سلام میگن این گوشیای تلویزیون دار 5 تا کانال ماهواره هم میگیرن ولی کد مخصوص داره که باید اون کدها رو بهش بدی
حقیقت داره یا نه؟
سلام میگن این گوشیای تلویزیون دار 5 تا کانال ماهواره هم میگیرن ولی کد مخصوص داره که باید اون کدها رو بهش بدی
حقیقت داره یا نه؟
سلام ميشه رو اين گوشىها با يه نرم افزارى tv نگاه كرد؟
در مورد tv :
همه ی دستگاه هایی که تی وی رو نشون میدن دارای تیونر هستند که یه برد سخت افزاریه نه نرم افزاری.
مثلا تلوزیون هایی که قابلیت pipدارن به جای یکی ۲تا تیونر دارن، برای همین میتونن ۲ تا کانال رو همزمان نشون بدن.
پس اگه گوشی این قابلیت رو نداشته باشه(tv) ، نداره دیگه و با نرم افزار درست نمیشه!
پس این دیشی که تو خونه ها میزارن نقش هویج رو داره؟!سلام میگن این گوشیای تلویزیون دار 5 تا کانال ماهواره هم میگیرن ولی کد مخصوص داره که باید اون کدها رو بهش بدی
حقیقت داره یا نه؟
فقط یه مدل نوکیا رو یه جا دیدم که ماهواره رو میگرفت(زیاد مطمعن نیستم خالی بندی بود یا نه!) که البته اگر راست باشه اونم باید یه جورایی به یه دیش وصل شه.تازه اگه ماهواره رو بگیره چرا فقط ۵تا رو بگیره؟! الان ریسیور های ذغالی هم 500 تا کانال میگرن!
کاملا خالی بندی است شک نکنید. مخصوصا که صحبت از گوشی های Hitechچینی هست!
Last edited by farzadsw; 30-08-2008 at 23:41.
دوستان سلام
تایید میشهپس این دیشی که تو خونه ها میزارن نقش هویج رو داره؟!
فقط یه مدل نوکیا رو یه جا دیدم که ماهواره رو میگرفت(زیاد مطمعن نیستم خالی بندی بود یا نه!) که البته اگر راست باشه اونم باید یه جورایی به یه دیش وصل شه.تازه اگه ماهواره رو بگیره چرا فقط ۵تا رو بگیره؟! الان ریسیور های ذغالی هم 500 تا کانال میگرن!
کاملا خالی بندی است شک نکنید. مخصوصا که صحبت از گوشی های Hitechچینی هست!
تازه اگه بتونه بگیره همه اونایی که توی یه زاویه و خط هستن رو میتونه بگیره
اون نوکیا هم که گرفته فکر کنم با استفاده از ----h گرفته که این رو بعضی جاها در اختیار میزارن
اونطور که من می دونم nec n880 یه چیزی تو این مایه هاست.![]()
آره.
ولی یکم ضایع تر!
گوشی خوبی نیست در کل
قیمت این گوشی (n880) چنده ؟ ارزش خریدن رو داره ؟ یک بار مصرفه یا نه؟
سلام این هندزفری بلوتوث گوشیم ایراد داره اصلا نمیشناسه باید چه جوری استفاده کنم در ضمن اگه بازی یا برنامه یا تم هر چیزی روشون نصب میشه بزارید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)