تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 39 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 381

نام تاپيک: Uplink

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

من همه اینایی رو که گفتی امتحان کردم قبلا! یعنی نرم افزارهای proxy/monitor/firewall bypasser5 رو گرفتم ولی جواب نداد بدبختی اینه از اول این ماموریت ها رو ندیده گرفتم حالا به جایی رسیدم که هیچی دیگه غیر این ماموریت ها ندارم!!!
    شما این مشکل رو نداشتی؟
    تقریبا میشه گفت نه ولی یهتره زمان رو سریعتر کنی که ماموریت بهتر بیاد ترجیحا هم دیگه توی این RATING می ری ماموریت بگیری contact رو بزن و تقاضای پول بیشتر کن i want more money اگه دادن که هیچی اگه نه برو دو سه دقیقه دیگه این کارو تکرار کن
    ممنون من مشكلم حل شد.. فقط بايد ريپلاي مي كردم... سركاري بود
    سرکاری که نیستش یکی قبلا پاک کرده یا ... در کل توی این یه زمینه بازیش حال اساسی میده که پول مفت می گیریم

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تقریبا میشه گفت نه ولی یهتره زمان رو سریعتر کنی که ماموریت بهتر بیاد ترجیحا هم دیگه توی این RATING می ری ماموریت بگیری contact رو بزن و تقاضای پول بیشتر کن i want more money اگه دادن که هیچی اگه نه برو دو سه دقیقه دیگه این کارو تکرار کن
    آها این فکر خوبیه! من انقدر بی پولی کشیدم یه بار به فکرم نرسید اینو بخوام!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

البته این بهمون rating که natural بود هم تقریبا تائثیر داره ولی خیلی مهم نیست موقعی که به رتبه ELITE یا بهتر رسیدی دیگه همه ماموریت ها رو می تونی پول بیشتر بگیری
    این i want more money هم در صورتی که قبول کنن 10% به پولت اضافه میشه

داره خودمونی میشه OOGame MakerOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    يه فلش مموري دو گيگ

پيش فرض

خيلي بازي باحاليه...
    حالا رسيدم به جايي كه واقعا يكم فكر كردن مي خواد... ديگه فقط كپي و پاك كردن اون فايل هاي مسخره نيست

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خب الان rating ت باید .... خب خودت بگو
    بهتر شد از تجارب استفاده کن برو جلو

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

دوستان. چند مشکل دارم که اول مشخصاتمو مينويستم :
    پول : 8250
    Skilled : Uplink Rating
    Neuromancer Rating : Aggressive
    Criminal : unauthorised systems access (
    این چيه؟)
    Cpu : 400Ghz
    Bandwidth : 2Gqls
    Memory : 48Gq

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خوب حالا مشکلات :
    1- اینکه وقتی Gateway رو آپگريد کردم به دوتا سی پی يو خواستم مموری رو هم افزايش بدم اما جاش پره از مموری 8. چکار کنم اونا بره جاش 32 بزارم؟
    2- موقعی که يک ماموريتو انتخاب کردم اول نميدونستم بايد به کجا برم اما بعد معلوم شد که بايد به بانک برم. خوب نميشه از همون اول فهميد کجا رو بايد هک کنم که اینجوری نشه؟
    تازه نميدونستم چجوری بايد بانکو هک کنم . چيکار بايد ميکردم؟
    3-بهم ایميل زدن گفتن Hud Connection Analys بخری خوبه . این چيه؟
    4- نگفتين Bypass چيه؟ چيکار ميکنه ؟ من الان Proxy_disable و FireWall_disable رو دارم که بدرد ميخورن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

بعضی ماموريت ها هست که 80 گيگ جا ميخواد اما من حسابی مشکل فضا دارم چيکار کنم؟ خواهشن به تک تک سوالام جواب بدين که دارم قاطی ميکنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

