تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 184

نام تاپيک: افت قيمت N73

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب...من این تاپیک رو دیر دیدم
    ميره بالا.فقط مشكل اينه كه فرق چيني و فنلاند مشخص نيست.

جهت اطلاع كمپاني نوكيا در فنلاند 6 ماه ان 73 نزده.
    شما برای این حرفتون مدرک یا منبع معتبر هم دارید ؟

چرا نمی خواید قبول کنید توی تمام سایت های فروش اروپایی قیمت N73 حول و حوش 350 یوروست.
    زبونم مو درآورد این قدر اینو گفتم و حالا هم که به قیمت واقعیش رسیده شما می گید چرا؟؟؟
    خب منم 600 تومن داده بودم پای این گوشی الان این قیمت می دیدمش می سوختم.
    تا حالا داشتن بهتون می انداختن این گوشی رو با دوبرابر قیمت . قیمت واقعیش همینه .
    کاملاً درسته اما خوب دقت کنید به قیمتی که دادید !! شما که خدای ناکرده یورو رو با تومان برابر نکردید ؟!!
    350 یورو = 445 هزار تومان (قیمت بروز نرخ ارز) حالا شما به من بگو چرا باید تو ایران ما با این وضعیت تورم و ... قیمت N73 حدوداً 340 باشه !!؟

آخرين قيمت سريال اصلي.فلاند با گارنتي اتصالات 440
    امروز مورخ 17/4/86 :
    N73 معمولی بدون گارانتی : 385
    .. .. با گارانتی اصلی : 620

یکی از چیزایی که شک دوستان رو برانگیخته ، همین قضیه اختلاف قیمت فاحش بین گارانتی و بدون گارانتیه

یعنی شرکت نوکیا این قدر بی در و پیکره که هر کی خواست بیاد گوشی هاشو تقلبی بزنه؟؟؟
    شما بر اساس چه مدرکی میگی که شرکت توی چند ماه اخیر گوشی تولید نکرده؟؟ مگه مغز خر خورده که تولید گوشی که فروشش خوبه رو متوقف کنه. اونا به فکر خز و خیل شدن گوشی نیستن . به فکر اینن که سود کنن. هر چی بیشتر بهتر .
    اگه بخوای می تونم به یکی از دوستان افغانم بگم براتون N95 تقلبی بیاره که تازه تاچ اسکرین هم هست با فقط 320 تومن کار کشور دوست و براد ، چینه !
    دوست عزیز ، اینکه نوکیا بیاد ادامه ساخت یه گوشی رو بده به چین ، از بین بردن اعتباره ؟ مگه چین موجودیت نداره ؟ مگه اینهمه گوشی تولید و مونتاژ نمیکنه ؟ خیلی چین رو دست کم گرفتید . سیاست هر کمپانی ای همینه .
    تا یه مدتی تولید گوشی رو خودش انجام میده ، طرح بعدی که اعلام شد ، ادامه تولید رو به کشورهای دارای امتیاز میده
    تا حالا واژه سری اولی به گوشتون نخورده ؟ ندیدید معمولاً گوشی بازهای حرفه ای یا فروشنده ها دنبال این گوشیان ؟ به خاطر همین قضیست چون ساخت کمپانیه مادره

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در اینکه این قیمت کاملاً غیر منطقیه شک نکنید . من اینو تو تاپیک N73 هم گفتم . به دو دلیل :

1- قیمت این گوشی تو بازار ایران ، از قیمت جهانیش حدوداً 70-80 هزار تومن ارزونتره !! (اون هم با این وضع تورم)

2- یکی از دلایلی که دوستان در منطقی جلوه دادن این قضیه عنوان میکنن ، آزاد شدن رجیستر و کم شدن تعرفه هاست ، تو مناظره ای که امروز با یکی از فروشنده ها داشتم ! گفتم که این دلیل ، مسخره ترین دلیل برای این موضوعه ( توهین به هیچ کس نشه) ، آیا رجیستر فقط برای N73 آزاد شده که قیمت این گوشی رو با خاک یکسان کرده ؟!!! پس چرا هنوز گوشیهایی مثل 3250 ، N90 (تکون نخورده!!) ، N91 ، N80 با اینچنین افت قیمتی مواجه نشدن ؟!!

