ممنون دوست من .ببخشید من یه خورده گیج تشریف دارم بعد از اینکه این کد رو وارد کردم کلید okرو زدم و پیغام داد که کاراکتر اشتباه هستش . بعد دیگه نتونستم کاری بکنم این مراحلی که گفتید رو نمی دونم باید از کجا پیدا کنمممممممممممممم
ممنون دوست من .ببخشید من یه خورده گیج تشریف دارم بعد از اینکه این کد رو وارد کردم کلید okرو زدم و پیغام داد که کاراکتر اشتباه هستش . بعد دیگه نتونستم کاری بکنم این مراحلی که گفتید رو نمی دونم باید از کجا پیدا کنمممممممممممممم
سلام .
معمولا کد که میزنی خودش منو رو میاره و نمیخواد اوکی کنید ! حالا نمیاد احتمالا این کد به گوشیتون نمیخوره .
میگردم چیزی پیدا کردم میذارم .
مخلصیم .
هیچ کی نیست کمک کنه
با سلام به همه دوستان
من چه جوری می تونم اسمسامو تو کامپیوتر ذخیره کنم ؟
برنامه phone explorer سامسونگ رو پشتیبانی نمی کنه.
ممنون می شم اگه کمکم کنید نمی خوام اسمسهام رو از دست بدم![]()
sanam.b دوست عزیز در جعبه e490 سی دی نرم افزار سامسونگ رو نصب کنید، قسمت file manager فکر میکنم قسمتی که شماره تلفن و پیام های روی گوشیتون رو بتونید مدیریت کنید وجود داره.
دوباره سلام
من این قسمتی که شما گفتید رو پیداکردم اما اسمسهایی که با زبان فارسی هستن وقتی که تو ذخیره می کنی با کاراکترهای عجیب و غریب نشون می ده
کسی می دونه فونت گوشی چیه که من اونو نصب کنم؟
یه سوال دیگه موقع باز کردن اسمسها یه گزینه هست به اسم ذخیره در کامپیوتر، اما من نتونستم بفهمم که این اسمسها رو تو کامپیوتر کجا ذخیره می کنه ، ممنون میشم کمکم کنید
سلام
دوستان چطوری می توانم از طریق وصل کردن کابل یو اس بی به کامپیوتر گوشی E490 رو شارژ کنم ؟ امکانش هست ؟
در استفاده از اینترنت سریعا شارژ تمام می شود و مجبوریم که دوباره اینترنت رو قطع کنیم و گوشی رو به برق بزنیم تا شارژ بشود
راهی هستش که مستقیما از کامپیوتر شارژ شود و در همان حال از اینترنت استفاده کنیم ؟
با سلام به همه دوستان
مشکل عمده من اسمسهامه، برنامه گوشیم رو تو کامپیوتر نصب کردم رو اجرا کردم اما اسمسهای فارسی در برنامه خونده میشه اما اگهcopy& paste می کنم روی word حروف به صورت رومی و .. نوشته می شه و اصلا قابل خوندن نیستدوباره سلام
من این قسمتی که شما گفتید رو پیداکردم اما اسمسهایی که با زبان فارسی هستن وقتی که تو ذخیره می کنی با کاراکترهای عجیب و غریب نشون می ده
کسی می دونه فونت گوشی چیه که من اونو نصب کنم؟
یه سوال دیگه موقع باز کردن اسمسها یه گزینه هست به اسم ذخیره در کامپیوتر، اما من نتونستم بفهمم که این اسمسها رو تو کامپیوتر کجا ذخیره می کنه ، ممنون میشم کمکم کنید
خوب اگه کامپیوتر فونتش رو نداره چرا تو برنامه سی دی دیده میشه؟
من اسمسها مو تو چندتا پوشه شخصی ذخیره کردم خواستم اونها رو به سیم کارت منتقل کنم اما در بخش امکانات این پوشه ها چیزی به نام انتقال وجود نداره
سیم کارت رو به یه گوشی دیگه منتقل کردم اما فقط اسمسهای گوشی دوم نشون داده میشه نه اسمسهای من
یه سوال اسمس یا روی سیم کارت ذخیره میشه یا رو گوشی ، منظور از گوشی رمه گوشیه یا گوشی خودش حافظه جداگانه داره ؟
و اگه جواب بله است ، چه طوری می تونیم به این حافظه دسترسی پیدا کنیم
خواهش می کنم بگید من چیکار کنم ؟
من نحوه نصب برنامه جاوا روی e490 رو بلدم اما مشکل اینجاست که برنامه های با حجم بیشتر از 200 کیلو بایت رو نمیشه روش نصب کرد! آیا راهی وجود داره تا این حجم رو زیاد کرد ومحدودیتش کمتر بشه؟
خیلی خلاصه بگم برای نصب جاوا روی e490 باید اول با کد *#9998*4678255# از سمت راست به چپ ، البته اعداد از چپ به راست اند، وارد کنی تا جاواش فعال بشه بعد دوتا فایل با پسوند های jad و jar رو به حافظه خود گوشی منتقل کنی و روی فایل jad بری ودکمه وسط رو بزنی تا برنامه مورد نظر نصب بشه ، البته برنامه های خیلی کمی توسط این گوشی اجرا میشند پس باید برنامه مناسب خود گوشی رو پیدا کنید ، همپنین اگر با سیمکارت به اینترنت وصل بشید با گوشی می تونید از سایت هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و m.getjar.com وخیلی سایت های دیگه برنامه رو به صورت آنلاین نصب کنید و نیازی به این همه دردسر نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)