البته پستای 100& 101 توسط خود آقای secure لود شده
البته پستای 100& 101 توسط خود آقای secure لود شده
سلام
من این کار را انجام دادم اما کلاینتها عضو دومین نمی شه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید .
متاسفانه عکسها لود نمی شن
سلام،
وقتی domain controlerپریده (شناسایی نمیشه) یا اکتیو دایرکتوری شناسایی نمیشه چه باید کرد؟ آیا با استفاده از dcpromo میشه کاری کرد؟؟؟
با سلام خدمت اساتید
مشکل در ارتباط کامپیوتر به دامین (سرور)
در یک شبکه که سرور آن ویندوز 2003 بود زمانی که میخواستم کامپیوتر را (بعد از نصب مجدد ویندوز)به دامین جوینت کنم اروری میداد که نوشته بود دامنه مورد نظر ASAN.CAR.NET
اشتباه است و چک کنید (پنجره وارد کردن نام کاربری و پسورد نمی آمد
آما در worgroup مشکلی نداشت
در صورتی که من مطمعن هستم نام دامنه درست بود چون 2 کامپیوتر دیگر دقیقا با همین دامین در شبکه بود
در صورتی که یک نام دیگر میدام همان نام بدون دات َASANCARNET
)پنجره وارد کردن نام کاربری و پسورد می آمد که بعد از وارد کردن نام کاربری و پسورد ارور کلمه عبور یا پسورد اشتبه است میداد
حالا مشکل از کجاست؟
سلام
من تازه واردم
ممكنه كسي بهم در مورد domain تو ويندوز ويستا رو بگه
ممنون ميشم
با سلام
در شبكه كه يك سرور و AC و DC وجود داره چطوري ميشه اينترنت را محدود كردن از نظر حجم دانلود و سرعت ( در ضمن يك سري يوزر تعريف شده كه وارد Domain ميشن ولي ميخوام مثل يك كانكشن اينترنت در كامپيوترها شبكه وجود داشته باشه كه با يك يوزر و پسورد خاص بتونن از اينترنت استفاده كنن)
ممنون ميشم كمكم كنين
Last edited by osmani_55; 17-05-2010 at 08:22. دليل: رفع مشکل
سوال داشتم در صورتی که بخواهیم یک یک دامین جدید دیگه اضافه کنیم باید چکار کنیم ؟
سلام
من دوتا کامپیوتررو شبکه کردم سرور میتونه کلاینت رو پینگ کنه ولی کلاینت نمیتونه سرور رو پینگ کنه درحالی که تو workgroup هاشون همدیگه رو میشناسن یعنی تو کلاینت اسم سرور هست و برعکس فقط کلاینت نمیتونه سرور رو پینگ کنه در ضمن فایروالا آف هستن آی پی ها تو یه رنج هستن و .....فقط پینگ نمیشه سرور توسط کلاینت کسی میتونه راهنمایی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)