10

دوستان. چند مشکل دارم که اول مشخصاتمو مينويستم :
    پول : 8250
    Skilled : Uplink Rating
    Neuromancer Rating : Aggressive
    Criminal : unauthorised systems access (
    این چيه؟)
    Cpu : 400Ghz
    Bandwidth : 2Gqls
    Memory : 48Gq
    4 - این یهنی که تو جرم کامپیوتری داری و یا باج دادی نگرفتنت یا 1 ساعت دیگه توی بازی می گیرنت پس باج بده تا نگیرنت

من برای بار 200000م میـگم شما بهتره مموریت رو الان افزایش ندی مگـــــــــــــــه اینکه می خوای 10 تا یا 20 برنامه بگیری که بیشتر از این هم کاربرد داره

خوب حالا مشکلات :
    1- اینکه وقتی Gateway رو آپگريد کردم به دوتا سی پی يو خواستم مموری رو هم افزايش بدم اما جاش پره از مموری 8. چکار کنم اونا بره جاش 32 بزارم؟
    2- موقعی که يک ماموريتو انتخاب کردم اول نميدونستم بايد به کجا برم اما بعد معلوم شد که بايد به بانک برم. خوب نميشه از همون اول فهميد کجا رو بايد هک کنم که اینجوری نشه؟
    تازه نميدونستم چجوری بايد بانکو هک کنم . چيکار بايد ميکردم؟
    3-بهم ایميل زدن گفتن Hud Connection Analys بخری خوبه . این چيه؟
    4- نگفتين Bypass چيه؟ چيکار ميکنه ؟ من الان Proxy_disable و FireWall_disable رو دارم که بدرد ميخورن.
    1 - من که نمی فهمم شما چی می گید لطفا یه کو چـــــــو لو واضح تر بگو

2 - چرا از عنوانی که داره میشه فهمید البته معمولا 20 درصد از ایــن عنوانها دقیق ماموریت رو بیان نمی کنه می تونی دکمه contact زو بزنی و هدف رو بپرسی که اونــــم باز دقیق نمی گه ولی خوب از هیچی بهتره

3 - یه خورده طولانی ماموریتش و ارزش نداره وقتت رو تلف کنی چون به نسبت کارایی که باید بکنی پول زیادی بهت نمیـــــدن

4 - hud یه نرم افزاره که bypaser ها برای بایپس کردنه فایر وال یا ------ به اون نیاز دارن تا بتونن اجرا بشن

5 - بایپسر ها بدون اینکه رد یابی بشن (tracing) ------ یا چیزای دیگه رو رد می کنن

6 - خب من گفتم این دو نرم افزار آشغالــــن یک وقت گیر نسبت به بایپسر ها دوم قابل رد یابی سوم ترجیحا نیازی به فایر وال (بایپسر و disable ) نداری تا rating ت سه تا دیگه بره بالا

اگه مشکلی هست بگو

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

. مموری منظورم این بود که موقعی که Gateway رو آپگريد کردم که بتونم دوتا سی پی يو بگيرم خواستم مموريم رو هم افزايش بدم . اما جای مموريم پوره. منظورم پرت هاشه.
    نميتونم مموری جديد بزارم. ميگم که ميشه مموری قبليرو حذف کرد و به جاش مموری بالا گزاشت؟
    2- پس من اون ------ و فايروال ديسيبل رو علکی خريدم؟
    خوب پس بايد پولامو جمع کنم تا هاد بخرم و بعد ------ Bypass که همون کار ------ ديسيبل رو ميکنه. درست فهميدم؟
    در مورده نحوه هک بانک و ريختن پول از يه حساب به حساب ديگه يا خالی کردن حساب توضيح کافی بده
    من نميتونم نرم افزارام يا قطعاتم رو بفروشم؟
    نميشه يک هکر ديگه رو هک کرد و ازش نرم افزار دزديد؟ اگر ميشه چجوری؟
    در کل مثل اینکه نميشه فهميد مقصدت بانکه يا نه. چون هيچی قبل از اینکه قبول کنی معلوم نيست
    و با توجه به اینکه فروش نداريم پس اگه نرم افزاری رو حتی اگر به درد نميخوره خريدم پاکش نکنيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •