشم بر اين است كه در ديدار هفته سوم مقابل مس كرمان از بند مصدوميت رهايى يابم
کريم بوستانى مربى دروازه بان هاى تيم ملى فوتبال بزرگسالان با درخواست كميته جوانان فدراسيون فوتبال به عنوان دستيار جديد «نناد نيكوليچ» فعاليت خواهد كرد
محمد خوردبين سرپرست پرسپوليس گفت: ۳ بازيكن خارجى حاضر در تمرينات تاكنون مورد تأييد كادر فنى قرار نگرفته اند.«محمود خوردبين » تصريح كرد: ۳ بازيكن نيجريه اى، صربستانى و كامرونى كه از روز يكشنبه در تمرينات پرسپوليس شركت كرده اند، تاكنون عملكرد قابل قبولى ارائه نداده اند و كادر فنى نيز هيچكدام از آنها را تاييد نكرده است
شفيعى زاده صاحب امتياز تيم استقلال اهواز معتقد است که اگر فيروز کريمي سرمربي تيم بدليل محروميت نتوانند از كنار زمين حرفهايش را به بازيكنان منتقل كنند، اين كار را از طريق بلندگو، بى سيم و يا تلفن همراه به بازيكنان منتقل خواهند ساخت، چه بسا كه پيش از اين نيز چنين كارهايى را از طريق ايشان صورت گرفته بود.
مازيار زارع هافبك تيم فوتبال ملوان بندرانزلى گفت:بازي سختي را مقابل استقلال داريم
.وى افزود: ملوان با انجام روزى ۲ جلسه تمرين خود را براى بازى با استقلال آماده مى كند و تمرينات كاملا هدفدارى را پشت سر مى گذارد كه نتيجه آن كسب امتياز از استقلال خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)