تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 12 از 75 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نيكبخت : بعضى بازيكنان پگاه دنبال جلب توجه بودند

تهران IranSport.Net - هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با ادامه روند فعلى مى توانيم در ۴ ، ۵ هفته به پايان ليگ برتر عنوان قهرمانى اين رقابت ها را بدست آوريم. «عليرضا نيكبخت» ضمن بيان مطلب فوق افزود: با ۲ پيروزى مقابل صنعت نفت و پگاه ، ليگ را خيلى خوب شروع كرديم اما بايد در بازى هاى بعدى هم با قدرت به ميدان برويم تا امتيازات لازم را براى قهرمانى در ليگ كسب كنيم. هافبك تيم فوتبال پرسپوليس همچنين تاكيد كرد: ما در اين ديدار فوتبالى منطقى را به نمايش گذاشتيم، البته مى توانستيم گل هاى بيشترى را هم به ثمر برسانيم اما در نهايت كسب ۳ امتياز و صدرنشينى درمسابقات ليگ برترهم خوشحال كننده است. نيكبخت درپايان گفت: بازيكنان پگاه عملكرد خوبى داشتند اما يكى، دونفر از آنها دنبال حاشيه بودند و به جاى ارائه بازى تيمى و قرارگرفتن در جريان بازى، سعى مى كردند با انجام حركاتى خاص مقابل دوربين هاى تلويزيونى جلب توجه كنند.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

كميته انضباطى از هواداران پرسپوليس تجليل كرد

تهران IranSport.Net - رئيس كميته انضباطى به دليل رعايت مسائل اخلاقى و انضباطى هواداران پرسپوليس در ديدار با پگاه، از آنها تجليل كرد.اين ديدار كه روز جمعه برگزار شد با برترى ۲ بر صفر سرخپوشان تهرانى به پايان رسيد.هواداران پرسپوليس در اين ديدار تمامى مسايل اخلاقى را رعايت كردند و در همين زمينه رئيس كميته انضباطى در گفت و گوى تلفنى با مديرعامل پرسپوليس از رعايت مسائل اخلاقى و انضباطى از سوى تماشاگران تشكر و قدردانى كرد

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پرسپوليس سه‌شنبه تهران را به مقصد مشهد ترك مي‌كند

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه، كاروان تيم فوتبال پرسپوليس براي انجام سومين بازي خود در ليگ برتر برابر ابومسلم، روز سه شنبه ساعت 20:15 تهران را به مقصد مشهد ترك مي كند.
    بازيكنان و كادر فني تيم در طول مدت حضور خود در مشهد، در هتل پرديسان اقامت خواهند داشت.
    بازيكنان و كادر فني پس از انجام بازي با تيم ابومسلم، بلافاصله به فرودگاه خواهند رفت تا با پرواز ساعت 21:15 به تهران بازگردند.

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نيكبخت:
    هيچ وقت‌ به تعويض شدنم اعتراض نكرده‌ام

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با اين روندي كه پيش گرفته‌ايم،‌ اگر اتفاق خاصي رخ ندهد در ليگ هفتم پرسپوليس گوي سبقت را از حريفان مي‌ربايد و قهرمان مي‌شود.
    عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان كرد: طبيعتا تمام تيم‌ها براي قهرماني در ليگ وارد رقابت‌ها شده‌اند و از هيچ تلاشي براي رسيدن به هدف خود فروگذار نخواهد بود؛ ولي شرايط براي پرسپوليس فرق مي‌كند و تا چند هفته پيش از پايان رقابت‌ها به هدفش مي‌رسد.

وي در رابطه با ديدار هفته دوم پرسپوليس مقابل پگاه گيلان عنوان داشت: خوشبختانه ما توانستيم در 20 دقيقه ابتدايي كار 2 گل به حريف خود بزنيم و همين مسئله تا حدود زيادي اشتهاي گلزني بازيكنان ما را كور كرد و آنها دست از حملات همه‌جانبه خود كشيدند.

نيكبخت به باانگيزه بودن بازيكنان پگاه گيلان اشاره كرد و گفت: مجيد جهانپور يك تيم جوان و آماده را ساخته و پرداخته كرده و قطعا آنها در ادامه ليگ هماهنگ‌تر از گذشته كار خواهند كرد و نتيجه مي‌گيرند.

بازيكن خط حمله پرسپوليس در رابطه با هماهنگي هم‌تيمي‌هاي خود نسبت به ديدار مقابل صنعت نفت آبادان تأكيد كرد: بازيكنان پرسپوليس هر چقدر از رقابت‌هاي ليگ كه بگذرد به هماهنگي بيشتري دست پيدا مي‌كنند و همان طوريكه در ديدار مقابل پگاه گيلان مشخص بود ديگر اشتباهات گذشته را تكرار نكردند و در يك بازي برتر نتيجه را به سود خود خاتمه دادند.

نيكبخت واحدي از عدم حضور 90 دقيقه‌اش در 2 ديدار اخير پرسپوليس ناراضي نبود و گفت: به هر صورت اين صلاحديد اعضاي كادرفني پرسپوليس و شخص قطبي بود كه من در اين ديدارها به طور كامل به ميدان نروم، يك زمان قرار است تيمي تغيير تاكتيك دهد و مربي مجبور شود بازيكن تازه‌نفسي را به تركيب تيم اضافه كند. تمام نفرات ملزم به اجراي تدابير تاكتيكي هستند و كسي نمي‌تواند نسبت به اين مسئله ابراز ناراحتي كند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سيدمهدي واعظي:
    مقابل پگاه از لحاظ بدني كم آورديم

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پس از زدن 2 گل به ايليچ فكر مي‌كنم بازيكنان ما تمام توان خود را در 30 دقيقه ابتدايي كار گذاشتند و از لحاظ بدني براي ادامه ديدار كم آوردند.
    سيدمهدي واعظي در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تصريح كرد: پرسپوليس مقابل پگاه مثل كي تيمي كه قهرماني‌اش مسجل شده بود به ميدان رفت و به قول معروف بازيكنانش پيش از آغاز ديدار فعل پيروز شدن را صرف كرده بودند.

وي اضافه كرد: پگاهي‌ها هم به لحاظ شكست هفته قبل خود مقابل سپاهان آمده بودند كه در تهران حداقل يك امتياز كسب كنند، اما دفاع لايه‌اي بازيكنان پرسپوليس نگذاشت آنها از نيمه خود پا را فراتر بگذارند و تاكتيك‌هاي جهانپور را اجرا كنند.

واعظي كماكان به قهرماني پرسپوليس اميدوار است و يادآور شد: اگر همين روند ادامه پيدا كند شك نكنيد ما به فاصله 5 هفته پيش از پايان ليگ قهرمان خواهيم شد و انتظار 5 ساله هوادارانمان را پايان مي‌دهيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسئول كانون هواداران باشگاه استقلال خطاب به تماشاگران؛
    در اين مقطع بايد خويشتن‌دار باشيد

مسئول كانون هواداران باشگاه استقلال تهران گفت: هواداران واقعي استقلال بايد در اين مقطع خويشتن‌دار باشند و صبر پيشه كنند تا آرامش حاكم بر تيمي كه ادعاي قهرماني در ليگ را دارد سلب نشود.
    عباس نقدي‌زاده در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان كرد: تنها يك شكست آن هم در خارج از خانه نمي‌تواند ملاك خوبي براي سنجش معيار فني مربيان استقلال باشد، بهتر است تمام طرفداراني كه در سرما و گرما پشتيبان اين تيم بودند باز هم به حمايت‌هاي خود ادامه دهند تا خللي در كارها به وجود نيايد.

وي درخصوص شانس قهرماني كه مي‌توان براي استقلال در ليگ هفتم متصور شد، تأكيد كرد: نمي‌شود در حال حاضر پيش‌بيني درستي از قهرمان ليگ هفتم حرفه‌اي داشت، تنها 2 هفته از رقابت‌ها گذشته و ديدارهاي زيادي پيش رو داريم، اگر فضا براي بازيكنان و مربيان فراهم شود قدر مسلم استقلال رنگ و بوي آرامش را خواهيد ديد و همانند دوران مربيگري قلعه‌نوعي اصلي‌ترين مدعي قهرماني باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمدرضا ماماني:
    براي پيروزي مقابل پگاه از دقيقه اول برنامه داشتيم

هافبك مياني تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي پيروزي مقابل پگاه از دقيقه اول برنامه داشتيم و همين مسأله باعث شد در 20 دقيقه ابتدايي كار 2 گل وارد دروازه حريف كنيم.
    محمدرضا ماماني در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان كرد: شروع كار خوب بود و ما تا دقيقه 30 ديدار اجازه حركت را به بازيكنان پگاه گيلان نداديم. اما به يكباره از لحاظ بدني كم آورديم و اشتهاي گلزني ما كور شد.

وي اضافه كرد: نبايد از كنار ارزش‌هاي فني پگاهي‌ها به سادگي گذشت. آنها زمان زيادي نيست كه مجددا به ليگ برتر آمده‌اند و حداقل 4 يا 5 هفته ديگر كار دارند تا در كوران جدي مسابقات قرار بگيرند.

ماماني درخصوص دلايل عدم ثبات در بازي كردن خود عنوان داشت: اين بستگي دارد به نظر مربي كه از يك بازيكن چطور بازي بگيرد و فكر مي‌كنم اگر تلاشم را بيشتر نشان بدهم در تركيب ثابت به ميدان خواهم رفت.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برپايي اردوي تداركاتي نونهالان استقلال در رشت

تيم فوتبال نونهالان استقلال تهران امروز (دوشنبه) جهت برپايي اردوي تداركاتي 3 روزه عازم رشت خواهد شد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) اين تيم كه هدايت آن را حسين بالايي به عهده دارد در مدت برپايي اردوي 3 روزه چند ديدار تداركاتي هم برگزار خواهد كرد تا در رقابت‌هاي قهرماني تهران شركت كند.

گفتني است سعيد مظاهري در امر هدايت اين تيم حسين بالايي پيشكسوت باشگاه پاس را كه مدرك مربيگري b آسيا را هم به دست آورده است همراهي مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گفت و گوي سايت گل با افشين قطبي:
    من الان قرمز هستم!

افشين قطبي پس از پايان رقابت هاي جام ملت هاي آسيا و خداحافظي "پيم وربيک" از تيم ملي کره از اين تيم جدا شد و به فوتبال ايران آمد تا با هدايت تيم پرسپوليس فصل جديدي را در زندگي ورزشي حود را آغاز کند.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سايت معتبر گل در گفت و گويي مفصل با افشين قطبي جدايي او از تيم ملي کره جنوبي و حضورش در فوتبال ايران را به بحث گذاشته است. چکيده اي از اين مصاحبه بلند را در ادامه مي خوانيد:

از اين که کشور کره را براي بازگشت به ايران ترک کرديد چه احساسي داريد؟

بايد اعتراف کنم که اکنون حس عجيبي دارم، چيزي شبيه به کرخي! من کاملا در شرايط جديد هيجان زده هستم. بازگشت به وطن آن هم پس از 30 سال براي من باورنکردني بود. البته گاهي براي خاطراتي که درکره داشتم احساس دلتنگي مي کنم. ترک بازيکنان کره اي بسيار سخت بود. آنها هميشه براي آموختن و تمرين کردن عطش فراواني داشتند. اين حس آنها انرژي زيادي به من منتقل مي کرد.

اما از جنبه احساسي که بگذريم بايد بگويم از اين که به عنوان سرمربي بزرگترين و محبوب ترين تيم ايران و حتي شايد يکي از مهم ترين تيم هاي آسيا انتخاب شده ام، بسيار خوشحالم. اين باشگاه از تاريخ بسيار طولاني برخوردار است و طرفداران پرشماري دارد. من از زمان کودکي ام که در کوچه ها فوتبال بازي مي کردم به ياد دارم که بزرگ و کوچک از بازي پرسپوليس واستقلال سخن مي گفتند و طرفداران اين دو تيم هموراه براي هم کري مي خوانند!

وشما طرفدار کدام بوديد؟

[مي خندد] من الان قرمز هستم!

اين براي سومين بار است که شما کره را ترک مي کنيد ...

بله، اولين بار پس از پايان رقابت هاي جام جهاني 2002 تيم ملي کره جنوبي را ترک کردم. در آن زمان فکر مي کردم هيچ گاه به اين کشور باز نگردم اما در فاصله کمتر از دو هفته به کره بازگشتم! آن قرارداد در سال 2004 به اتمام رسيد و من به گالاکسي آمريکا پيوستم اما با آمدن ادووکات دوباره به نيمکت کره جنوبي برگشتم.

با توجه سابقه شما، مي توان حدس زد که سه يا چهار ماه ديگر شما به کره بازمي گرديد؟!

[مي خندد] اميدوارم کمي بيشتر طول بکشد!

آيا از اين که اين بارکره را ترک کرديد بيش از گذشته احساس تاسف مي کنيد؟

شايد! من کره را خانه خود مي دانم. اين درست است که من ايران و آمريکا را به دليل آن که بيشترين زمان عمر خود را در اين کشورها گذرانده ام را موطن خود مي دانم اما کره جنوبي هميشه جايگاه ويژه اي در قلب من خواهد داشت.

اولين تماس پرسپوليس ها با شما چه زماني اتفاق افتاد؟

پرسپوليسي ها از 3 -4 ماه پيش به حضور من ابراز علاقه کرده بودند. ماجرا از تماس يک روزنامه نگار ايراني که در کار نقل و انتقال بازيکنان و مربيان بود آغاز شد. او از من پرسيد که آيا علاقه اي به حضور در فوتبال ايران و کادر فني پرسپوليس دارم؟ و اين که مسوولان جديد باشگاه پرسپوليس نسبت به حضور من در آن باشگاه ابراز تمايل کرده اند. من در آن زمان با تيم ملي کره جنوبي قرارداد داشتم و بازي هاي جام ملت هاي آسيا نزديک بود. از اين رو فرصت فکر کردن و تصميم گرفتن در اين باره را نداشتم. بايد درباره اين پيشنهاد عميق تر فکر مي کردم. در آن زمان ترک کره، بازگشت به ايران و حضور در تيمي همچون پرسپوليس کاملا براي من مبهم بود. پس از اتمام مسابقات جام ملت ها مذاکرات رسمي آغاز شد و نهايتا هم به نتيجه رسيد.

اولين باري که اين پيشنهاد به شما ارايه شد چه احساسي داشتيد؟

راستش را بخواهيد کاملا گيج شده بود. يک پيشنهاد هيجان انگيز از سوي بزرگترين باشگاه کشورت! اين ماجرا خيلي جالب بود!

آيا اين شرايط مثل اين است که يک کره اي از 13 سالگي کشورش را به مقصد آمريکا ترک کرده باشد و پس از 30 سال از سوي باشگاه بزرگي مثل سئونگنام براي سرمربيگري به کره دعوت شود؟

من فکر مي کنم کمي بزرگ تر از مثالي است که شما زديد. عشق و علاقه به فوتبال نزد ايراني ها بسيار بيشتر از کره اي هاست. با يک نگاه ساده مي توان دريافت که ايراني ها بسيار متفاوت از کره اي ها تيم هاي مورد علاقه شان را پشتيباني مي کنند. هر پسر بچه ايراني دوست دارد که فوتبال بازي کند و مانند انگلستان تيم هاي فوتبال در ايران داراي تاريخ هستند. مانند پرسپوليس و استقلال که مثل منچستر يونايتد و ليورپول هم تاريخي طولاني دارند و هم هواداران پرشماري. اين هواداران ساليان سال است که تيم هايشان را حمايت مي کنند. فرزندان، پدران و پدربزرگان نسل اندر نسل از تيم مورد علاقه شان حمايت کرده و به افتخارات اين تيم مي بالند. اين شرايط کاملا با شرايط کشور کره متفاوت است.

از سوي ديگر، مقطع کنوني زمان بسيار خوبي براي آمدن به ايران بود. چرا که نتايج نااميد کننده تيم ملي ايران در جام جهاني و هم چنين ناکامي در جام ملت ها فشارها را براي بازسازي فوتبال ايران را زياد کرده بود. مسوولان فوتبال ايران مربيان خارجي را آزموده بودند و اکنون به دنبال مربيان جوان ايراني هستند که تجربيات موفق بين المللي داشته باشند. با توجه به اين شرايط فکر مي کنم که زمان بسيار خوبي براي حضور در ايران بود.

و براي اولين بار است که به عنوان سرمربي روي نيمکت مي نشيديد؟

در يک تيم بزرگ و نامدار، بله. پيش از اين در تيم هاي دانشگاهي، دسته دوم و تيم هاي جوانان سرمربي بوده ام.

اما بازگشت به وطن پس از 30 سال با شروع به کار به عنوان سرمربي يک تيم بزرگ ... آيا اين شرايط فشار مضاعفي را به شما وارد نمي کند؟

من کار کردن در شرايط سخت را دوست دارم براي همين هم هست که هرکاري که بخواهم را مي توانم انجام دهم. من آموزه ها و تجربيات کافي براي اين مسووليت را با حضور در 3 دوره جام جهاني در کنار مربياني بزرگ و نامدار به دست آورده ام و اکنون فکر مي کنم که مي توانستم در ميان گزينه هاي مربيگري پرسپوليس باشم.

در بازي ژاپن و کره جنوبي در رده بندي جام ملت هاي آسيا که برنده آن مستقيما جواز حضور در جام ملت هاي آسيا 2011 را دريافت مي کرد، شرايط کاملا پيچيده اي پيش آمده بود. پيم وربيک از زمين اخراج شد و به دنبال ان مربي دروازه بانان تيم ملي کره نيز اخراج شد. از سوي ديگر با اخراج هونگ ميونگ بو تيم هم 10 نفره مقابل ژاپن بازي مي کرد. ما يک تعويض انجام داده بوديم و با 10 نفره شدن مجبور به انجام دومين تعويض شديم و در شرايطي که 30 دقيقه تا پايان وقت قانوني زمان مانده تنها اجازه انجام يک تعويض ديگر داشتيم. من تنها کسي بودم که در کادرفني باقي مانده بود و بايد کل تيم را هدايت مي کردم. آن بازي را ما برديم و به جام ملت هاي 2011 صعود کرديم. من فکر مي کنم کسي که بتواند در آن شرايط تيم را کنترل و هدايت کند مي تواند کارهاي بسيار را انجام دهد.

بدون پيم وربيک حاضر به ادامه همکاري با تيم ملي کره جنوبي بوديد؟

وقتي که پيم تيم ملي کره جنوبي را ترک کرد، شرياط به گونه اي بود که من هم احساس مي کردم بايد با اين تيم خداحافظي کنم. تنها چيزي مي توانست مرا در کره نگه دارد، سرمربيگري يتم الميپک اين کشور بود که البته من هيچ گاه به آن فکر هم نکرده بودم. من تمام تمرکز روي حضور در کنار يک سرمربي در کره بود. به هرحال من احساس مي کردم که زمان خداحافظي فرا رسيده و بايد کره را ترک مي کردم.

چه زماني متوجه شديد که پيم وربيک قصد جدايي از تيم ملي کره را دارد؟

يک روز پيش از آن که اين موضوع را رسما اعلام کند.

و چه عکس المعلي داشتيد؟

من شوکه شدم ولي او يکي بهترين دوستان من بود و من هر آن چه به صلاح او بود را قبول مي کردم.

فکر مي کنيد که به کره بازگرديد؟

نمي دانم ... شايد روزي به کره بازگشتم اما کارهاي بسياري در ايران مانده است، من اهداف بزرگي را نشانه گرفته ام که مي خواهم به تک تک آنها برسم. اکنون زمان فکر کردن به بازگشت نيست.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کم کاری کنم حجازی مرا کنار می گذارد / ملوان را شکست می دادیم همه از ما تعریف می کردند

دروازه بان تیم فوتبال استقلال گفت: حجازی مربی نیست که از کوچکترین اشتباهم گذشت کند و قطعا اگر کم کاری کنم از یکی دیگر از دروازه بانان استقلال استفاده خواهد کرد.
    وحید طالب لو با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از من ایراد می گیرند که پیش از بازی مقابل ملوان بد تمرین کرده ام یا در تمرینات بی انگیزه بوده ام. این بحث ها در حالی مطرح می شود که من طی هفته گذشته فقط یک جلسه کنار تیم تمرین کرده بودم! نمی دانم این افراد مرا کجا بی انگیزه و ناآماده دیده بودند؟!

وی ادامه داد: من در دو بازی گذشته استقلال در لیگ برترچهار گل دریافت کرده ام، دوست دارم کارشناسان این گلها را بررسی کنند و بگویند طالب لو چند درصد در دریافت این گل ها مقصر است؟ اصلا بحث گل خوردن مطرح نیست. من به عنوان دروازه بان موظفم مانع از گل خوردن تیم شوم اما وقتی همه تلاش می کنیم و توپ گل می شود نباید فقط یک نفر را مقصر جلوه داد.

دروازه بان استقلال تاکید کرد: من انتقاد پذیرم و اگرکسی مرا درست نقد کند نارحت نمی شوم اما گاهی اوقات مواردی عنوان می شود که نه تنها در روحیه من تاثیر منفی می گذارد بلکه باعث افت روحی دیگر دروازه بانان استقلال می شود. نمونه این مسئله تاکید برخی ها براین نکته است که طالب لو دراستقلال رقیب ندارد!

وی ادامه داد: نمی دانم چطوراشکان نامداری با این همه سابقه در فوتبال ایران و مهیارحسن نژاد که جوان و با انگیزه هستند برای من رقیب حساب نمی شوند. اینکه عنوان شود طالب لو دراستقلال رقیب ندارد باعث می شود تا روحیه این دو هم خراب شود.

طالب لو اذعان داشت: می دانم ناصرحجازی مربی نیست که ازکوچکترین اشتباهم گذشت کند و قطعا اگر کم کاری کنم از یکی دیگر از دروازه بانان استقلال به جای من استفاده خواهد کرد. با این وجود چرا باید در تمرین کم بگذارم؟ چرا باید بی انگیزه باشم؟

دروازه بان شماره یک استقلال اذعان داشت: تا فصل گذشته که من و مهدی رحمتی دراستقلال بودیم مدام ایراد می گرفتند که چرا استقلال دو دروازه بان همطراز دارد؟ حالا که رحمتی رفته است و بدون هیچ مشکل در کنار دیگر دروازه بانان استقلال تلاش می کنیم می گویند:" طالب لو از اینکه رقیب ندارد بی انگیزه شده است"!

طالب لو در تمرین روز گذشته استقلال - زمین شماره 2 ورزشگاه شهید شیرودی

وی افزود: من به سختی خودم را برای بازی مقابل ملوان آماده کردم و با کمک پزشک تیم با اسپری دردم را کم کردم و با بانداژ کتف آسیب دیده ام وارد زمین شدم. با این وجود هیچ کس پس از این بازی نگفت: "طالب لو خودش را چطور به این بازی رساند"؟ قطعا اگر می خواستم بی وجدان باشم و به منافع خودم فکر کنم اصلا تلاش نمی کردم تا خودم را به این بازی برسانم.

طالب لو اذعان داشت: اگربه فکر خودم بودم مقابل ملوان بازی نمی کردم و این خطر را به جان نمی خریدم که دوباره مصدوم شوم. در حالیکه عضله کتفم دچار کشیدگی شدید است اما خودم را به بازی ملوان رساندم. اگر در این بازی بازهم کتف چپم آسیب می دید شاید این فصل را از دست می دادم. نمی دانم باید دیگر چه کار کنم که متهم به بی انگیزگی نشوم؟

دروازه بان تیم فوتبال کشورمان تصریح کرد: تیم ما شرایط خوبی دارد اما از زمانی که مغلوب ملوان شده بعضی ها می خواهند طوری وانمود کنند که استقلال مشکل دارد. استقلال جلوی ملوان بد بازی نکرد، ما تیم برتر میدان بودیم و شانس های زیادی داشتیم. اما روی یک اتفاق و در دقیقه 92 نتیجه را واگذارکردیم. این ها جزیی از فوتبال است و حتما در بازی های آینده پیش می آید که ما در دقیقه 92 پیروز شویم.

وی اظهار داشت: اگر ما ملوان را به هر شکل شکست داده بودیم امروز همه از استقلال تعریف می کردند. اما چون نتیجه نگرفته ایم انگار همه چیزمان ایراد دارد و کارهای خوب تیم هم زیر سئوال رفته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •