مرسي
اولين ماشين هست . يعني بايد يه ماشين رو پنچر كنيم يكي رو هم دورش بچرخيم و تير بزنيم ؟ چقدر تير بزنيم ؟ تا جايي كه منفجر بشه ؟
مرسي
اولين ماشين هست . يعني بايد يه ماشين رو پنچر كنيم يكي رو هم دورش بچرخيم و تير بزنيم ؟ چقدر تير بزنيم ؟ تا جايي كه منفجر بشه ؟
لازم نیست منفجر کنیمرسي
فقط کلیک راست کن تا هدف بگیره و دورش بچرخ و شیشه هاشو بیار پایین
مرسي . دستت درد نكنه .
تریلری و کدی برای بازی نیومده
سلام دوستان. من توی مراحل اول بازی گیر کردم. بعداز اینکه شیشه های یه ماشین رو اوردم پایین ، یه ماشن دیگه میاد ، که هرکاری میکنم زود منفجر میشه و دوباره باید از اول شروع کنم. حتی بدون نشانه گیر قرمز به چرخهاشم شلیک کردم ولی باز هم مرحله رد نشد. قبل از شلیک کردنم روی ماشین این کلمه MarksManship را مینویسه. از اساتید محترم خواهش میکنم بصورت واضح برام توضیح بدن که باید چکار کنم.
سلام !
بدونه مقدمه ! من تو ماموریت دوم یاسوم بازی گیر کردم ! همونجا که بعد از زدن 3 تا بشکه یه ماشین رو میزاره که فلش زده روش ! چیکارش باید بکنم ماشیرو !؟
عکس که لازم نیست!
دوست عزیز ..... تا اونجا که یادم می آد باید با گلوله تمام شیشه هاش رو خراب کنی .... امتحان کن... ضرر نداره..![]()
فکر کنم باید دورش بچرخی و به ماشین تیر بزنی .
دقیقا همون دورش چرخیدم و تیر زدم ! حل شد ! مرc !
حالا ماشین بعدی رو باید چه بکنیم ! ؟
همینجوری یکی یکی باید بیام بپرسم !
سلام
میدونم تاپیک خوابیده و بازی قدیمی شده، حدود 1 سال پیش خریدمش و بازیش نکردم، حالا که نصبش کردم اجرا نمیشه. ارورشم معلوم نمیکنه چی میخواد. فقط میگه بازی مشکل داره. چه کنم؟
در ضمن 4 سی دی هست. ویندوز منم ویستا و سیستم مورد نیازشم دارم. directx 9.c هم از روی خودش نصب کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)