من هم 5 را دارم ولی سفید نیست تازه اگه پیدا کنم که رایگان می ذارم . البته مسئله این است که :
اون لین کهایی که تو رپیدشیر بوده ( 7 و 9 و 10 ) پاک شده و تا وارد میشم بهم ارور میده ...
من هم 5 را دارم ولی سفید نیست تازه اگه پیدا کنم که رایگان می ذارم . البته مسئله این است که :
اون لین کهایی که تو رپیدشیر بوده ( 7 و 9 و 10 ) پاک شده و تا وارد میشم بهم ارور میده ...
منظور از سفيد يعني فقط ست هستش بدون آستين و دستكش ولي 6 با دستكش هستش!
میگم یه مقدار جابه با گفتی . 5 با دستکشه ...
کسی به سوال ما جواب نداد ها
راستی یه سوال دیگه هم داشتم می خوام دیوار نامرئی تو بازیم بذارم یعنی به طوری که طرف تا یه بره دیگه نتونه جلوتر بره
آخ ببخشيد شما راست ميگيد من جابه جا گفتم
Last edited by Gamer_Man; 28-10-2007 at 14:37.
ايني كه ميگم مطمعن نيستم ولي شايد عملي شه:
تو Fpsc اگه دقت كرده باشي مشكي رنگي نداره يعني مثلاً اگه يه نوشته بخواي تو Fpsc بذاري كه دورش چيزي نباشه بايد Backgroun و مشكي كني و نوشته رو يه رنگ ديگه من با Magic Fps خيلي از اين كارا كردم ولي ديوارو امتحان نكردم همين امروز امتحان كن خودمم نياز دارم امتحان ميكنم راستي اگه لينك دانلود MagicFps رو ميخواي از لينك زير دانلود كن:
اينم يه توضيح براي كساني كه اين نرم افزار رو نميشناسن:يه نرم افزار عالي براي Fpsc باز ها كه باهاش ميشه مدل هاي سه بعدي مثل ديوار و كوه و تپه و در و ... رو براي اين موتور طراحي كرد كه كار كردم باهاش مثل آب خوردن چون مدل هاش آمادست فقط شما بايد Texture طراحي كنيد كه شايد اين قسمتش سخت باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه لينكش خراب بود بگو
برو تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا اينويزيبل وال رو پيدا كن بگيرش ديوار نامريي
دمت گرم!!
ولي ديدي راست گفتم اين مدلم Texture اش سياه!
Last edited by Gamer_Man; 28-10-2007 at 17:36.
كسي نيست منو تو ساخت يه بازي كمك كنه؟! تمام تجهيزات و مكملاشم دارم فقط ميدونم تنهايي خيلي طول ميكشه چون خيلي دارم باحال كار ميكنم.
بروبچ هرکی لینک تورنتشونو داره بده . یا لااقل بگه چطوری تو تورنت دنبال لینک دانلود بگردم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)