اینی که میگی نویسندش کمانگر هستنقل قول:
نوشته شده توسط mohsensoft
نویسندش کیه؟
فقط سومش هست یا 1 و 2 هم هست؟
اگه میخوای 1و2وسه تا پیش رو پیدا کنی باید تو زیرزمین های انقلاب دنبالش بگردی من گرفتم کتاباش عالیییییییییییییی
اینی که میگی نویسندش کمانگر هستنقل قول:
نوشته شده توسط mohsensoft
نویسندش کیه؟
فقط سومش هست یا 1 و 2 هم هست؟
اگه میخوای 1و2وسه تا پیش رو پیدا کنی باید تو زیرزمین های انقلاب دنبالش بگردی من گرفتم کتاباش عالیییییییییییییی
دوستان عزیز
خواهشا به من کمک کنید
نمیدونم چرا هیچ حسی به درس خوندن ندارم
واقعا کلافه ام
کمکم کنید
تو کتاب فروشیها پیدا نمی شه چون چاپ 83 هستش ودیگه چاپ نشد نویسندهاش هم گروه فیزیک اندیشه سازان است 1 نفر نیست
sharm عزيز سلام
ميدونم سؤالاتي رو كه پرسيدم كلي بودن ولي احساس ميكنم كه وضعيت من تا حدودي شبيه شما باشه من امسال كنكور دادم ولي از اون راضي نيستم و تا 99% سال ديگه هم شركت ميكنم توي اين يه سال تجربه هايي رو بدست آوردم و راه هاي زيادي رو هم رفتم كه خيلي از اونا اشتباه بودند (حتما" اين موضوع رو درك كرده اي كه كنكور فقط خوندن نيست و پر است از حاشيه ... ) شايد بتونم برنامه اي دقيق رو هم واسه خودم دست و پا كنم با اين حال دوست داشتم نظر شما رو هم بدونم ...
خلاصه منتظر اون يه سري از كليات شما مي مونم ...
کسی جواب ما رو نداد:
با معدل 16 میشه امیدی به رتبه های زیر دو سه هزار داشت؟(اگه تست ها رو خوب بزنم؟)
باید خیلی روی تست زدن کار کنی چون معدلت درست تو رنجیه ی که اغلب بچه ها هستن یکم سخت اما شدنیه
تلاش کن می تونی
سلام خدمت تمامي دوستان
********شيمي********
sharim عزيز يه پستي داشتي كه تو اون گفتي كه با خوندن تنها گاج نميشه تو شيمي درصدي بالاتر از 70 انتظار داشت و تاكيدي روي كتابهاي مبتكران داشتي من به كتابهاي مبتكران يه نيم نگاهي انداختم خيلي خيلي مطالب اضافه و بي ارتباط داره درحالي كه با بررسي سؤالات كنكور اين چند سال گذشته مشاهده ميشه كه شيمي مثل ديني ازش سؤال ميدن يعني خط به خط كتاب و تمرينهاش ... دليلت رو براي خوندن كتاب شيمي مبتكران مي خواستم
*******زبان*********
زبان يه درسيه كه ميشه به راحتي به سؤالات گرامر و واژگانش جواب داد اما به نظر ميرسه كه براي پاسخگويي به تمامي سؤالهاي cloze و Reading به اطلاعاتي خارج از كتاب نياز هست شما براي پاسخگويي به اين قسمت از سؤالها چه راهي رو پيشنهاد ميكنيد من كه پس از خوندن زبان 3 و پيش اونم با دقت بسيار زياد (...) نتونستم زبان 85 رو بيشتر از72% (تو خونه) و 86 رو بيشتر از 60% (سر جلسه ) بزنم
شنيده ام كه ميشه با خوندن زبان آبي كانون اين درصد رو به 90 رسوند
نظرتون درباره رفتن به كلاس چيه (تو شهر ما دكتر اسكويي كلاس گذاشته اين استاد رو ميشناسيد ...)
*******آمار*********
آمارو چيكار كنم ...
*******ديفرانسيل*******
كتابي رو مي خوام كه سؤالات سازمان سنجش چند سال گذشته رو داشته باشه يه همچين كتابي هست ؟
*******هندسه 1 و 2 *********
...؟
به نظرتون کتاب (عربی به زبان ساده) از ایاد فیلی واسه کنکور مناسبه؟
سلام بچه ها امیدوارم همتون موفق باشین
ما هم این دوره ها رو گذروندیم
دوست عزیز این کتاب واسه قواعد کلی عربی خیلی خوبه
عالی اگه بتونی تمومش کنی عربیت تو کنکور بالای80 هست ولی باید همراه با اون کتاب تست گاج هم بزنی
پایدار وپیروز باشید
آقا موفق باشین
کاملا درسته کنکور فقط خوندن نیست بعضی ها به این جمله تاکید دارن که چند ساعت تو روز می تونن بخونن
ولی همونطور کهدوست عزیزمون گفتند باید همه چیز رو درک کنین
وکیفیت خوندن مهمه
پایدار وپیروز باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)