سلام دوباره. اون فايل Dllکه گزاشته بودين الان ديگه نيست. ميشه دوباره بزارين. من با اجراش رو ويستا مشکل دارم
سلام دوباره. اون فايل Dllکه گزاشته بودين الان ديگه نيست. ميشه دوباره بزارين. من با اجراش رو ويستا مشکل دارم
برای دوست عزیزمون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلی ممنون لطف کردی
Code:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pssword
Code:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت طلا. ترکوندی.
بچه ها من ويستا دارم. هرکاری ميکنم بازی اجرا نميشه. 2 تا ارور ميده. راهی نيست؟
نه . منم نمیتونم ! این بازی قدیمی هست دیگه . بدیش اینه دیگه .دستت طلا. ترکوندی.
بچه ها من ويستا دارم. هرکاری ميکنم بازی اجرا نميشه. 2 تا ارور ميده. راهی نيست؟
راستی این همه لینک دانلود مال چیه ؟ نکنه ورژن جدیده ؟!
نه همون قدیمیه هست گذاشتم که بقییه هم بگیرن حال کنن!!
بابا همچین مالی هم نیست این بازی با اینهمه تعریفی که کردین فکر کردم چی باشه.
به نظر من به هیچ وجه بزرگترین بازی تاریخ نیست، اگه بود که همه میشناختنش.
به خاطر همين حرفا کسی نميشناستش.بابا همچین مالی هم نیست این بازی با اینهمه تعریفی که کردین فکر کردم چی باشه.
به نظر من به هیچ وجه بزرگترین بازی تاریخ نیست، اگه بود که همه میشناختنش.
اگر بدونی این بازی 3-4 سال پيش ساخته شده و با اینکه مال اون زمان هست خيلی گرافيک بالايی داره.
نگفتيم که با Crysisرقابت ميکنه!!
موافقم .به خاطر همين حرفا کسی نميشناستش.
اگر بدونی این بازی 3-4 سال پيش ساخته شده و با اینکه مال اون زمان هست خيلی گرافيک بالايی داره.
نگفتيم که با Crysisرقابت ميکنه!!
این بازی برای زمانش خودش خیلی عالی بود . حتی الآن من DVD شو دیدم توی بازار !
همونطور که قبلا گفته شد این بازی به خاطر اینکه هم زمان با Doom 3 منتشر شد و از اونجایی که Doom طرفدار بیشتری داشت و شناخته شده بود این بازی اصلا به چشم نیومد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)