دو دیدگاه در این مورد وجود داره :

1- دیدگاه مثبت : تنها صحبت منطقی ای که من تو این صفحات خوندم ، این بود که ممکنه این افت شدید و غیر منطقی ، کار دولت برای ایجاد شوک به بازار باشه و بعداً به قیمت معقولش برگرده .

2-این گوشیها ، ساخت چین یا هنده

کافیه یه مدت صبر کنید تا بفهمیم کدوم دیدگاه درسته ، اگه بعد از مدتی گرون شد ، دیدگاه اول و اگر همچنان ارزون موند ، دیدگاه دوم درسته

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

من سوالم اینجاست که چرا یه گوشی مثل n80 که یه سال زودتر از n73 وارد بازار شده این همه نوسان نداشته ؟ چرا باید یه گوشی که پرفروشه اینقدر نوسان قیمت داشته باشه ؟ اینا همش سوالایی که باید براشون جواب پیدا کرد. n73 هر چه قدرم ارزون میشد دیگه از n70 me که ارزون تر نمیشد ( اتفاقی که الان افتاده ) به نظر شما این مشکوک نیست ؟
    براي تائيد حرفهاي آقا محمد لازمه من اضافه كنم دليل شما اينه كه ريجستر آزاد شد n73برگشته روي قيمت اصلي!
    ببخشيد يعني فقط اين گوشي وارد ميشه؟نوكياهاي ديگه رو ايران ميسازه؟
    چرا قيمت 3250 هم قيمت n73هستش؟يعني اونم وارد نميشه؟پس چرا تا الان قيمتش نشده 200؟
    لطفا به قضايا منطقي نگاه كنيد كاهش قيمت n73زماني مربوط به ريجستر ميشد كه همه نوكياها ارزون ميشدند!

داره خودمونی میشه BRUSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما افت قیمتش رو به خاطر چینی بودنش میدونید ؟؟؟

یعنی چین فقط بلد بوده n73 بزنه که فقط این قیمتش افت کنه؟؟؟....3250 و... که تولیدش آسونتره

منطقی نیست

تازه شاید بگین چون پر طرفداره چینیش اومده!!!...خوب شما اگه 3250 رو هم بدین 200 تومن پرطرفدار میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزيزم 3250 -ان95-ان 93

اينا هم چينيش هست.نميدونستي اشكال نداره ولي برات 3250 ميارم به 300 تومن
    ان 95 برات ميارم 500 تومن .ماگه فنلانديه بيا ازمن بخر

داداش گل اينا چينيه. مطمئن باش قبل از اينكه ان 76 توسط فنلاند بتركه توسط چين آتيش كش شده

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما افت قیمتش رو به خاطر چینی بودنش میدونید ؟؟؟

یعنی چین فقط بلد بوده n73 بزنه که فقط این قیمتش افت کنه؟؟؟....3250 و... که تولیدش آسونتره

منطقی نیست

تازه شاید بگین چون پر طرفداره چینیش اومده!!!...خوب شما اگه 3250 رو هم بدین 200 تومن پرطرفدار میشه
    شما محبوبیت N73 رو بت 3250 مقایسه میکنی ؟!!!!! همین الانش که همه به ماهیت این گوشی شک دارن ، دیروز یه فروشنده ای میگفته تو همین چند روز 15هزارتا وارد شده و یک سومش یا همینجا فروخته شده و یا یه شهرستانها ارسال شده !!!!
    در ضمن...نوکیا تو سایتش برای این گوشی دو رنگ اعلام کرده بود ، اما حالا تو بازار من 3تاشو خودم دیدم !!! این نشون دهنده چیه ؟!!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

در ضمن...نوکیا تو سایتش برای این گوشی دو رنگ اعلام کرده بود ، اما حالا تو بازار من 3تاشو خودم دیدم !!! این نشون دهنده چیه ؟!!
    اون 3 تا رنگ چه رنگهایی هستن ...؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چرا الکی می گید n73 تو ایران از قیمت جهانیش ارزون تره؟
    توی این سایت زده 384 دلار که میشه 357000 تومن.
    کجاش ارزون تره ؟ مگه تو ایران 385 تومن نیست؟
    اینم لینکش خودتون برید ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

خوب...من این تاپیک رو دیر دیدم

شما برای این حرفتون مدرک یا منبع معتبر هم دارید ؟

کاملاً درسته اما خوب دقت کنید به قیمتی که دادید !! شما که خدای ناکرده یورو رو با تومان برابر نکردید ؟!!
    350 یورو = 445 هزار تومان (قیمت بروز نرخ ارز) حالا شما به من بگو چرا باید تو ایران ما با این وضعیت تورم و ... قیمت N73 حدوداً 340 باشه !!؟

امروز مورخ 17/4/86 :
    N73 معمولی بدون گارانتی : 385
    .. .. با گارانتی اصلی : 620

یکی از چیزایی که شک دوستان رو برانگیخته ، همین قضیه اختلاف قیمت فاحش بین گارانتی و بدون گارانتیه

اگه بخوای می تونم به یکی از دوستان افغانم بگم براتون N95 تقلبی بیاره که تازه تاچ اسکرین هم هست با فقط 320 تومن کار کشور دوست و براد ، چینه !
    دوست عزیز ، اینکه نوکیا بیاد ادامه ساخت یه گوشی رو بده به چین ، از بین بردن اعتباره ؟ مگه چین موجودیت نداره ؟ مگه اینهمه گوشی تولید و مونتاژ نمیکنه ؟ خیلی چین رو دست کم گرفتید . سیاست هر کمپانی ای همینه .
    تا یه مدتی تولید گوشی رو خودش انجام میده ، طرح بعدی که اعلام شد ، ادامه تولید رو به کشورهای دارای امتیاز میده
    تا حالا واژه سری اولی به گوشتون نخورده ؟ ندیدید معمولاً گوشی بازهای حرفه ای یا فروشنده ها دنبال این گوشیان ؟ به خاطر همین قضیست چون ساخت کمپانیه مادره
    اول : اون موقع که 350 یورو بود تو ایران 380 نبود و 450 بود .
    دوم : توی جی اس ام آرنا امروز زده 380 دلار . می تونی خودت بری ببینی . یعنی توی اروپا و آمریکا هم دارن تقلبیش رو می فروشن؟؟؟
    سوم : اون N95 رو هم که می گی توی همین فروم توضیحاتش هست اسمش نوکیا نیست یه چیزی شبیه نوکیاست. نوکلا یا یه همچین چیزی .
    چهارم : تمام گوشی ها گارانتی دارش خیلی گرون تر از بدون گارانتیشه .
    چهارم : شفاف سازی شد؟؟؟ یا بازم توضیح بدم .

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

من واسه دوستم n73 گرفتم...374 تومن...همه چیشم درسته...محض اطلاع دور لنزشم دقیقا همینی که شما گفتی و نوشته...مگر اینکه اشتباهی ! عکس چینی رو گذاشته باشی اینجا...
    بابا بیخیال...چرا اینقدر جو میدید؟؟؟گوشی ارزون شده...چون تعرفه رو برداشتم...چون وارداتش راحت شده...چون شما ها گرون خریدید دلیل نمیشه که قیمت واقعیش اون بوده...قیمت واقعی اینم نیست...خیلی کمتر از ایناس...محض اطلاع بگم این گوشی 1000 درهمه تو دبی ، کجای کارید شما ها؟؟؟چون گوشی که شما خریدید دوست ندارید ارزون بشه این جو رو درست کردید که وارد کننده ها هم استفاده کنن و قیمتا رو ببرن بالا؟؟؟
    از نظر شما هر چیزی که گرونتر باشه بهتره؟؟؟آره...چون تو ایران زندگی میکنیم این جوریه...خیلی چیزا دست یه عده خاصه ، اونا هم هر جوری بخوان مصرف کننده رو میرقصونن...یه کم منطقی تر و درست تر فکر کنیم...
    به شکل وحشتناکی تایید میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •