تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: دلایلی که کاربران رو از گنو/لینوکس به ویندوز میکشونه و

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کمبود بازیها و نرم افزارهای گرافیکی و طراحی برای این OS

48 45.28%
  • کمبود منابع اطلاعاتی فارسی زبان برای این سیستم عامل

31 29.25%
  • سخت بودن تنظیمات و نصب برنامه ها و خود گنو/لینوکس

41 38.68%
  • چون از اول روز ویندوز کار کردیم به باگهاش عادت کردیم!!

62 58.49%
Multiple Choice Poll.
صفحه 12 از 17 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 161

نام تاپيک: چرا خیلیها لینوکس رو گذاشتن ویندوز استفاده میکنن؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

چون از پرینتر و بلوتوث استفاده نمی کنم بهتره غیر فعالشون کنم . در آینده هر وقت خواستم میتونم دوباره فعالشون کنم.

در ضمن سرویس ها رو توی kde از این مسیر میشه کنترل کرد :

system settings => system services

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون دوستان
    تاپیک خیلی پر بار شده منم دنبال اون دستورها یا روشهائي هستن:
    اینم خروجی free
    uPGA:/home/gnuhdl# free
    total used free shared buffers cached
    Mem: 776568 572984 203584 0 22440 276508
    -/+ buffers/cache: 274036 502532
    Swap: 1020088 0 1020088
    خوب سیستم مانیتور هم 271 رو نشون میده
    اینم اضافه کنم که من عوض کافئين آمورک موزیک پخش میکرد و دیگه بیگل و آپدیت منیجر و تاندبرد و استاردیکت فعال نبود.
    Last edited by GnuHDL; 05-09-2007 at 00:37.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

GnuHDL جان الآن منطقی تر شد شما در حال حاضر سیستمتون 572984 از 776568 مگابایت رو در استفاده داره.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب نه دیگه اون مقدار بعد از -/+ buffers/cache: که میشه 274 مقدار حافظه فیزیکی رو نشون میده البته من همینجور کپی کردم اینجوری بهم ریخت همونطوری که میبینین با میزان عددی که سیستم مانیتور نشون میده نزدیکه از طرفی شما مقایسه کنین اول گفتم با کافئین و کلی چیز دیگه شده 289 حالا اگه دقت کنین بدون اونا شده 274 . خوب رو این حساب من خودم هم نمیدونم اون آمار اول اینقدر کم شد ولی عوض اینکه فکر کنم یه رکورد دست نیافتنی واسه خودمه (جون هر چه کردم دیگه به اون شراط نرسیدم) فکر کنم یه جای اشتباه کردم بهرحال بعد از اون چند بار دیگه مشخصات منطقیتری رو به قول شما دادم. که اونم به آمار حاشیه‌ای به حساب میاد خود به خود ........

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب دوستان اون مقاله ای که hosain mec گداشت مقاله خوبی بود لینک مقالات خوبی رو هم داشت که میتونید بهش مراجعه کنید ولی منم واسه اینکه کاری کرده باشم خلاصه اون مقاله رو به فارسی اینجا میزارم امیدوارم مفید واقع بشه:
    در این مقاله وضعیت مصرف رم توی لینوکس بررسی شده:
    در این مقاله از توزیعهای ubuntu xubuntu kubuntu ورژن 6.10 با دو مقدار رم 128 و 256 مگ و یه پردازنده ۸۰۰ مگاهرتز و دو حالت base و lite آزمایش شده:
    base:
    این حالت شامل حالت اجرای تنها دسکتاپ منیجر هست بدون هیچ اپلیکشن اضافه
    lite:
    ین حالت شامل برنامه های فایرفاکس و Gaim و فایل منیجر و باز کردن یه فایل با اپن آفیس

۱)انتخاب دسکتاپ منیجر درست

توی جدول زیر که لینکشو گذاشتم میتونین جدولشو با فرمت ods بگیرین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم یه عکس از همین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

۲)انتخاب اپلیکیشن مناسب

در این بخش از ابزار exmap به جای ps & top استفاده میشه چون exmap به طور دقیقتری کتابخانه‌های مشترک مورد استفاده را نشان میدهد:مثلا اگر دو برنامه هر دو از یک کتابخانه یا فایل مشترک ۱ مگابایت استفاده کنند ps یک مگ را برای هر دو میگذارد که این دقت را کاهش میدهد به خصوص در مورد دسکتاپ منیجرهائي که به طور گسترده ازین فایلها دارند دقت را به شدت پائين می آورد.
    در خروجی exmap دو پارامتر اصلی و از هر کدام دو نوع وجود دارد شامل:
    resident value
    effective resident value
    mapped values
    effective mapped values
    مقدار resident نماینده استفاده از رم هست و نوع مؤثر اون به خاطر همون مسئله فایلهای مشترک نتیجه دقیقتری داره.
    مقدار mapped نماینده استفاده از فایل swap هست که ظاهرا در مورد این آزمایش واسه برنامه‌ها چندان از فایلهای پیجینگ استفاده نمیشد

Browser

Application Effective resident memory (KB) Resident memory (KB)
    Firefox 27708 | 35068
    Opera 20477 | 27816
    Konqueror 13479 | 29748
    Dillo 2776 | 6888
    Lynx 1101 | 1540
    در جدول بالا دو مروگر آخر متنی هستند و از ترمینال اجرا میشوند.
    همچنین برتری konqueror در این جدول به خاطر استفاده از محیط KDE است اگه محیط KDE نباشه شاید در بین اینا اپرا به لحاظ استفاده از حافظه بهتر باشه.
    م. توی این جدول میشد epiphany رو هم گذاشت هر چند اونم موتورش Gecko هم خالی بود توی مقایسه ای که خودم کردم در حالی که Epiphany حدود 24.3 مگ رم رو گرفته بود Galeon که از طرف دبیان به عنوان مرورگر حرفه معرفی میشه حدود 27 مگ فایرفاکس حدود 35 مگ رم رو اشغال کرده بود.

Word Processors

در این آزمایش یک فایل یکسان مایکروسافت آفیس برای هر یک لود شده:
    OpenOffice Writer 70114 | 81960
    AbiWord 58029 | 65224
    KWord (from KOffice) 46512 | 60096
    در مورد این سه برنامه دو نکته هست:
    ۱)مثل قبل Kword کمترین مصرف رو داشته جون در KDE اجرا میشده اگه در دسکتاپ دیگر اجرا میشد مصرف حافظه به شدت بالا میرفت
    ۲)به لحاظ امکانات برای کار با قالبهای مایکروسافت در بین این سه OO Writer از همه بهتر و Abiword آخر

IM

در اینجا نیز هر سه به MSN متصل شده اند تا شرایط برابر باشد:
    aMSN 18455 | 20344
    Gaim 13456 | 21464
    Kopete 10988 | 24176
    KMess 7154 | 19660
    در اینجا هم مزیت KMess در هنگام استفاده از KDE مشهود هست و اگر از بعضی سرویسها بگذریم بهترین انتخاب د ر صورت استفاده از KDE در غیر صورت Kopete به لحاظ تنوع امکانات هم قابل ملاحضه است. و برای محیط گنوم Gaim انتخابی بهتر است.

سخن آخر در این بخش

ازین به بعد شما میتوانید آزمایشهای مشابه را برای خود در بخشهای مختلف انجام دهید و به یاد داشته باشدی که بهترین نتیجه فقط در صورتی بدست می‌آید که شما روی سیستم خودتان آزمایش کرده باشید و نه نگاه به مقدار مصرف در بنچمارکهای دیگران.
    از طرفی همواره به این نکته توجه کنید وقتی گنوم را انتخاب میکنید ابزارهای مچ شده با آن مصرف کمتری دارند مثل Gaim و وقتی از KDE t استفاده میکنید ابزارهای مثل Kmess Kopete مصرف کمتر و گاه برعکس میشود مثلا وقتی میخواهید از Kopete استفاده کنید بهتر است از KDE به عنوان DE استفاده کنید.

۳)حذف سرویسها و تنظیمات غیر ضرور

در این راه میتوانید از Examp به عنوان یک بازوی خوب در شناسائی استفاده کنید.
    یک نکته مهم در این راه این است که درباره سرویسهائی که به خصوص در هنگام بوت بار میشوند و نحوه و رابطه آن با توزیعتان تحقیق کنید بعضی از توزیعها بسیاری از سریسهای غیرضرور مربوط به وب سرور یا پایگاه داده را در ابتدا بار میکنند و شناسائي اینها مفید خواهد بود.و بعد از آن میتوانید به سراغ مدیر دسکتاپتان هم بروید.به عنوان نمونه:
    * HPLIP (4.4MB): Services for HP printers and scanners. Unneeded as no such devices are connected to this computer.
    * cupsd (1.1MB): A printer daemon. Not needed as no printer is attached to this computer.
    * kbluetoothd (3.2MB): The KDE Bluetooth daemon. Not needed because this computer doesn't have Bluetooth connectivity.
    * klipper (1.7MB): The KDE clipboard tool. I don't care for this particular tool, so I disabled it.
    * KMix (4.1MB): The KDE audio mixer. Doesn't need to be running all the time, as I adjust volume via external speakers.
    از نمونه دیگر میتوان به تعدد دسکتاپهای مجازی یا استفاده از پس زمینه‌های bitmap یا همان bmp میتواند مصرف رم را بالا ببرد.

۴.داشتن انتظار مناسب

با توجه به سخت افزاری که دارید پا را از گلیم خود فراتر ننهید مثلا وقتی که یک ماشین قدیمی دارید دیگر فایلهای متعدد مالتی مدیا را یکدفعه و باهم برای ادیت باز نکنین بلکه این کار را به ترتیب انجام دهید.

۵.سیستمتان را بهینه کنید

آخرین مرحله نگاه عمیقتر به اعماق سیستمتان و کم کردن میزان از استفاده از مموری است شما با این کار فرصتهای بیشتری را برای کم کردن مصرف حافظه بدست خواهید آورد چند نمونه:

*کامپایل دوباره کرنل با تنها درایورهای مورد نیاز. شما به همه گستره مورد پشتیانی احتیاج ندارین
    *استفاده از کتابخانه ها و برنامه‌های مناسب منظور این است که بهترین و بهینه ترین انتخاب شود مثلا بین دو برنامه یکی برای معماری 486 و دیگری 686 و با توجه به اینکه از پردازنده‌ای مثل پنتیوم ۴ استفاده میکنین انتخاب بسته مخصوص 686 که تطابق بیشتری با سخت افزار دارد مناسب تر است از طرفی میتوان در حین کامپایل کردن با سوئیچها به نتایج بهینه تری رسید ولی این احتیاج به حرفه‌ای بودن هم دارد توزیع جنتو یک نمونه ازین دست است که در فرایند نصب آن در واقع پیکیح ها یک به یک کامپایل میشوند و سیستم نهائي بسیار بهینه تر از نمونه های معمول خواهد بود. (با تصرف /م)

*کرنلهای جدیدتر خاصیت swapiness را دارند که مدیریت بهتر و مؤثرتر و هوشمندانه تری را روی میزان استفاده از رم و سیستم پیجینگ انجام میدهد.

Conclusion

این مقاله بیشتر حول حوش استفاده مؤثرتر از لینوکس بود بویژه روی ماشینهای قدیمی مثل سیستمی با 256 مگ رم 800 مگاهرتز پردازنده که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت.
    =================
    مارتین هانیفورد در سال 1996 از دانشگاه ناتینگهام با درجه لیسانس فارغ التحصیل شد و به عنوان مهندس نرم افزار در آزمایشگاه شاخه بریتانیای IBM کار میکرده است. وی تمام امید یادگیریش را به نوازندگی گیتار متوجه کرده و در اوغات فرغت خود تا جائي که دستانش خسته شوند به بازیهای کامپیوتری میپردازند. تا زمانی که تجارت اسنوبردهای بین المللی اش افول کند شغل روزانه اش توسعه دهنده در تیم توسعه دهنده WebSphere Message Broker خواهد بود.
    Last edited by GnuHDL; 05-09-2007 at 19:35. دليل: picture oversize

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این چه وضعیه که واسه عکسها ساختن یه اشتباه کردم یادم رفت یکم کوچیکش کنم اصلا نیمشه ویرایش کرد توی خود ادیت هم با اینکه تصویر رو کوچیک میکنم باز نمیشه
    ----
    حالا عکس یکم بهتر شد مجبور شدم رزولوشنشو کم کنم
    Last edited by GnuHDL; 05-09-2007 at 19:32.

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شاید یکی از مهمترین دلیل ها نداشتن اطلاعات از لینوکس باشه
    اوایل که میگفتن لینوکس متن باز پیش خودم میگفتم وای حتما خیلی سخته یا مثلا من تا حالا نمیدنستم لینوکس محیط سه بعدی داره و راستش از اون محیط توسی و خاکیش متنفر بودم تا این که بعدا فهمیدم نه خیر خیلی بیشتر از این حرفها کنترلش تو دست آدم هست

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

GnuHDL بابت مقاله ممنون خیلی خوب کاری کردی.

شاید یکی از مهمترین دلیل ها نداشتن اطلاعات از لینوکس باشه
    اوایل که میگفتن لینوکس متن باز پیش خودم میگفتم وای حتما خیلی سخته یا مثلا من تا حالا نمیدنستم لینوکس محیط سه بعدی داره و راستش از اون محیط توسی و خاکیش متنفر بودم تا این که بعدا فهمیدم نه خیر خیلی بیشتر از این حرفها کنترلش تو دست آدم هست
    دوست عزیز نه تنها محیط سه بعدی بلکه شما خودت از انجمن فوتوشاپ هستی، بسیار نرم افزارهای قدرتمند گرافیکی که شاید بشه گفت فوتوشاپ هم در مقابلشون حرفی برای گفتن نداره برای لینوکس وجود داره.
    کلا از ۱۹۹۹ روند و نوع نگاه دولوپر ها از فقط یک سیستم عامل که برای خاص هست و نه همه در اومد و روند همگانی شدن اون پا گرفت،‌و در این ۸ سال لینوکس از نظر گرافیکی و رابطهای گرافیکی حتی از سیستم های مک هم جلوتر رفته،‌ و مطمئن باشید تا ۲ سال آینده ویندوز و مک باید فکری اساسی بکنند

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

GnuHDL بابت مقاله ممنون خیلی خوب کاری کردی.

دوست عزیز نه تنها محیط سه بعدی بلکه شما خودت از انجمن فوتوشاپ هستی، بسیار نرم افزارهای قدرتمند گرافیکی که شاید بشه گفت فوتوشاپ هم در مقابلشون حرفی برای گفتن نداره برای لینوکس وجود داره.
    کلا از ۱۹۹۹ روند و نوع نگاه دولوپر ها از فقط یک سیستم عامل که برای خاص هست و نه همه در اومد و روند همگانی شدن اون پا گرفت،‌و در این ۸ سال لینوکس از نظر گرافیکی و رابطهای گرافیکی حتی از سیستم های مک هم جلوتر رفته،‌ و مطمئن باشید تا ۲ سال آینده ویندوز و مک باید فکری اساسی بکنند
    taia جان میدونم من در مورد قدیم حرف میزنم خود من الان در کنار ویندوز استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر مياد يكي از دلايلش اين باشه كه نصب لينوكس دردسر زيادي داره و نرم افزار هم براش به وسعت ويندوز نيست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •