دوستان از مغازه های معروف تهران کدوما بازی stealth پچ میفروشن؟ قیمتشون که فرقی با معمولیا نداره؟
biggame فریمور ixtreme میریزه؟![]()
دوستان از مغازه های معروف تهران کدوما بازی stealth پچ میفروشن؟ قیمتشون که فرقی با معمولیا نداره؟
biggame فریمور ixtreme میریزه؟![]()
سلام
ببینید چون اصولاً این بازی ها رو شرکت های ایرانی از سورس های معتبری دانلود میکنن، اکثراً این پچ رو دارن... اما شما باید دیسک رو چک کنی، اگه استیلث بود که هیچ اگه نبود پچش رو بگیری و بازی رو پچ کنی.
نکست جن جای خوبی برای ریختن iXtreme هست.
موفق باشید
خب حالا برای وصل کردن xbox به مودم adsl میشه از همون کابل توی پک استفاده کرد یا نه بالاخره؟
بله، باید از همون کابل اترنت استفاده کنید. ( یک سر سیم به پشت مودم، سر دیگر به پشت کنسول )
موفق باشید
اگه DVD رو چک کنم ببینم stealth هست یا نه کافیه برای لایو؟
آخه من الان نمیدونم ixtreme دارم یا ندارم Version اش چیه و ... مهمه تو بن شدن؟
Last edited by jingool; 11-03-2009 at 15:13.
میتونید با xdvdmulleter دیسک رو چک کنید. پر واضحه که اگه دیسک مشکلی نداشته باشه و تمام سکشن ها در برنامه تیک خورده باشند، میشه در لایو بازی کرد.
سلام
آقا من چطور باید xbox رو به مودمم وصل کنم؟ آخه من با usb مودمم وصله به کامپیوتر و نمیتونم هم با لن وصل کنم...راهی داره ؟!
باید سیم usb رو از پشت موردم جدا کنید و به جاش از سیم اترنت کنسول استفاده بکنید... که باید یه سرش به پشت مودم و یه سرش به پشت کنسول وصل بشه.
آقا من یه کابل تو جعبه ی box بود که لن بود یه سرشو زدم به کنسول یه سرشو زدم به پشته مودم ...به قسمت نت ورک وصل میشه ولی به اینترنت وصل نمیشه...وقتی هم که usb رو از پشت مودم در اوردم که فقط lan وصل باشه ..چراغ adsl هم از مودم خاموش میشه چون من با usb مودم رو به کامپیوتر وصل کردم و نمیتونم با lan وصل کنم..چون مادربوردم lan port نداره ....
چطور وصل کنم؟؟!!
Last edited by metal gear; 13-03-2009 at 15:40.
من lan و زدم و usb رو کشیدم...و چراغ adsl و lan با هم روشن موند ولی باز هم قسمت network وصل میشه ولی به قسمت دوم internet در کنسول وصل نمیشه باز هم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)