البته منظور ایشون سه گیگاهرتز بود.با این سیستم هم میاد ولی گیر میکنه . حداقل باید 3 گیگ سی پی بو . 512 مگ رم و 7300 کارت داشته باشی تا بتونی روی رزولیشن 1024 در 768 روان بازی کنی![]()
البته منظور ایشون سه گیگاهرتز بود.با این سیستم هم میاد ولی گیر میکنه . حداقل باید 3 گیگ سی پی بو . 512 مگ رم و 7300 کارت داشته باشی تا بتونی روی رزولیشن 1024 در 768 روان بازی کنی![]()
یعنی در بازی Porsche هم نیست؟؟
ولي عوضش ميتسوبيشي هست.به نظر من بهترين ماشين كربن و Mw همونه.
این هم 20 والپیپر از این بازی زیبا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم چند تا از مشخصات بازی:
1.دودی که از لاستیک یا اگزوز ماشین خارج میشه تغییر زیادی کرده.
2.handling ماشین ها تغییر کرده
3.damage مهمتزین مشخصه ی بازی هست طوری که اگه با 200km/h بری توی دیوار از مسابقه خارج میشی.
4.همونطور که توی مورد قبل یه اشاره شد restart نداره!
5.ترافیک و پلیس نداره.
6.مدل های مسابقه ی اصلی drift , drag و circuit هست
7.تماما مسابقه ها در روز و هوای صاف هست
8.ماشین هاش از بهترین ماشین ها انتخاب شدند طوری که هر ماشین به دلیلی انتخاب شده و از دهه ی60 تا 2008 رو داره
9.free roam احتمالا نداره
10.autosculpt به مرحله ی جدیدی وارد شده طوری که حتی رنگ و vinyl هم به سلیقه ی شما تغییر میکنه.
11.موتور گرافیکی بازی تغییر کرده.
و ...
به این سیستم های مورد نیاز توجه نکنید همشون الکی هستند...mw حدودا 5 gb جا میگیره بعد ps 4 گیگا بایت؟!
گرافیک حدودا 256 باید باشه و cpu حدودا 2.0...من اینا رو حدس زدم...هنوز هیچ چیز معلوم نیست.
از لیست ماشین ها فقط اینها رسمی هستند و تایید شده توسط EA:
1. Mazda RX7 1995
2. Plymouth Hemi Cuda 1970
3. Mitsubishi Eclipse 1999
4. Toyota Corolla GTS AE86 1986
5. Audi RS4 2006
6. Nissan GT-R Proto
7. Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition 2006
8. Volkswagen Golf GTI 2006
9. BMW M3 2008
این تمامی اطلاعات در مورد بازی بود.
اگه بخوان گرافيكش رو مثل يا بالاتر از DiRT دربيارن كه همه باهم بايد بريم ارتقا (البته بجز اونهايي كه ارتقا دادن).
من که ارتقا دادم ولی میخوام یه گرافیک توپ هم واسش بگیرم دیگه چی میشه !اگه بخوان گرافيكش رو مثل يا بالاتر از DiRT دربيارن كه همه باهم بايد بريم ارتقا (البته بجز اونهايي كه ارتقا دادن).
الان خیلی وقته که دیگه نمیگن گیگا هرتز .![]()
سلام6.مدل های مسابقه ی اصلی drift , drag و circuit هست
jackhammer جان ممنون از اطلاعاتی که دادید. من واقعا توی مسابقه های سری NFS دریفت و درگ را از همه مسابقه ها بیشتر دوست دارم! خیلی خوب است که در PS هم این مسابقات هستند.
اتفاقا من از Drift متنفرم ! همش اعصاب خوردیه . من به خاطر همین MW رو خیلی دوست دارم .سلام
jackhammer جان ممنون از اطلاعاتی که دادید. من واقعا توی مسابقه های سری NFS دریفت و درگ را از همه مسابقه ها بیشتر دوست دارم! خیلی خوب است که در PS هم این مسابقات هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)