تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 186

نام تاپيک: هر کی Adsl آسیا تک داره بیاد تو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من همین هفته پیش این مشکل رو داشتم که ایراد از مخابرات بود اومده بودن خط یکی دیگه رو رانژه کنن خط منو از رانژه درآورده بودن.
    مرسي مشكل ما هم مركز مخابراتي بود كه الان حل شد!!

(خداروشكر )

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادرا به نظرتون با Vpn میشه بهبود داد سرعتو؟من الان کانکشنشو گرفتم ولی هنوز یوزر پسورد نگرفتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض سرویس افتضا آسیاتک

سلام دوستان
    من امروز سایت آسیاتک رو می دیدم به یه نکته جالب رسیدم و اون این بود که چند نوع 128 داشت زنگ زدم پرسیدم فکر می کنید چی جوابمو دادند . به من می گه اون سرویس های خونگی بین 10 نفر تقسیم شده و ما بقی بین 5 نفر که واقعا افتضاء چو اصلا سرعت خوبی نمیرسه . نه دانلود خوبی و نه سرعت برای باز کردن صفحات وب . و من به این نتیجه رسیدم اگه اینترنت با سرعت کمتر از کارت اینترنت می خواهید می تونید از آسیاتک بگیرید .
    یکی از دوستام از آسیا تک داره اصلا راضی نیست و می خواد رانژه خطشو جمع کنه.
    در اینجا می فهمیم که یه شرکت مثل آسیاتک اوایلش که پهنای باندش خالی و یوزر نداره یا به عبارت دیگه ناشناخته هستش کیفیت عالی می ده ولی اون اوایل با ارائه سرویس های یک ماه رایگان خودش حسابی جذب یوزر کرده و پهنای باندش پر شده و مسلما کیفیتش آشغاله

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ببینید سرویس هر شرکتی بستگی به تعداد یوزر اون شرکت در مرکز مخابراتی که ازش سرویس میگیرید داره پهنای باندی که اختصاص میدن در هر مرکز مشخص میکنه کیفیت سرویس شما در چه حدیه جاهایی که یوزر هی کمی داره از هر شرکی بگیرید کیفقیت مطلوبه ولی جاهای شلوغ مجبورید از شرکت هایی که گرون تر ولی یوزر کمتری دارند سرویس بگیرید تا کیفیت قابل قبولی داشته باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز سایت آسیاتک رو می دیدم به یه نکته جالب رسیدم و اون این بود که چند نوع 128 داشت زنگ زدم پرسیدم فکر می کنید چی جوابمو دادند . به من می گه اون سرویس های خونگی بین 10 نفر تقسیم شده و ما بقی بین 5 نفر که واقعا افتضاء چو اصلا سرعت خوبی نمیرسه . نه دانلود خوبی و نه سرعت برای باز کردن صفحات وب . و من به این نتیجه رسیدم اگه اینترنت با سرعت کمتر از کارت اینترنت می خواهید می تونید از آسیاتک بگیرید .
    یکی از دوستام از آسیا تک داره اصلا راضی نیست و می خواد رانژه خطشو جمع کنه.
    در اینجا می فهمیم که یه شرکت مثل آسیاتک اوایلش که پهنای باندش خالی و یوزر نداره یا به عبارت دیگه ناشناخته هستش کیفیت عالی می ده ولی اون اوایل با ارائه سرویس های یک ماه رایگان خودش حسابی جذب یوزر کرده و پهنای باندش پر شده و مسلما کیفیتش آشغاله
    عزيزم شما كه خودن نداري الكي واسه خودت نبر و ندوز و نتيجه نگير!!!

ما توي مركزي هستيم كه تعداد مشترك خيلي هم زياده ولي سرعت دان من از 16 (برنم به تخته!! ) پايين تر نمياد و حداكثرش روي 20 هست هميشه+ پشتيباني بسيار عالي كه تا حالا از هيچ شركتي نديدم.

حالا شما مشكل داري خوشت نمياد دليل نميشه بي دليل بتازي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم آسیاتک دارم و از کیفیتش بسیار بسیار راضی هستم مخصوصا الان که جدیدا پهنای باند رو در منطقه ما افزایش دادند و الان شبها دانلود من عالیه و از شرکت مفتخوری مثل پارس آفلاین که من داشتم و به قیمت خون پدرش adsl رو حساب میکرد الان آسیاتک کیفیت بهتری داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه shadmehrdj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم آسیاتک دارم و ازش هم راضی هستم به نظر من نسبت به پولی که میدی امکاناتش خوبه.این که 1ماه رایگان بهت میده کار خیلی خوبی هست.

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

نيازمند كمك فوري شما هستم
    من مودم corecess از آسيا تك گرفتم (32000) مي خواستم بدونم توي لينوكس چه جوري بايد نصب بشه لطفا برام پيغام بزنيد منتظرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم الان 1 سالی میشه اسیاتک دارم و نسبتا راضی هستم .چون خط نهری شلوغه بعضی موقعها قط میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

انهایی که ناراضی هستند داتک رو یکبار امتحان کنند تا قدر عافیت رو بدونند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •