اگه بازم عکسها مشکل داشتن از لینک سایتش ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازم عکسها مشکل داشتن از لینک سایتش ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل شما رو نداره عزیزم
از امروز رفتتم قلک سفالی خریدم واسه دبلیو 960
![]()
![]()
![]()
فقط 300 تومان .
بابا بایستی بیشتر از 400-450 سبک بشی. تا اون وقت که کا850 بیاد در ضمن کا810 هم داره کم کم میاد کا800 جنابعالی قیمتش خیلی پایین میشه.
تازه به قیمت دست دوم از شما میخرن.
ايول سبك بشي رو خوب اومدي!!!![]()
بابا گوشي هاي جديد كه همه اسم و رسم در كردن وقتي ميان داخل ايران اونايي كه قيمت ميزارن عجلشون از من و تو بيشتره!!!!
عزیزم من گوشیمو به مامانم میفروشم به همون قیمت خرید 6 ماه پیشم (یعنی 450)فقط 300 تومان .
بابا بایستی بیشتر از 400-450 سبک بشی. تا اون وقت که کا850 بیاد در ضمن کا810 هم داره کم کم میاد کا800 جنابعالی قیمتش خیلی پایین میشه.
تازه به قیمت دست دوم از شما میخرن.![]()
300 تومن هم پس اندازه دارم![]()
فک کنم بشه با 700 خرید![]()
اگه 700 باشه عاليه
دوستان کسی زمان احتمالی ورودش به بازار ایران رو نمیدونه؟
من هنوز رو حرفم هستما...واسه من که جز یه عکس همه شکل ضریدر کوچیک میان ...اخرشم رفتم از موبایل بورن نگاه کردم
فقط یه لطف کنید یه کم از مشخصاتش بیشتر بگین..چون وقت نداشتم ریوو هاشونو بخونم
دبلیو 910 سیستم عامل داره؟اخه پلیر خیلی جالبی داشت تو عکسایی که دیدم....سیمبینه؟
یه کم دبلیو 960 رو با 91 مقایسه کنید....هر چند می دونم این 2 گوشی از 2 سری هستن اما تشابه خیلی دارن
مرسی بهراد عزیز![]()
شاد باشید
سلام مصطفی جانمن هنوز رو حرفم هستما...واسه من که جز یه عکس همه شکل ضریدر کوچیک میان ...اخرشم رفتم از موبایل بورن نگاه کردم
فقط یه لطف کنید یه کم از مشخصاتش بیشتر بگین..چون وقت نداشتم ریوو هاشونو بخونم
دبلیو 910 سیستم عامل داره؟اخه پلیر خیلی جالبی داشت تو عکسایی که دیدم....سیمبینه؟
یه کم دبلیو 960 رو با 91 مقایسه کنید....هر چند می دونم این 2 گوشی از 2 سری هستن اما تشابه خیلی دارن
مرسی بهراد عزیز
شاد باشید
خوبی؟
ببین 910 هیچ چی نداره و فقط خوشکله و پلیر 3 داره (عین دبلیو 850 هست فقط با طرحی متفاوت و واکمن پلیر 3)
اما 960 واقعآ کامله و همه چیز داره
راستش اصلآ قابل مقایسه نیست
راستش 960 سیمبین 9.1 و یو آی کیو 3
ال سی دی 2.6 اینچ تاچ داره
دوربین 3.2
8 گیگ فلش حافظه
و وای فای
راستش اصلآ قابل مقایسه نیستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)